ובהמשך לשאלה של שליקט מתבקש

Hadar p

New member
ובהמשך לשאלה של שליקט מתבקש

לברר...... מתי היתה ה
הראשונה?
כמה הייתן מוכנות לה?
כמה רציתן אותה?/חיכתן לה?
מי יזם אותה?
כמה רומנטית היא היתה.....

Hadar p

New member
כמובן שעם הבעל או הבעל לעתיד ולא

הנשיקה הראשונה בחיים!

מיכלכהן

New member
הייתי בת 15 וחצי..

והוא היה יותר גדול.. ליוויתי אותו מהבית שלי בשלוש בבוקר ופתאום הוא נישק אותי וממש הייתי בשוק וגם חסרת נסיון.. זה היה מזמן, אבל אני זוכרת שזה היה ממש כיף..ממש התרגשתי והרגשתי קולית.. טוב, מאז היו לנו 10 שנים להתנשק..

אוסנת123

New member
../images/Emo25.gif בפגישה הראשונה...

לקראת סוף הפגישה. הוא יזם ואני לא ברחתי... היה נחמד אבל רק למחרת בפגישה השנייה היה ממש רומנטי. בפגישה הראשונה זה היה קצת בהפתעה כי זה בכל זאת היה בליינד דייט. היום הוא מספר שלא היתה לו ברירה והוא היה חייב לנשק אותי כי כל הפגישה דיברתי ולא סתמתי את הפה , וזו היתה הדרך היחידה להשתיק אותי....

נופר30

New member
כבר בפגישה הראשונה

מוכנה לא הייתי ממש היינו באמצע שיחה ובאמצע המשפט הוא פשוט נישק אותי לא יודעת אם היא הייתה רומנטית ( היא הייתה באמצע חתונה של חברים ) לא חיכיתי הרבה אבל רציתי

סמיילי22

New member
נתחיל: עם האיש ה../images/Emo25.gif הראשונה לא

הייתה... הייתי בת 15 וזה היה עם החבר הראשון שלי שהיה בן גילי (אתן יודעות, הייתה תקופה כזאת ששיצאתי עם בני גילי
). עם אישי היקר התנשקתי 4 שנים לאחר מכן, בסופה של הפגישה הראשונה שלנו. דבר שהלך ככה: כפי שאתן יודעות נדלקתי ממבט ראשון (לא האמנתי ש5-6 בנינים ממני גר כזה חתיך שלא הכרתי!!!), אבל ניסיתי לשחק את "הקשה להשגה" ע"י הצנעת המחשוף וכל מיני משחקים בשפת גוף (שאולי בעצם שידרו ההיפך?
). היינו בטיילת ליד הים, בשעה מאוד מאוחרת בלילה, טיילנו קצת, דיברנו והתיישבנו על ספסל. כשישבתי לצידו נשענתי לצד השני אבל חייכתי אליו חיוך מאוזן לאוזן, אז הוא תפס אומץ, חיבק אותי וכדי לצאת מהמבוכה שאל אם יש לנו סיכוי (טוב, זה ויכוח עתיק יומין בינינו. אני שמעתי שהוא שואל אם יש לו סיכוי, והוא טוען שהוא שאל אם יש לנו סיכוי. האגו הגברי... טוב, נוותר ונלך לפי גירסתו...
), אני התרגשתי, אבל ניסיתי לומר בקוליות "תתנהג יפה ונראה..." ואז הוא בא אליי עם
הבשרניות וסתם את פי ב
שלא תישכח... איי איי אייי... באותו לילה לא יכלתי להרדם... וגם לא בלילה שלאחר מכן... ולאחר מכן...

Hadar p

New member
ואנחנו......(נדמה לי שיצא ארוך)

כמו שכבר סיפרתי אנחנו היינו באותה פלוגה בבסיס והמ"מית שלי שיגעה אותי שהוא דלוק עלי...ואותו שאני דלוקה עליו....
קיצר בשלב מסוים (אחרי 9 חודשים באותה פלוגה) התחלנו לשים לב אחד לשני....
פתאום את הלילות היינו מעבירים בשיחות ארוכות ארוכות ליד האקליפטוסים בבסיס! לילה אחד שזה כבר היה ברור לשנינו שזה הולך לכוונים אחרים ולא סתם ידידות...
אה... רגע זוכרות שסיפרתי בשרשור הקודם שהייתי מאוהבת בחבר הקודם... בקיצור אותו חבר קודם הגיע לבסיס שלי כי סתם כך הוא חשב שהוא ברגילה ואולי יהיה שווה לבוא עד אליי....אני סתם התעצבנתי מזה שכל מה שהוא מנסה זה להכנס למיטה....
וגם ככה כבר הייתי די מעורערת כי פתאום גיליתי שיש לי משהו לרוברט.... העפתי את האקס מהבסיס והלכתי לבכות לרוברט.....
כל הערב דיברתי ודיברתי ובסוף באיזה שלוש לפנות בוקר (בשעה 4 וחצי כבר קמים להשכמת החיילים) התנשקנו....
WOW בנות זו היתה נשיקה שהיה שווה לא לישון בלילה בשבילה ועוד יותר שווה אחרי שחיפפתי את האקס מחיי...
כל אחד מאיתנו רצה בדיוק באותה מידה להתנשק כבר אבל אני חיכיתי שזה יבוא ממנו
כל אחד הלך לחדר שלו אחרי הנשיקה ואני קפצתי על מי שהיתה החברה הכי טובה שלי (עד החתונה שלי...) וצעקתי לה...התנשקנו...התנשקנו ....הוא נישק אותי!
והלכתי להשכמה של החיילים..... ומאז ועד היום......תכף 5 שנים!

יעלי2

New member
הדר לו P

לא ברור מהמשפט שלך האם החברה הכי טובה שלך כבר לא חברה טובה מאז החתונה או שהיום רוברט הוא החברה הכי טובה שלך?

Hadar p

New member
../images/Emo124.gifהסבר! הסבר! הסבר!

התכוונתי שאותה חברה שאיתה הייתי בצבא והיא היתה החברה הכי טובה שלי עד החתונה....
היינו חברות טובות עד שבכל ההכנות לחתונה גיליתי את הפרצוף האמיתי שלה ואת הצביעות שלה.....
היום אנחנו חברות אבל לא הכי טובות קשר רדוד
כזה... אגב בלי קשר לזה רוברט הוא החבר הכי טוב שלי!

poogi27

New member
איזה כיף להזכר

בה. זה היה בשבת בבוקר אצלי על המיטה . אחרי שאני אמרתי את המפשט אני אוהבת אותך... חיכיתי ורציתי מאוד, אבל לא הייתי מוכנה, כלומר לא ידעתי איך היא תיהיה. לא זוכרת מי יזם. רק זוכרת שזה היה כמה שעות טובות (עד שהבטן התחילה להגיד שהיא רעבה ולא לנשיקות)

אתי@

New member
שאלות מביכות ../images/Emo9.gif

הנשיקה הראשונה היתה בערך בגיל 15 עם מי שהיה החבר שלי אז, בחור מקסים שלמד איתי בתיכון ואח"כ עבר ללמוד בפנימית גאונים בי-ם. אחרי המעבר לא הצלחנו להחזיק מעמד הרבה זמן, רחוק מהעין רחוק מהלב? מביך להודות שאני לא זוכרת את הנשיקה הראשונה
עם רונן אני זוכרת את הנשיקה הראשונה, זה היה באוטו של אבא שלו, אחרי הפגישה השניה
אני זוכרת שנורא התביישתי, אבל רציתי. ולגבי הפעם הראשונה שהתוודינו על אהבתינו - אני מתביישת להודות שאני לא זוכרת
כלומר, אני זוכרת מתי הוא אמר משהו בסגנון (אבל לא ממש "אני אוהב אותך"), ואני ממש לא זוכרת מתי אני אמרתי את זה.

אמיקה

New member
../images/Emo25.gifת חיי

בלי ציניות. כל ימי חיי אני לא אשכח את הפעם הראשונה ששרון נישק אותי... סיפרתי פה פעם שהיינו ידידים בהתחלה, ימים ארוכים מאוד היינו "אפלטוניים", ואז איזה ערב אחד מרוב דיבורים נשארנו סגורים בתוך שערי המכללה באמצע הלילה, ואז כשקפצתי מעל הגדר ונחתתי לזרועותיו... נשיקת הנשיקות.. השנה : 96

M25

New member
הנשיקה הראשונה שלי

הנשיקה שלי ושל עמית היתה בפגישה ברביעית או בחמישית, היינו אצלי בבית (באותה תקופה גרתי עם ההורים) וראינו סרט עם עוד זוג, בסוף הסרט הוא היה צריך לחזור הביתה כי היה מאוחר ומחר חוזרים לצבא. ליוויתי אותו למטה, החזקנו ידיים ופתאום הוא סובב אותי אליו ונישק אותי. הרגשתי שאני מרחפת, כל כך חיכיתי לנשיקה הזאת, באמצע הנשיקה נשכתי לו את הלשון (חלש) והוא היה ממש מופתע. עד היום הוא זוכר שנשכתי אותו בנשיקה הראשונה שלנו.

בגלל ../images/Emo25.gif התחלנו לצאת

דיברנו ב-ICQ והוא נורא התענין (כמו כל הגברים) איך זה להתנשק עם מישהי שיש לה פירסינג בלשון אז נידבתי לו נשיקה בסוף מפגש פורומים של יואל (IOL) שם הכרנו .... ומאז לא מפסיקים להתנשק.... (אולי כל זמן שיש לי עגיל ...???? )

dorlim

New member
בערב הראשון ....

ככה סתם באמצע הפקק לצלילי "כל דבר קט" (אלון אולארצ´יק) הוא נישק אותי

אצלינו זה ברור....

הנשיקה הראשונה הייתה בלילה שבו נפגשנו (תוך כדי הסקס....
) אח.... הילדים של היום... בושה וחרפה....

fila

New member
תשובות אחת אחת......../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif|נשיק

ה-
הראשונה: לא הייתי מוכנה בכלל. זה היה במגרש החניה בשטח המפעל שעבדתי בו בעבר והלכתי איתו ב-21:20 כדי לרשום את הקונטיינר שהביא , ושם בחשכה הוא פתאום "הסתער" עליי ונישק אותי. לא רציתי אותה, ולא חשבתי עליה, הייתי מאוהבת בחבר שלו וחוץ מידיות לא הרגשתי כלפיו כלום. הייתי נבוכה מאוד וחודש אח"כ כש"נרגעתי" נפגשנו בנהריה ליד הים והלכנו ברגל, חזרנו לאוטו דרך שביל של איזה בית ואני זוכרת ששמעתי כדורגל ברקע, שם מתחת לעץ תאנה ענק הוא נישק אותי, ואני מודה שחשבתי שזו היתה הנשיקה הכי מדהימה שהיתה לי בחיים עד אז
(מאז הוא נישק אותי נשיקות מדהימות לא פחות......

Ronnie*

New member
הנשיקה הראשונה ../images/Emo9.gif

זה היה בפגישה השלישית שלנו, שבוע אחרי הפגישה הראשונה... אני לא זוכרת בדיוק איך זה קרה (טוב, עברו איזה שמונה וחצי שנים), אבל זה היה כשישבנו על המיטה בחדר שלי, בבית של ההורים שלי, שומעים מוסיקה (סיימון וגרפונקל. זו גם המוסיקה שנכנסנו איתה לחופה
). זה היה מאוד קסום ומרגש. מן הסתם הוא יזם, כי אני שיא הביישנות... אבל בהחלט חיכיתי לזה. אחר כך יצאנו לטייל בחוץ (ההורים שלי גרים ביישוב כפרי) וישבנו על ספסל בגן הציבורי... זה היה ליל אביב מקסים

שאלה ממש מתוקה ....

הנשיקה שלנו היתה בפגישה השלישית, כשלירון הגיע בהפתעה מהאבט"ש. ישבנו באוטו , דיברנו, ואז לאט לאט זה קרה, האמת הוא רצה סתם נשיקה, ופחד לעשות משהו מעבר אבל אני מסתבר פשוט בלעתי לו את הלשון בתוכי....

למעלה