ובהמשך לשרשור הקודם

ובהמשך לשרשור הקודם ../images/Emo152.gif

[כיגםככהאניכברלאהולכתללמודיותרהיום
] שאלון
איזה שיר של טורי הכי מתחבר לכם ל:
בוקר
צהריים
שקיעה
זריחה
הכנסות למיטה
יציאה מהפוך בבקרים הקרים
שריצה בשמש
ים
גשם
בית
ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק.
ישיבה במרפסת
מקלחת
שטיפת מילים
ספונג'ה
ריצה / חד"כ
הליכה
אוטו
אוטובוס
רכבת
טיסה |גבנצ| אוכל
חברים טובים
לימודים בראבאק
עצבים
מצב כפית
חורף
קיץ
סתיו
אביב
שגרה
חופש
סקס [אופציונאלי]
סכס [אופציונאלי]
קראשים של גיל 16
שיברון לב בכי-סטייל
שיברון לב עצבים-סטייל
שנאת גברים
שנאת נשים
רצון למות
רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!]
הוצאת קיטור
הפגת שיעמום
מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות]
יום הולדת
חג?
התחלת שבוע
סוף שבוע
צלצול פלאפון
להכיר דרכו את טורי למישהו
להשניא דרכו את טורי על מישהו *זהו, אין לי יותר רעיונות
*

רעוּת

New member
.So find yourself another place to fall

טוב, זה קצת חוזר על עצמו, כי אני כבר לא באמת זוכרת איזה שירים יש לה. והשאלונים שלי יותר שווים, כי הם לא באמת עוסקים בטורי|סנוב|. בוקר: purple people. אני לא טיפוס של בוקר
. צהריים: take to the sky שקיעה: fire on the side... סתם, לא, northern lad זריחה: מי מפחד מה- הכנסות למיטה: sweet dreams יציאה מהפוך בבקרים הקרים: i dont like mondays שריצה בשמש: dark side of the sun (כלומר, סרטן העור) ים: 1000 אוקיינוסים גשם: winter. למרות שמתבקש להגיד פה RAINN
בית: הקאבר הגרוע של טורי ל shes leaving home ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק: אם כבר באתי לשבת על הצוק אז למה לא לקפוץ? מה יש לי לעשות עם סתם לשבת שם? ישיבה במרפסת: אין לי מרפסת
מקלחת: let them wash awayyyyy שטיפת מילים: אסוציאציות חופשיות? ספונג'ה: in the springtime of his voodoo ריצה / חד"כ: so i run fasterrrrr הליכה : scarlet's walk אוטו: cars and guitars- ככה קוראים לשיר הזה? אוטובוס: בואו נתפשר על טקסי רייד רכבת: שוב, נסגור על טקסי כאמצעי תחבורה
טיסה: קאנט סי ניו יורק
. |גבנצ| אוכל: רסברי סווירל. ופנקייק. ודונאט סונג. רק אוכל יש לה בראש
חברים טובים: |פרשס| לימודים בראבאק: אני לא מכירה את הקונספט הזה
. עצבים: פרשס מצב כפית: האפי פאנטום חורף: ווינטר, ליטל ארט'קוויקס. היפותרמיה. מוות. קיץ: היא לא מתאימה לקיץ
סתיו: גולדאסט. ומוות. אביב: ספרינג הייז שגרה: וונדסדי חופש: אפסייד דאון סקס [אופציונאלי] : בלאד רוזס סכס [אופציונאלי] : מי אנד א גאן קראשים של גיל 16: איים נוט אין לאב שיברון לב בכי-סטייל: ג'ופיטר שיברון לב עצבים-סטייל: ספארק שנאת גברים: מי אנד א גאן שנאת נשים: וויטרס רצון למות: ג'ופיטר רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!]: אני לא חושבת שיש שיר של טורי שמתאים לרצון הזה, ואני לא חושבת שהרצון הזה קיים אצלי בכל מקרה
הוצאת קיטור: פרשס, ספארק, איי, ושאר שירי הפלות הפגת שיעמום: יס אנסטסיה. הוא יכול להעסיק אותי למספיק זמן. מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות]: הורסס יום הולדת: שביזות יום הולדת, אולי
. חג? האלבום כריסטמס |מקיא| התחלת שבוע: i dont like mondays סוף שבוע: האפי וורקר
. צלצול פלאפון: מיסטר זיברה. ולא בכדי
. להכיר דרכו את טורי למישהו: סיילנט אול דיז יירז להשניא דרכו את טורי על מישהו: צפוי שאגיד פה 'אירלנד'. אבל יש כלכך הרבה, אני לא יכולה לבחור
.

noosh

New member
I need your loving like the sunshine

חברות שלי ישנות פה על המיטה ולא נעים לי להעיר אותן. בוקר A Sorta Fairytale צהריים Wednesday שקיעה Northern Lad, The Wrong Band זריחה Upside Down הכנסות למיטה A Case Of You יציאה מהפוך בבקרים הקרים Yes Anastasia שריצה בשמש כל דבר מסקארלט ים Liquid Diamonds גשם כל דבר מ-LE. בעיקר Happy Phantom, Precious Things בית Baker Baker, Bells For Her, Yes Anastasia, Icicle ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק. Here In My Head, אפילו שלא ממש. ו-Cooling ישיבה במרפסת Crazy, Sweet Sangria מקלחת Hey, Jupiter שטיפת מילים כלים? Space Dog ספונג'ה The Waitress, Caught A Lite Sneeze ריצה / חד"כ כל FTCH, בעיקר Spark, Hotel הליכה Mother אוטו כל סקארלט, הטורי היחיד שיש לי באוטו. אבל לפעמים גם פלה. אוטובוס Father Lucifer רכבת בערך אותו הדבר טיסה I Can't See New York אוכל חברים טובים Taxi Ride לימודים בראבאק עצבים The Waitress מצב כפית But I'm Experienced, Babe חורף כל UTP ו-LE, אבל לחורפים שונים. קיץ סקארלט סתיו FTCH, פלה אביב איכ שגרה חופש Amber Waves סקס [אופציונאלי] סכס [אופציונאלי]She's Your Cocaine קראשים של גיל 16 שיברון לב בכי-סטייל Horses, Here In My Head שיברון לב עצבים-סטייל Blood Roses, Hotel שנאת גברים Putting The Damage On שנאת נשים The Waitress רצון למות Hey Jupiter רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!] Taxi Ride הוצאת קיטור Hotel הפגת שיעמום מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות] A Case Of You יום הולדת Pretty Good Year? לא באמת, יותר She's Your Cocaine, כי הוא כיפי חג? תלוי איזה התחלת שבוע סוף שבוע צלצול פלאפון Spark להכיר דרכו את טורי למישהו Spark, זה עבד על ראז ועוד הרבה
. וגם Winter. להשניא דרכו את טורי על מישהו Hey Jupiter. לא הקשבתי לה שנתיים אח"כ. או האפי וורקר ;[ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

וואו, יש מדגישומטיק 2.0?

זה אומר שמחכים לדור השלישי?
וכן, כלים, נו
(זה כל מה שאני עושה לאחרונה. תקופת מבחנים, והכל...) אמרתי כבר שהמצב קשה

אוי, ואיכ, רק עכשיו קלטתי את הכותרת

אם היית יודעת כמה פעם אהבתי את השיר הזה היית מצטערת בשבילי

נגיד ש ../images/Emo16.gif

בוקר pancake
- סתם, סתם - blue skies. צהריים the wrong band?
שקיעה גולד דאסט
זריחה space dog. פעם אני ותמר נהגנו חזרה מאיזה מסיבה באיזה יער כוסעומו באיזה עמוק-לפנ"ב- ואני ממש זוכרת vividly כזה, את השמש עולה וספייסדוג ברקע.
הכנסות למיטה twinkle
יציאה מהפוך בבקרים הקרים yes anastasia, כי זה היה השעון המעורר שלי [כן, אני יודעת
] באי אלו בקרים קרים
שריצה בשמש sleeps with butterflies, אולי ים גשם your cloud
בית LE חחחחחחח ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק. הכוונה היתה לקונספט של להסתכל על נוף עצום בגודלו שכזה, אגב
ו- black swan? ישיבה במרפסת חוארז
אבל בעיקר כי אני יושבת פה בלילה ומסתכלת על מדבר מטורף, אז... כן. מקלחת ג'ופיטר
שטיפת כלים סיילנט
חח הוא תמיד מזכיר לי מטבח. בגלל האנטיקרייסט
ספונג'ה ספרינגטיים
ריצה / חד"כ datura הליכה martha's foolish ginger?
אוטו taki ride? אוטובוס גם טקסי רייד. רכבת גם
טיסה flying dutchman
אוכל חחח doughnut song ? טחח חברים טובים bells for her
לימודים בראבאק ספרק או משהו
עצבים קרול בגרסאת הבוטלג שבו יש בערך כל קללה בשפה האנגלית ולא רק מצב כפית האימפרוב של איימ נוט סטופיד
חורף ווינטר
קיץ גם טאקסי רייד. סתיו daisy dead petals? אביב טלולה, באופן שקשה לי להסביר. אולי בגלל הרעיון של lifting up in no time... והfeel של השיר הוא קצת כמו של פריחה בעיניי, משום מה. שגרה וונדסדיי
מתאר בדיוק את זה בעיניי. חופש איירלנד
בכלל, הוא גם מתחבר לי להרגשת החופש הבלתי ברורה של מאי האחרון, כי התוודעתי לחצי השני של ביקיפר בערך אז. סקס [אופציונאלי] - חחחח לא באמת. כאילו, תכלס - היא לא מוזיקת סקס במיוחד
סכס [אופציונאלי] ראספברי סווירל
קראשים של גיל 16 חחחחחח אשך בצד
שיברון לב בכי-סטייל putting (((
))) שיברון לב עצבים-סטייל blood roses blood roses back on the street now
שנאת גברים preciousssss שנאת נשים waitress
רצון למות IIEEE הדגול מכולם. רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!] take to the sky
הוצאת קיטור hotel(וּש) הפגת שיעמום she's your cocaine
מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות] merman
יום הולדת ג'קי
חג? מוחמד מיי פרנד
התחלת שבוע ספרינג הייז? סוף שבוע god
צלצול פלאפון חיחו אממ cornflake
שמתי אותו ביום ההופעה, החל מהthis in not really this-uh-this-uh-this is not really happenihiiing
*מתגעגע* להכיר דרכו את טורי למישהו leather. סרטיינלי דוז דה ג'וב. להשניא דרכו את טורי על מישהו פרופשנל

figure it out

New member
הוווו, good one -

בוקר בוקר טוב - Happy Phantom
בוקר רע - פרשס
(היו דברים מעולם.) צהריים ליטל אמסטרדם, Caught A Lite Sneeze , Talula (ורוב האמצע של BFP חוץ מהחותכים יותר... טוב, זה לא משאיר הרבה
) סתם כי ישבתי צהריים אחד עם שירה (קובנה) ושמענו אותם... שקיעה (ו"שעת דימדומים" או ווטאבר. השעה הכחולה הזו ביום.) Your Cloud זריחה או, גאד. נסיתי, אבל, הזריחה שייכת לאחרות. רונה, נורה, אבל ממש לא טורי. טורי זה למות בערך ב-4 בבוקר משוק היפוולמי אחרי שחתכת כל הלילה. אתה לא שורד עד הזריחה. (
ת.נ.צ.ב.ה
) הכנסות למיטה המ. הרבה ביסיידס. לא יודעת - Bachelorette
היה לי לילה כזה. יציאה מהפוך בבקרים הקרים Twinkle - הכל איטי עד כדי בחילה. שריצה בשמש ראו "קיץ" ים ראו "קיץ" גשם הו, |חרדתקדושה| כ"כ הרבה. נשכח מהאוביאס לרגע (ווינטר) ונלך על, המ, Caught A Lite Sneeze . בית The Big Picture
(מתאים גם ל"ריקוד זנותי מול הראי" ו"ניצול זמן בצורה קלוקלת") ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק.הסוף של Scarlet's Walk. ישיבה במרפסת מממ.. מקלחת CHINA! שטיפת מילים Take to the sky ספונג'ה God ריצה / חד"כ Hotel הליכה ספרינגטיים אוטו קורנפלק. אוטובוס קשה להגיד. רוב ההאזנה שלי היא בדרכים, זאת אומרת באוטובוסים (
ארור. ועל מי אני עובדת.. לא תיהיה לי מכונית במילא
) רכבת שבוע שעבר נסעתי
שמעתי את Girl, אבל זה היה די סתמי. טיסה אוקיי, זה לגמרי אובדני, אבל שמעתי כבר פעמיים בטיסות (או בעצם 4, עם ההלוך חזור) I cant see new york.
אוכל מממ That's What I Like Mick
חברים טובים
טלולה. לימודים בראבאק Spring Haze עצבים וייטרס (של וונוס. הסוף הוא החלק של הוצאת הקיטור) מצב כפית Hoochie Woman וגם Goodbye Pisces וגם Ireland. חורף Horses (שלווה) קיץ כל סקארלט. סתיו לא מאמינה בעונות מעבר
אביב
שגרה Crucify חופש וונסדיי סקס [אופציונאלי] Raspberry Swirl
(אני בושה לדתיות הבתולות המיועדות להיות תמימות.
לעומת זאת, טורי הייתה גאה.) סכס [אופציונאלי] -- קראשים של גיל 16 בע, אנשים אחרים. שיברון לב בכי-סטייל הוי, אני קלישאה מהלכת - Jupiter וגם ספארק. זה מגוון. גם Northern Lad יכול להיות. שיברון לב עצבים-סטייל Hotel. תוך כדי ריצה. שנאת גברים Blood Roses שנאת נשים הו, Precious Things (כי עבורי עיקר הזעם בשיר מופנה אל nice girrrllllllllllllllllllllls ופחות אל בילי המניאק) רצון למות LE. בעעע. רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!] You can bring tour dog. וגם הוא מומר בקלות רבה לריקוד מושחט מול הראי. הוצאת קיטור Blood Roses , וייטרס. הפגת שיעמום sweet dreams מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות] Pretty Good Year יום הולדת Yes, Anastasia . בהמון מובנים. חג? Icicle (אני איומה. אבל, לא... נו, זה מזכיר לי חגים.) התחלת שבוע ונסדיי. סוף שבוע Purple People צלצול פלאפון מיסטר זברה. להכיר דרכו את טורי למישהו Leather להשניא דרכו את טורי על מישהו Fat Slut. בעצם, למה ללכת רחוק כ"כ. - Blood Roses .

noosh

New member
כל פעם כשטסתי

(וכן, זה קרה הרבה. ולהוציא את הפעמים בהן לא היה לי נגן כי הוא נגנב
) איי קאנט סי ניו יורק עלה בשאפל. טוב, אולי בטיסות הפנימיות באירופה לא, אבל זה קרה גם כשנחחתי בניו יורק וגם כשנחתתי בארץ בחזרה מניו יורק, וגם בעוד כמה, לדעתי.

Sunflower Fairy

New member
זה קרה לי גם../images/Emo204.gif

הקטע המצחיק היה שלפני הטיסה לניו יורק חשבתי שיהיה ממש מגניב אם הוא בדיוק יהיה בזמן הנחיתה, ואז זה קרה. זה היה ממש מגניב.

Gremshnit

New member
bunny slippers sure we'll take them

בוקר - a sorta fairytale צהריים - Crucify, נגיד שקיעה - 1000 Oceans זריחה - זריחה שווה שקט הכנסות למיטה - Putting the damage on יציאה מהפוך בבקרים הקרים - angels שריצה בשמש - אני לא אוהב לשרוץ בשמש ים - Marys of the sea גשם winter בית father lucifer ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק. maybe california ישיבה במרפסת your cloud מקלחת Raspberry Swirl שטיפת מילים iieee ספונג'ה cornflake girl!!! ריצה / חד"כ Mountain
הליכה amber waves אוטו - sweet the sting, FATHER'S SON אוטוב - באופן כללי, אני שונא להאזין למוזיקה באוטובוס, אבל...אולי איזה משהו רוקיסטי מדול פוסי. אולי you can cring you dog רכבת - לא סיימו לבנות אותה. טיסה - לישון לישון לישון |גבנצ| אוכל - לא יודע ם,ם חברים טובים - משהו לזבי כמו Leather או Happy Phantom לימודים בראבאק - הדיסקוגרפיה כולה עצבים - אין בכלל מוסיקה מצב כפית - לא יודע חורף - winter, כל סאקרלט, ועכשיו גם Winter's Carol קיץ - take to the sky סתיו - gold dust אביב - sleeps with butterflies שגרה - מה שמתחשק באותו הרגע (תמיד משתנה) חופש - pretty good year
סקס [אופציונאלי] לא ניסיתי. משער ש-your cloud מספיק מלטף.
סכס [אופציונאלי] Riot poof קראשים של גיל 16 - Dragon שיברון לב בכי-סטייל - little earthquakes שיברון לב עצבים-סטייל - blood roses, professional widow שנאת גברים - pancake שנאת נשים - the waitress רצון למות - המוןןןןןןןן gold dust, virginia' horses, I can't see new york רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!] carbon. עד כמה שזה הזוי. הוצאת קיטור - heart of gold הפגת שיעמום - body and souls, strong black vine מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות] - your cloud, mr. bad man יום הולדת - curtain call חג? - Midwinter's Graces התחלת שבוע - סוף שבוע צלצול פלאפון Big wheelllllllll להכיר דרכו את טורי למישהו winter להשניא דרכו את טורי על מישהו 500 miles חחח וגם Cruel גרסת לייב ובאופן כללי יש לי עוד המון המון שירים שאני אוהב ומתקשרים לי בסיטואציות שונות, לכן זו רק רשימה חלקית של השירים שעלו לי באותו רגע בראש.

רעוּת

New member
לעולם לא יסיימו לבנות אותה ../images/Emo16.gif.

חשבתי לי שאעזוב את העיר ל-3 שנים וכשאחזור הרכבת תהיה מוכנה
. זהו, לא חוזרת
.

Gremshnit

New member
תמיד אמרתי שנדפקתי,

כי חשבתי שהרכבת תהיה מוכנה בזמן שאתגייס. התבדיתי. כולם ידפקו

רעוּת

New member
בזמני ילדים עוד קיוו שיהיה שלום עד שיתגייסו

אבל טוב, עדיף להנמיך ציפיות
.

Gremshnit

New member
חחחחחחח כן, גם בזמני

אבל גם אף אחד לא ציפה שהאלבום הכי טוב של טורי יהיה אלבום שירי חגי ישראל, אז....אף פעם אי אפשר לדעת.

אנסה לענות...גם ככה אין לי מה לעשות ../images/Emo4.gif

בוקר - Taxi Ride (היא שרה את זה פעם בתוכנית בוקר, ממש מוקדם, עם הזריחה) צהריים - Wendsday שקיעה - Glory of the 80's זריחה - Bliss הכנסות למיטה - Happy Phantom יציאה מהפוך בבקרים הקרים - Pretty Good Year (וכל מה שאחריו (בעיקר בתקופת הצבא, בימי ראשון, לפני שחזרתי לבסיס...
) שריצה בשמש - Sweet Sangria ים - Maybe California גשם - Beauty Queen/horses בית - Crucify ישיבה על (שימו לב, לא קפיצה מ) צוק - העטיפה של From the Choirgirl Hotel - אם כי זה יותר שכיבה... ישיבה במרפסת - Crazy מקלחת - Cornflake Girl שטיפת מילים (אני מניחה שהתכוונת לכלים) - Girl ספונג'ה - Hey Jupiter (מחווה לרעות) ריצה / חד"כ - Professional Widow (הרמיקס, כמובן, בשביל הקצב) הליכה - a Sorta Fairytale אוטו - Bouncing off Clouds אוטובוס - Jackie's Strenght רכבת - Big Wheel טיסה - Beauty of Speed |גבנצ| אוכל - Doughnut Song חברים טובים - Bells for Her (בהעדר אסוציאציות אחרות) לימודים בראבאק - כבר לא סטודנטית...
עצבים - She's Your Cocaine מצב כפית - Strange Little Girl חורף - Winter (כמה בנאלי) קיץ - Another Girl's Paradise או Gold Dust סתיו - Ophelia אביב - Spring Haze (והבנאליות נמשכת...) שגרה Crucify חופש Secret Spell סקס [אופציונאלי] - מה בכלל ההבדל בין השניים ??? אבל אם באסוציאציות עסקינן אז Body and Soul סכס [אופציונאלי] - ראו לעיל קראשים של גיל 16 - Baker Baker שיברון לב בכי-סטייל - Cooling שיברון לב עצבים-סטייל - Spark וכל מה שאחריו באלבום.... שנאת גברים - Raspberry Swirl שנאת נשים - The Waitress רצון למות - Little Earthquakes רצון לחיות [שימו לב, יש גם שאלות מאתגרות!] - Spark הוצאת קיטור - Silent All These Years הפגת שיעמום - Talula מציאת מרגוע [עדיין שאלות קשות] - Cooling יום הולדת - Pretty Good Year חג? Pretty Good Year התחלת שבוע - I Don't Like Mondays סוף שבוע - Pancake צלצול פלאפון - Mr. Zebra להכיר דרכו את טורי למישהו - Crucify להשניא דרכו את טורי על מישהו - Purple People וואו, זה היה ממש קשה....הרוב כאן אסוציאציות אישיות שלי. סופ"ש נעים שיהיה, ליבי

למעלה