ובהמשך למפגש

MemphisRaines

New member
ובהמשך למפגש

הנושא העיקרי עליו דיברנו הוא הביישנות היה מעניין לשמוע את הגישה של כל אחד ואחד והשאלה הגדולה - איך יוצאים מהמעגל הזה ? שרון

MemphisRaines

New member
אני לא אומר דברים בשם אחרים

אני כן יכול להגיד בשם עצמי השיחה נסובה על זה שיש גם גברים ביישנים כל אחד מכיוון אחר אישית הדבר הקשה עבורי הוא יצרת הקשר הראשוני - ברגע שעברתי את המשוכה הזו אני מתחיל להפתח אמנם לא ברגע הראשון כשאני נפתח אני נעשה אחר , משרה משהו אחר ומצליח להוציא מעצמי הרבה יותר שרון

enicegirl

New member
../images/Emo26.gifהמפגש מנקודת המבט שלי../images/Emo36.gif

אני רוצה להודות לכל מי שבא אתמול לבננה ביץ´ והפך את המפגש הקטן אמנם למפגש מוצלח מאוד מאוד!! אני רוצה לומר שהיה לי ממש כייף עם כל אחד ואחד מאיתכם, שרון המקסים על הטרמפ והנעמת הדרך במוסיקת אייטיז מקפיצה ושיחה נעימה לאורך כל הדרך, לעופר הלא הוא על האש שעשה שמח וצחק עליי ללא סוף אבל יש לו בהחלט טעם במשקאות… דודוש המקסים שעשה פטרולים וחיפש אחר ג´חנון שהבריז ואחרי עוד כמה חבר´ה מהפורום שאולי מחפשים אחר "מפגש הפורום" ולא מוצאים איציק שהיה נחמד להכיר ולדבר ושבעזרת השם נמשיך לראות אותך וכמובן – דיאנה המקסימה שבאה וצחקה ונתנה משב רוח רענן וטעם טוב למפגש. היה ממש נחמד לדבר עם כולכם וטוב לדעת שגם בפגישות של הפורום אפשר להעלות נושאים לשיחה ולעשות דיון בעל פה כמו שעושים דיון בפורום. מי שלא היה, הפסיד דיון מעמיק על בחורים ביישנים, בחורות בעלות ניסיון, איך להתמודד עם הדברים הללו וכל אחד תרם (או שלא) מנסיונו ויכולתו לעזור וכל אלו שתהו איך בחורה פעילה מסתדרת עם בחור ביישן ושפחות יוזם, אז אתם טענתם שהבחורות בעלות הניסיון מעדיפות לשמור מרחק מהבחור חסר הניסיון? אז הרי לכם הפתעה! היום זרק אותי החבר הביישן שלי…. כן כן, יש הפתעות בחיים. לא תברכו אותי ב- welcome to the club?

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif אפרת יקרה ../images/Emo23.gif

כן זה קורה וזה ממש לא נעים לפעמים זה מה שצריך להיות ולא משנה אם הבנאדם ביישן או לא אז קחי לך
מכל ה
נוחי לך השבת וביום ראשון הכל יראה אחרת שרון

על האש

New member
אפרתי את רואה ?! ../images/Emo13.gif

עכשיו יש לך מה לכתוב בבליינד דייט
I want to know what love is ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I gotta take a little time, a little time to think things over I better read between the lines, in case I need it when I´m older Now this mountain I must climb, feels like the world upon my shoulders Through the clouds I see love shine, it keeps me warm as life grows colder In my life there´s been heartache and pain I don´t know if I can face it again Can´t stop now, I´ve travelled so far, to change this lonely life I want to know what love is, I want you to show me I want to feel what love is, I know you can show me I´m gonna take a little time, a little time to look around me I´ve got nowhere left to hide, it looks like love has finally found me In my life there´s been heartache and pain I don´t know if I can face it again Can´t stop now, I´ve travelled so far, to change this lonely life I want to know what love is, I want you to show me I want to feel what love is, I know you can show me I want to know what love is, I want you to show me (And I wanna feel) I want to feel what love is (And I know) I know you can show me Let´s talk about love - I want to know what love is The love that you feel inside - I want you to show me And I´m feeling so much love - I want to feel what love is No, you just can´t hide - I know you can show me I want to know what love is (let´s talk about love), I know you can show me I wanna feel it too - I want to feel what love is I wanna feel it too, and I know and I know - I know you can show me Show me love is real, yeah - I want to know what love is...

enicegirl

New member
חבר´ה חבר´ה רגע רגע!

אל תמהרו כל כך מהר לשלוח אותי לבליינדייט ובכלל להספיד אותי (ותודה שרון על התמיכה) אבל בשבת הגיע אליי הבחור ברגל, הליכה מקצה עיר לקצה השני (שהרי אסור לנו לנסוע בשבת) והוא בא והתנצל...הוא הרגיש נורא עצוב לגבי הפרידה והחלטנו לחזור
זו היתה הפרידה הכי קצרה שהיתה לי אי פעם! אז עופר, לרגע חשבתי שאני חוזרת לפורום בליינדייט שאני מאוד מאוד אוהבת אבל מה לעשות, לא עכשיו ו..אני מקווה שיהיה בסדר
אוהבת אתכם
(וגם את החבר המקסים שמפתיע אותי לא פעם) אפרת

dudusch

New member
למה לא? בעצם...../images/Emo9.gif

אפרת, שיהיה לך רק אושר וכיף. אז נכון שהיה חלק של לא יודעת מה ולמה, אבל בסוף הכל הסתדר... שמח בשבילך המון
וזה לא נורא אם הוא ביישן, הלב אומר מתי הדבר נכון, ואם הוא מאותת לך בחוזקה, כנראה שזה הדבר הנכון... מחזיקים לך אצבעות (כדי שלא נכסוס...)

סליחה מראש

אני הולכת לכתוב פה דברים שלא יהיה נעים לחלק מכם לקרוא, לכן התנצלות מראש וזו כמובן רק דעתי בערבון מוגבל מאד. בקשר לביישנות וחוסר ביטחון, דעתי מאד ברורה, שוב, סליחה מראש... אני באופן אישי שומרת מרחק מאנשים חסרי בטחון. אני מקשרת את חוסר הבטחון אינטואטיבית לדברים אחרים ואולי אני טועה אבל הרבה פעמים חוסר בטחון מגיע מתסמונת הברווזון המכוער / רגישות יתר / חסכים ריגשיים כאלה ואחרים / ועוד כל מיני תסביכים שלא בא לי להתמודד איתם בקשר עם אנשים. אני לא נמשכת לגברים חסרי בטחון. בטחון עצמי מעיד בעיניי על שלמות עצמית, על קבלה מסויימת, על יכולת לקבל גם את מה שלא מושלם באופי שלך באהבה. אם לא תעריך את עצמך איך יוכלו אחרים להעריך אותך? יש משהו מאד מושך באנשים שבטוחים בעצמם... עוצמה פנימית... אני כמובן לא מדברת על אלה עם הבטחון המופרז.

MemphisRaines

New member
נקודה יקרה

בין חוסר ביטחון לחוסר שלמות עצמית יש מרחק רב ובין חוסר ביטחון לביישנות יש מרחק רב יותר אני אדם שלם , מושלם - אין אף אחד חוסר ביטחון אינו מהווה בעיה ואינני וסבל מחסך כזה או אחר ( לא משוה משמעותי ) אבל אני אדם ביישן , זה לא נובע מפחד מדחיה כי אם מהדרך בה אני בוחר לנהוג . זכותך לחשוב כל שאת רוצה על כל אדם ואם תכונה מסוימת מפריעה לך הרי שמטבע הדברים בכל מקרה לא תסדתרי עם אדם שאותה תכונה מודגשת אצלו שרון
ואגב עוצה פנימית קיימת הרבה יורת אצל אנשים ביישנים ברגע שמקלפים את השכבה העליונה מתגלה האדם על כל עוצמתו שרון

r i p l y

New member
ג´חנון הלך לאיבוד .בטעות הגיע

ל מסיבת יומולדת של אתי. אתכם הסליחה.

גם אני נאבדתי...

ובהעדר חבר טלפוני אשר ידריך אותי לנקודת המפגש (בלי רמזים כמובן) מצאתי את עצמי לבסוף במסיבת יומולדת לבחור נחמד בשם אלון אשר הזמין אותי להצטרף אליו ואל חבריו ואפילו הצטרפתי ובירכתי אותו מכל הלב.

night mistress

New member
..אלון היה בשולחן הצמוד..

גם אנחנו שרנו לו יומולדת שמח.. זה השלב לומר אופס...

dudusch

New member
אחחח... אנחנו גדולים... ../images/Emo8.gif

תודה לכל מי שהתאמץ להגיע למפגש, היה אחלה! האצבע שלי עדיין בטראומה מהמפגש הקרוב עם השמשייה... אייזיק, אחלה שהגעת, ישבת לך ו"ספגת" את האווירה... על האש, הצחוקייה שפתחת, כאילו ווואווו?!... אפי, מתוקה כתמיד, היה כ"כ כיף לראותך. יריב וידידתו, שלא הבינה כמעט מילה ממה שאמרנו, ישבה והביטה בנו כמו בניסוי אנתרופולוגי... שרון, איש הסוללה והטיסן, היה אחלה לשוחח איתך... מאיוש, נשמה, מקווה שהצלחת לישון הלילה, והצלחת במבחן... ואני לא מקנא באקס - שותפה שלך... ואחרונה (חביבה חביבה), דיאנה. מקווה שהמינון בסדר, ולא חטפת איזו "מנת יתר" ממני
... זהו, עד הפעם הבאה... ולכל מי שלא הגיע, תהיה לכם עוד הזדמנות...

ליאן.

New member
ביישנות באיזה מובן ?

בהקשר של להתחיל עם מישהי או ביישנות בכללי ?

ליאן.

New member
אהה.... enicegirl ודודוש

אל תחשבו שלא שמתי לב שחירבשתם את השירשור

MemphisRaines

New member
בלהתחיל

לפעמים זה נראה כל כך קל לפעמים זה מאד קל לי אבל לרוב מאד קשה שרון

ליאן.

New member
אני חושבת ש...

צריך לעשות הפרדה גסה בין בושה (ממה יש להתבייש? אתה עושה משהו אסור?) לבין החשש שהיא תגיד ´לא´ (חוסר בטחון ופוביה). אסור לתת לפחד להכניע. השיטה הכי טובה היא לא לחשוב ולא לשקוע אלא פשוט לעשות. פשוט לגשת, להציג עצמך ו..לקוות לטוב... אם היא תרצה, אז אחלה. לא תרצה, לא נורא, זכותה. העיקר הוא לנסות ולא לחיות במחשבות של ´מה אם´.. כי זה באמת יכול להיות הפיספוס של החיים שלך. יש צורך להתאמן בהתחלות עם בחורות כדי להשתפשף בעניין החרדות. צריך לדעת להתמודד איתם ועם הפחד מדחייה כך שכל העניין ייראה טיבעי ושיגרתי ככל הניתן. אני אישית חושבת שאם מדובר במישהי/ו מספיק לטעמנו, דווקא בגלל החששות מהפיספוס, כל הפחדים יעלמו לרגע ודווקא הציפיות והאנדרנלין הם אלו שיגרמו להליך ההתחלה להיות מתבקש ופשוט יותר.

r i p l y

New member
צריך לראות את זה כאילו זורמים...

באופן כללי לדעתי מדברים וזה גם הבחורה אמורה לשדר פידבקים שהיא מעונינת מבטים חיוכים... שפת גוף... שתהיה זרימה ושיהיה נעים.. להסתכל כאילו זה תהליך הכרות וגם תחשוב שאתה בעמדת ה מתעניין ותוהה על קנקנה של ההיא ואתה .. שאולי בכלל תגלה אחרי שיחה שהבחורה (או הבחור לבנות) לא מה שחשבת.... ו גם להתייחס לסיטואציה ככה >>שלא לצפות ל דחייה או כישלון ידוע מראש..(כמו נבואה שמגשימה את עצמה..)אלא לזרום...(מלה קצת רוחנית...אבל חשובה) טוב חוץ מזה שאנחנו בעולם קצת שוביניסטי וזה ככה זה... (הגברים --מצפים מהם שיזמו יותר...)

למעלה