ובגלל שהמצב כאן על הפנים...אז כן!

cobainos

New member
ובגלל שהמצב כאן על הפנים...אז כן!

עוד סקר,שוב פעם! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח ():

cobainos

New member
והזכרים שבינינו-תשנו את זה

ללשון שנוחה לכם..(בת זוג לשעבר,ידידה לשעבר וכו')

קיר קמט

New member
נו

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: צריך בתזוג לשעבר בשביל להזכר בה. למרות שזו שהייתה, אני נזכר בה כל פעם שאני שומע שירים מריקוד מושחת- ואני לא שומע הרבה שירים מריקוד מושחת. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: Big Mountain - Baby, I love you way - מזמן לא דיברתי עם מי שהכירה לי את השיר הזה ואיכשהו כל פעם ששמעתי אותו חשבתי עליה. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: Avril Lavigne - Nobody's Home מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): צריך פרידות כדי להזכר בהן. מזכיר לך את הילדות: אלונה דניאל - על גגות תל-אביב, נוער שוליים- אמסטרדם גורם לך לבכות: היה לי שיר כזה פעם, הספקתי לשכוח מה הוא. גורם לך לצחוק: Frank Zappa & Moon Unit - Valley Girl, Frank Zappa - Bobby Brown גורם לך לרצות לרקוד: Knack - My Sharona מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Avril Lavigne - Nobody's Home הופך אותך למאוד ישנוני: שירי פרוג. שהיית רוצה לכתוב אותו: רעמים וברקים - הכבש ה-16 שממלא אותך באושר צרוף: The Doors - Love Me Two Times שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לאיודע... שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מרדכי בן דויד (או כל זמר חסידי אחר) - משיח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מרדכי בן דויד- משיח (שיהיה קצת שמח, מה.) שמסכם את שנות הנעורים שלך: Neil Diamond - America (אחד השירים הבודדים שאהבתי כמעט לאורך כל הנעורים.) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Dire Straits - כל שיר שלהם שאני מכיר... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: דודי לוי - דוד שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להורים שלי אוסף תקליטים. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: איך נסביר את זה... החברים שלי לא היו מכירים שומדבר ממה שהם שומעים אלמלא אני
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Lynyrd Skynyrd - Free Bird (אחד ה-שירים.) שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לאיודע... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאיודע... הייתי קטן. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מלך האריות - האקונה מאטטה. שגורם לך לחשוב על סקס: Marvin Gaye - Sexual Healing שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Bob Marley - Redemption Song שגורם לך לחשוב על הירח (): REM - Shiny Happy People

חןשסק

New member
נמנמ בשביל להעביר את הזמן

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: המממ אין שיר כזה
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: השיר של טיטאניק.. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: airosmith - dont wanna miss a thing (כמה שגיאות, סורי. אין לי כוח לבדוק איך כותבים). מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שנסעתי לפולין היה שיר במטוס, אבל אני לא זוכרת מהו
מזכיר לך את הילדות: רעמים וברקים בביצוע של חני נחמיאס ועוזי חיטמן ז"ל גורם לך לבכות: הילדים של חורף 73 גורם לך לצחוק: הג'ירפות - וואו איזה אבסורד גורם לך לרצות לרקוד: Latinos
באמת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "אם תלך..." הופך אותך למאוד ישנוני: כשהכל יעבור - עברי לידר שהיית רוצה לכתוב אותו: הממ לא יודעת שממלא אותך באושר צרוף: השכן - זקני צפת ובזמן האחרון דוד שרוצה לעשות בת או בן או משהו שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: airosmith - dont wanna miss a thing קונוטאציות לא נעימות. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מאור כהן - הכי יפה בעולם
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Queen - Another One Bites The Dust שמסכם את שנות הנעורים שלך: מסכם? תנו לי לסיים את הנעורים שלי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ערן צור- את כל השירים. פשוט התאהבתי בסגנון. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Oasis - Morning Glory שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: ELO - Strange Magic וגם Madness - it must be love שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שוטי הנבואה - מה קרה לך שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
לא רואה כל כך קליפים שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שוטי הנבואה - כל הילדים קופצים רוקדים שאתה אוהב מתוך סרט שאתה אוהב: Aladdin - A Whole New World
שגורם לך לחשוב על סקס: משתוללים בכפר - שוטי הנבואה שגורם לך לחשוב על להיות לבד: The Connells - '74-'75 שגורם לך לחשוב על הירח : REM - Man on the moon

just almog

New member
האמ,

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:asher-burn מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:כל השירים של שאקירה.O_O מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:Avril Lavigne - Nobody's Home מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):asher-burn מזכיר לך את הילדות:אני עדיין בילדות נשמה. גורם לך לבכות:heven's door גורם לך לצחוק:ערן צור-תותים [הוא מזכיר לי בדיחה פרטית פשוט] גורם לך לרצות לרקוד:ההאוס[?] הזה של אינפקטד,לטינוס. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:בוכה בלילות. הופך אותך למאוד ישנוני:כל השירים של עברי לידר. שהיית רוצה לכתוב אותו:בוכה בלילות. שממלא אותך באושר צרוף:סיון-אין גבולות. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:המ,לודעת. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:תיסלם-יש לך אותי. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:עידן רייכל-שושנים עצובות. שמסכם את שנות הנעורים שלך:המ ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:זוהר ארגנוב-תולש מהלוח דף[?] שאתה אוהב להתעורר לצליליו:dirty לוזוכרת של מי. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:צועק אל הקירות או בוכה אנארף ]: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:כל השירים של MUSE שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אני לא יודעת ת'שם שלו אבל יש בשיר איזה קטע עם השם של סבא ז"ל אז זה עושה אותי עצובה. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:dirty שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ASHER-BURN שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:השיר הזה של ריקוד מושחט. שגורם לך לחשוב על סקס:המ,הרבה. שגורם לך לחשוב על להיות לבד:עברי לידר-ואולי. שגורם לך לחשוב על הירח ():מה

קיר קמט

New member
כותבים מושחת

ולשיר הזה של זוהר ארגוב קוראים נכון להיום... גאד, את גרה בנווה-הדרים, תצאי לרחוב קצת..

cobainos

New member
הממ..טוב.גם אני צריך

מזכיר לך בת זוג לשעבר:מהשד"ר קספר-אחלום לנצח
מזכיר לך חברה\ידידה לשעבר:לא זוכר כרגע מזכיר לך חברה\ידידה נוכחי:אוו..יש הרבה לא יודע ת'שם שלו..משהו עם"עד הפעם הפעם הבאה"מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אין משהו מזכיר לך את הילדות:נוער שוליים-ציירי לך שפם
ועוד איזה שיר שאני גורם לך לבכות:אביהו מדינה-את פרי גנך,יהודה פוליקר-יורם וגם שיר ללא שם הזיל בי דמעה בטקס יום הזכרון בגמנסיה שמישהי מאד מאד מוכשרת שרה אותו גורם לך לצחוק:הדג נחש-מה נעשה,"גברת עם סלים"
אריק איינשטיין-אדון שוקו,ושירי כוורת למיניהם גורם לך לרצות לרקוד:היהודים-עוד ארון אחד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:מממ...יש לי את מי שאני רוצה
"אם תלך" של הפרוייקט של עידן רייכל הופך אותך למאוד ישנוני:rem-if everybody heart's שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף:queen-don't stop me now שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל מיני שירים שערסים עוברים איתם בפול ווליום שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:היו כמה..האחרון שחשבתי היה משהו של אריק איינשטיין ושלום חנוך,לא זוכר תשם(משהו עם גיטרה וכינור) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:pearl jam-alive סתאאם
היהודים-הבלוז או nirvana-the man who sold the world שמסכם את שנות הנעורים שלך:זה שיר שאני צריך לכתוב בעצמי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: יש הרבה..אחד מהם:the beatles-why my guitar genetly wheaps שאתה אוהב להתעורר לצליליו:כל שיר שאני אוהב שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:לאונרד כהן-סוזאן שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:לא זוכר כרגע שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:שירי רבין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: משהו של ג'ורג' מייקל...מצוייר.לא זוכר ת'שם שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:"אם תלך" שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:יש כ"כ הרבה...arvin gaye-let's get it on שהכרתי מהסרט נאמנות גבוהה שגורם לך לחשוב על סקס: רמי פורטיס-חלום כחול
שגורם לך לחשוב על להיות לבד:guns n' roses-november rain שגורם לך לחשוב על הירח ():rem-man on the moon

קיר קמט

New member
everybody hurts, יא נכה חברות כ"א.

ואני שונא את סוזאן איך אפשר לאהוב שירים כאלה וזה while my guitar gentley wheeps.

cobainos

New member
תודה על התיקון,גיי

וזה שירים שלא ממש ראיתי כתובים אז לא כ"כ ידעתי איך לכתוב...

המרינה

New member
../images/Emo151.gif גמני פה =)

חלק על שירים וחלק על דברים. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מחשבה על אהבה אמיתית.. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: ^ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: נשיכות =P מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):השם "דשה". מזכיר לך את הילדות: שירי דיסנייי גורם לך לבכות: כמעט כל דבר גורם לך לצחוק:כמעט כל בנאדם.. הכי הכי זה אלכס.. חמודי=) ונירי===) גורם לך לרצות לרקוד: מוזיקההה כל סוג מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אצלי זה חשק בלי פוסק לחתתיך התורן, אין משו ספציפי.. הופך אותך למאוד ישנוני: שעה מאוחרת? סרט משעמם.. שהיית רוצה לכתוב אותו: וואי רוב השירים של יוני בלוך ה-מלך. שממלא אותך באושר צרוף: "מגרד" של יוני שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחי. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מרש החתונה? הא? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אניל א אמות. אני בת עלמוות. שמסכם את שנות הנעורים שלך: שיר הנושא של אדאדין. ממ ו"אנדר דה סי" בת הים הקטנה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מגרד שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: וואי יש כ"כ הרבהההה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: "נפוליאון" והאהבה ליוני בכללי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מממ נו ההוא "נזכור אותך תמיד..." שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: ממממ :p שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שירי דיסני בכללי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ^ שגורם לך לחשוב על סקס: יש יותר מדי שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין (נראה לי) שגורם לך לחשוב על הירח (): השיר שבחתימה שלי (אור הירח) ולילות לבנים (שניהם של אביב)

עכשיו אני ../images/Emo98.gif

מה השיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר: Like I Love You של ג'סטין טימברלייק. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: Lunar SSS - Wind's Nocturne (מזכיר לי את מורן) מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Leaving on a jetplane. מזכיר לך את הילדות: שובו של השריף. גורם לך לבכות: כל שיר שלישי... גורם לך לצחוק: יו-יה (בגירסא המקורית) גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר שלישי. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: היא כל-כך יפה של כוורת. הופך אותך למאוד ישנוני: Je 'Taime של ג'יין בירקין וסרג' גיינסבורג. שהיית רוצה לכתוב אותו: אהבנו (אביב גפן, מיקה שדה) שממלא אותך באושר צרוף: כל השירים של הדורבנים. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זמר זמר לך" של הגבעטרון. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הייתי רוצה לשיר לאשתי את "כל השבוע לך" של החלונות הגבוהים. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "הוא עוד ישוב"
... וברצינות: "שיר של יום חולין" ("אם יש בי מיתרים הם מתנגנים ברטט"...) של אילנית. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מריההה, you got to see her... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Elinor Rigby של הביטלס. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "דקה אחת" של יובל לוריא!!!
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של אמא שלך: "באב אל וואד". שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: "חולת אהבה" של שירלי צפרי. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "מישהו" של נורית גלרון. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: "סופרסטאר" של רוני. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: "האהבות שלי" של החלונות הגבוהים (בפוטנציאל!) שאתה אוהב ומתוך תוכנית טלוויזיה שאתה אוהב: Searching my soul (מתוך "אלי מקביל"). שגורם לך לחשוב על סקס: "אני מת" (בגירסא החדשה של הדורבנים) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Why does the sun go on shining. שגורם לך לחשוב על הירח (): Tears from the moon של שינייד אוקונור. ו... שיר שמוקדש לפריאור: "דם חם, דם חם, זה מה שכולם אומרים שיש לי"
והמבינה, תבין.

למעלה