ובהמשך לשאלתה של שלי, אם זו לא

מיכלכהן

New member
ובהמשך לשאלתה של שלי, אם זו לא

חדירה גדולה מדי לפרטיות.. בכמה אתן מעריכות את הקנייה החודשית שלכן? האם אתן שומרות על אותו סכום פחות או יותר? ממש הייתי רוצה לדעת אם אני ממוקמת בממוצע. לפי החישובים שלי, יוצא לנו להוציא על "קניות" לפחות 1000 ש"ח בחודש.. מוגזם?

גם לנו יוצא המון... יותר מ-1000 ש"ח

לחודש... אבל אנחנו לא יוצאים למסעדות ולוקחים אוכל לעבודה... זה המון כסף ואין לי מושג איך מקצצים בזה... כואב...

alpha31

New member
חיסכון והנאה

ניתן לחסוך לפחות 25% מההוצאה למזון ע"י מעבר לשיטת הכנת מזון רגיל שהיא יותר פרקטית, יותר חסכונית (כבר אמרתי...), יותר טעימה ומעל הכל יותר בריאה (חיסכון בהוצאות רפואיות אחר כך!!!). לתקופה מוגבלת, ניתן להכיר את השיטה הנ"ל בערב הרצאה, הדגמה וטעימה, ללא שום התחייבות (אין מכירה-התחייבות שלי !!!). מהירי ההחלטה יפנו לדוא"ל שלי.

Hadar p

New member
גם אנחנו רק קניות של אוכל לבית

זה משהו כמו 1000-1200 ש"ח ואני לא מדברת בכלל על יציאות! אנחנו יוצאים אבל מידי חודש זה משתנה....את קשה לי לחשב...פעם זה בעיקר בתי קפה. פעם מסעדות..פעם גם וגם! אבל על אוכל יוצא לי בסביבות 250-300 ש"ח סופר פעם בשבוע! השלמות אני ממש ממש משתדלת לא לעשות כי אז אני מתפתה לכל מיני גברים ומשלמת שוב 100 ש"ח "רק על חלב".....

keren1877

New member
גם אצלינו!

אנחנו לא מצליחים לרדת מה- 1000 ש"ח קניות בחודש, וזה ממש נוראי! אני עושה קניות בערך כל ספ"ש, לכל השבוע שאחריו וזה יוצא לפחות 250 ש"ח כל קניה! מעיק נורא! אני עוד מבשלת המון, ככה שהרבה כסף לא נזרק על קניית אוכל בחוץ, למרות שלא תמיד ניתן להימנע מזה, אבל אז זה הוצאות קטנות יחסית שאינן מוסיפות יותר מדי להוצאות החודשיות...

יעלי2

New member
צ´מאו קטע

יש לנו זוג חברים שמאוד אוהבים לקנות דברים גוטה גוטה. היה לנו די ברור שבהערכה גסה הם מוציאים הרבה יותר מאיתנו על קניות בסופר. בשיחה על הענין התברר שאנחנו, שנמצאים בממוצע שלכם בסביבות ה 1000 בחודש, נמצאים הרבה יותר גבוה מהם. הכצעקתה? ההסבר פשוט מאוד. הם עובדי הייטק ואוכלים בעבודה. כשיש ארוחה מסודרת בעבודה, מגיעים לסופר כדי לקנות נשנושים וקצת גבינות טובות לארוחות ערב. לדעתי חוץ מלחפש סופר פחות יקר, אין הרבה איפה להוריד מה 1000 ש"ח לחודש כי אחרת נקנה רק פסטה. והרי צריך גם לאכול לפעמים...

nonaa

New member
שנינו אוכלים בעבודה ועדיין ...

מוציאים כמעט מדי שבוע 250-350 ש"ח בקניה שבועית ...

אתי@

New member
יעלי - שנינו אוכלים בעבודה

(אני לפעמים מביאה, אבל מעט מאוד) ובערבים אוכלים בעיקר ארוחות קלות של סלט ומרק או סלט וחתיכת פשטידה. ועדיין מוצאים סכומים כאלה על הסופר.

fila

New member
אני סבורה שגם אנחנו מוציאים

כ-1000 ש"ח בחודש, אבל לא תמיד ההוצאה היא רק על אוכל,הרי אנחנו קונים גם דברים נוספים שלא "נאכלים" במיידי, כמו קפה/נס/מצרכים לעוגות/ וכמובן יש בכל קנייה גדולה גם שמפו/מרכך/נייר טואלט וכיו"ב אני תמיד מגיעה לקופה עם שמפו/מרכך/סבו נוזלי ומים לגיהוץ - אז זה לא 1000 ש"ח לאוכל נטו.

אתי@

New member
את צודקת../images/Emo45.gif בחישוב שעשיתי כללתי

גם חומרי ניקוי והיגיינה.

אוסנת123

New member
אצלנו

יוצא בערך 700 שקל הקניות השוטפות, עוד 100 לירקות ופירות ועוד 4 פעמים בחודש במכולת להשלמות של מוצרי חלב - בסך הכל אני מעריכה שגם אצלנו זה נע סביב ה- 1000 ש"ח - וזה רק האוכל והדברים השוטפים....

Hadar p

New member
בהקשר הזה אני אצרף את הלינק הבא:

ארוחת גורמה במינימום זמן וכסף - גג 50 ש"ח. נעקוב ונראה.....

תוכי

New member
אצלנו......

גם כמו כולכן הולך פעם בשבוע 100 ש"ח פירות וירקות ועוד קניות ומגיעים ל- 1000-1200 ש"ח בחודש (כולל)

uti

New member
גם אנחנו רק שאנחנו גם יוצאים הרבה..

וממש לא מצליחים להוריד עכשיו אנחנו בתקופת ניסיון לצמצום המסעדות והאכילה בחוץ...

בדיוק כתבתי על זה למעלה

שיוצא לנו לחודש בערך 2000 ש"ח, כולל הכל (חומרי ניקיון, ירקות, וכו´) ואני רואה שזה כפול מאשר לכולן.... וואו.... האם זה נובע מכך שאני לא עובדת? או אולי אנחנו מארחים יותר? אולי אני צריכה להשוות בפורום להיות הורים..... אני בשוק. איך אתם מוציאים רק 1000 ש"ח בחודש???????

למעלה