ובא לציון ג'ואל B DAY 25 KARNAALLLLLLLLLLLLLL

TAL BAR ZOHAR

New member
ובא לציון ג'ואל B DAY 25 KARNAALLLLLLLLLLLLLL

3.4.2010- ג'ואל חוגגת 25 במועדון הRICH על הסט דודי שרון יחד בהופעה בומבסטית במיוחד!!!!! קרן & אליס ליין הבנות החזק בישראל מארח לראשונה את הגברים !!! JOUEL B DAY 25 דיוות המועדונים חוגגת שלא נברא !!אסוררר לפספססססס !!!!!!!! ג'ואל ברפרטואר בומבסטי וחגיגי במיוחד !!! ובהשמעת בכורה לקטע החדש KARNAVAL -) im addicted(((((( דודי שרון במיטב החומרים ובסט בלתי נשכח !!! עקב שלא נבראאא trex- לנצל את ההזדמנות לערב חזק טווח הגילאים מ19-30 ואפילו תוכל למצוא גם 35 אז זו באמת הזדמנות לחגוג לדיוווה בענק ערב שכל המי ומי שםםםםם כי משלא פשוט לא !!!!! מומלץ להגיע מוקדם !!! KARNAVALLLLLLLLLLLLL

TAL BAR ZOHAR

New member
KARNAVAL TIZZZZZZZ-בים בם בום !!!!!!!!!!!!!!!

תגובות בשמחה !! שיהיה חג כשר ושמח !! טיז לקראת מה שהולך להיות ביום שבת 3.4.2010-ג'ואל חוגגת 25 KARNAVALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

jakovstyle120

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת הולדת היום לאחת והיחידה!!../images/Emo23.gif

ג'ואל, שיהיה לך המון מזל טוב ! עד 120, חיים יפים ומאושרים, מגיע לך את כ = ל הטוב שבעולם ! תמשיכי להצליח בחייך, שיהיו לך חיים מלאים בא=ה=ב=ה, ב=ר=י=א=ו=ת, הצלחה בכל דרך שתפני, שגשוג ורק טוב !! אדם מיוחד עם לב מיוחד שבאמת מגיע לו את כל הטוב , מכל הבחינות ! אני אוהב אותך ומתגעגע !! להנות ולחגוג שלא היה .............!! |יעקב

../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif ../images/Emo23.gif מזלטוב לג'ול ../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב למלכה
שלנו!
מאחלת את כל האושר, האהבה והחיים הטובים לג'ואל המדהימה!
ג'ול ודודיתה הקיץ הזה הולכים לעוף! חולה על ההרכב הזה! תמשיכו להפציץ ולהעיף אנשים באויר!
אגב טלול, טנקס על הטיז לשיר החדש- קרנבללל מהמם! ! !

אור enjoy

New member
../images/Emo47.gifהמון מזל טובב לדיווה שלנו!!!../images/Emo47.gif

יום הולדת שמח !!
אני מאחלת לך בריאות , אושר והצלחה שתמשיכי להיות מוכשרת ומקסימה ליצור ולהצליח ושתהני מכל רגע בחיים אוהבת המון, אור
יום שבת ק=ר=נ=ב=ל בריץ' !!!!!!

עינת TO GO

New member
לג'ואל הגאגא בישראלל 2 מלכות באותו יום

ג'ואלי הכי מזל טוב שבעולם את וכישרון זה כפפה ליד תמשיכי לחיות ולנשום תמבמה את זמרת עם המון של כוח ושפע של יופי בעל קול ייחודי ומיוחד במינו !! את גאווה לישראל על זה שהבאת לנו ממזמן את מה שהעולם רק עכשיו רואה וגם בחיקוי עלוב ופאתטי ! את הכי מלכה שיש!! מגיל 17 אני נושמת ומכירה אותך יום שבת בריץץץץץ כבר מחכה להיות שםםםםםםםםםם!!!!!!!!! טל הפרומו לקרנבל הורססססס!!!!!

t rex1

New member
3.4 אני שם בדווווק,טל כנס שניה

יש מצב לרשימה בכניסה? אם כן דבר איתי בפרטי בבקשה. שרון.

גרוזיה

New member
מזלט לאחת האהבות שלייי לאחת ויחידה ג'ואלללללל

את הכל אני יאחל לך שאני יראה אותך יש תחושה שאת עושה את הדבר הנכון והולכת עם האמת שלך גאה בך על עצם היותך אדם עם אשיות כובשת חולה עלייך ושיהיה המון במזל !!!!!

למעלה