ובהמשך לדיוננו הקודם....

*GormE*

New member
ובהמשך לדיוננו הקודם....

השבוע הציבור נרגע- ול-60% מאוכלוסיית ירושלים יש כבר מסיכות (שעל כל אחת מהן אני פיקחתי אישית מקפה ארומה או הילל) דרך אגב- את הלוגו של קפה הילל עיצב ירמי פינקוס, לא?? בכל אופן, היה לי קצת יותר זמן פנוי אז ציירתי קצת יותר (ציירתי מלא לחברות שלי לפי הזמנה, פיות ופויה) ואת הציור שאני מצרפת פה. ובקשר להמשך השירשור שלא הספקתי להגיב לו- ממש נסחפו בYTV עם תוכניות הסקס שלהם. זה לא היה אמור להיות יס פלוס שמקרין "דוקומנטריה פורנוגרפיה" 24 שעות? מה אני עוד עושה באב"ך- ישנה קצת, מחפשת דיסקים חדשים (אייל- מאיפה האלקטריק סיקס ששמת בפרומו של התוכנית עם הבובות???? אני לא מוצאת בשום מקום!) ושמה שירים לבנות שכן עובדות, (מזל שיש רמקולים!) ומתחילה עם שווים שעוברים באיזור... זה תחביב בכלל לא רע, דרך אגב..

ailag

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו, את מוצאת את הטוב בכל רע :) ומנצלת כל הזדמנות לצייר, זה דבר טוב. ציור טוב, אבל העיפרון עושה לו עוול :/

אילb

New member
אלקטריק סיקס ../images/Emo168.gif../images/Emo152.gif

האמת היא, (ואני מקווה שלא יצנזרו לי את ההודעה) שאי אפשר להשיג בארץ שום דיסק חוץ מ קריסטינה מגעילרה, מדונה, עידן רייכל וכמה דיסקים אלקטרונים לא מעניינים שחברות התקליטים החליטו שזה זה השוס הבא. אז מה שאני עושה זה פונה לידידי הטוב מר קאזה או לאחותו גברת גרוקסטר ומוריד לי כל מה שאני רוצה (כולל גרסאות שונות, רימיקסים ואפילו אקפלה) בYES הם מתחרפנים שהמוזיקה היא באיכות MP3 (זה לא נחשב נמוך אפילו מאיכות של טייפ) אבל לפחות אני משיג את מה שבא לי. בקיצור זאת התשובה. אם את צריכה עוד המלצות לקטעים מעולים, רק תגידי.

Lotus floweR

New member
איבי...

את במקרה מכירה מיה אחת ורוני אחת שיצאו לשנת שירות אי שם בנגב הדומם? זה מאד מוזר כי..הן הקומונריות שלי. כן כן, אני רואה אותן כל יום שלישי ושבת. בכל מקרה, סתם עלית באחת מהשיחות שלהן ואני אחשבתי "דאם, כמה איבי כבר יש בארץ?" אז נדחפתי לשיחה כהרגלי ושאלתי אם האיבי שהן מכירות מציירת ממש טוב. והיא כן. אז מן היוצא שאת כנראה האיבי המדוברת.

*GormE*

New member
מיה אני לא מכירה אבל אולי

רוני מטוס? יש קבוצה של בנות שאני מכירה שהן בשנת שירות בב"ש ואולי כמה בנות שהכרתי פעם במתא"ן

*GormE*

New member
כן כן תמליץ!!!!

אני מחפשת עכשיו את audio bullies או את the streets וכמובן את electric six אבל הכל או חסר, או שלא שמעו על זה או שיש רק סינגל על תקליט וניל, ואין לי כרגע מה לעשות עם זה... אני ממש אשמח אם תמליץ לי על דברים חדשים ד.א, נתקלתי בדיסק של Rjd2, אני ממש התלהבתי ממנו- אם יש לך דברים בסגנון שפירטטי בהודעה הזו (אין לי שמץ איך לכנות אותו) אני אשמח מאוד שבוע טוב!!

אילb

New member
אז ככה...

ואני מתנצל שזה לא קשור לקומיקס... אבל זו מוזיקה שנותנת השראה... והשראה זה חשוב לקומיקס.. לא? דבר ראשון DEATH IN VEGAS חובה!
דווקא את הדיסק האחרון שלהם אפשר למצוא בלי בעיה (מוזר) אבל הדיסק הקודם שלהם אפילו יותר טוב. (שירים מומלצים שלהם: Dirge, Aisha,hand around my throght, dirt ) ראפר מבריק ומגניב הוא roots manuva
(זה לא כסאח אבל זה מגניב ומומלץ) שיר מומלץ במיוחד: witness the fitness יוצר ע נ ק שאי אפשר למצוא שום דבר שלו בשום מקום (חוץ מהחבר והידידה שהזכרתי בהודעה הקודמת) הוא Mr Oizo . הוא עשה את הפס קול לפרסומת הכי טובה של ליוויס (זאת עם הבובה הצהובה) שירים מומלצים: flat beat, analoge worms attack, עוד יוצר מוצלח (שגם הוא עשה פרסומת לליוויס)- pepe deluxe
יש לו דיסק שאפשר לשמוע 12 שנים בלי שיימאס - מרקיד מקפיץ מעולה! שירים מומלצים: woman in blue, everybody pass me by עכשיו מומלץ בתחום ה4x4 (טכנו, האוס,קלאב וכו'
)-!!Timo maas הדיסק שלו מדהים. מומלצים במיוחד: to get down, shifter ויש עוד עשרות שאת בטח מכירה כמו: chemicak bro's , dandy warhols, fat boy slim, beasty boys,leftfield,cake,underworld וכו' וכו'.

*GormE*

New member
את האחרונים באמת יש לי

ואני מדגישה את הdandy warhols ואתunderworld, ועוד איזכור לcake כי הם כאלו טובים אני חושבת שאני מכירה את death in vegas לפי השיר hand around my throght, לא ידעתי את השם הספציפי שלהם אבל שמעתי אותם המון ואני זוכרת איזו פרסומות עם בובה צהובה שמאוד התלהבתי ממנה ואז שחכתי (זיכרון בוגדני יש לי) ובקליף היא התלהבה מאוד מנקניקיה אם אני לא טועה (אני חייבת להשיג את הקליפ הזה! הוא היה ענק!) אני אבדוק מה אני יכולה לקנות, או אם שווה לי להתחבר סוף סוף לאינטרנט מהיר (כן, עוד לא התחברתי) ולשאוב חצי קאזה. אני ממש ממש שמחה שפירטת את כל אלו כי כל היומיים האחרונים שהייתי בקניון מלחה (עם טאואר רקורדס ענק שמוכיח שמה שעבדתי עליו קשה עד היום ניתן לרכוש בקלות בירושלים) התאפקתי מלקנות דיסקים חדשים עד שלא אדע בדיוק כמה אני עומדת להכאיב לחשבון הבנק שלי קשה, קשה לחיות מ-10 אגורות לשעה!

*GormE*

New member
איזה קטע

בדיוק היום אחותי קנתה את roots, אז אני אחכה שהיא תסיים ואז אקח אותו לעצמי (עד יום ראשון כמובן)

Scum Bunny

New member
Roots...bloody ROOTS!!!

אוקיי, אז יש לי טעם רע במוזיקה. זה לא אומר שאני אוהב Sepultura. ... אני לא יודע מאיפה זה בא.

*GormE*

New member
חחח

בולבלתי לחלוטין במיוחד כי ציירת לפרוספקט היפ הופ שבחנתי בזמן ששמעתי אותם, פתאום נכנס לי לראש שהם היו ברשימה נו מילא, הם גם טובים מאוד.

moshikgulst

New member
אז...

אני לא היחיד שמצייר לחברים וחברות פיות ופויה. נכון שאנחנו מרגישים ממש מנוצלים?... הלאה הניצול! ז'אן ז'ירו לראשות הממשלה! (לא קשור בשיט אבל סתם התחשק לי לכתוב)

Lotus floweR

New member
בעיקרון הן ש"שניות בבאר שבע...

קומונריות בנוער העובד....הקן שלהן זה ערד. מיה ורוני נו...

*GormE*

New member
אולי ביה נויהאוז?

ה- ב' היא לא בטעות היא כל הזמן סתומה מנזלת מובן שלא אמרתי את זה!

*GormE*

New member
אולי ביה נויהאוז?

ה- ב' היא לא בטעות היא כל הזמן סתומה מנזלת מובן שלא אמרתי את זה!

*GormE*

New member
בכל מקרה הייתי מנוצלת לפיקוד העורף

אז לא שינה לי לצייר לאנשים מה שבא להם וזה נורא שימח אותם וככה הם פתחו מסיכות עם ג'וקים ערביים בתוכם ואני ציירתי להנאתי ואם אתם תוהים מה אני עושה כאן- אז כתגמול שיחררו אותנו עד שהקורס יתחיל!!! כן!!!! עד יום ראשון אני ב-ב-י-ת ! ! ! לא עוד מלון הקיסר! לא עוד שריצה בקניון מלחה! עכשיו משמעת, מדי ב' ומעגל לחץ (לא כדאי לכם לדעת מה זה, זה מזעזע רק לשמוע שאני הולכת לעבור את זה)

למעלה