ובחזרה, לנושא העגלות האינסופי. :

irisgh

New member
ובחזרה, לנושא העגלות האינסופי. :

מצבי כזה: פה, יש לי עגלה שקיבלתי מחברה, ואני צריכה להחזיר לה. אנחנו נוסעים לצרפת, ונהיה שם שבועיים. בארץ, כשנגיע, יש לי עגלה שטובה מגיל 0. אבל היא לא משהו בתור טיולון, ומאוד לא עמידה (למרות שעלתה המון כסף. 'אפריקה' לא לקנות, ראו הוזהרתם). כך שאני צריכה עגלה שטובה לתינוק בן 3 חודשים בדיוק, וכדי שיהיה לה ערך מוסף, שתוכל להוות תחליף לטיולון קליל בהמשך. כזה שכשמכניסים לבגאז', עדיין אפשר גם ללכת לסופר אח"כ. ובכל זאת שגם יהיה מקום לשים דברים. כבר עכשיו הכתפיים שלי תפוסות והגב שלי דפוק, כך שבשום אופן אמיר, שאמנם רק בן חודשיים, אבל שוקל כבר 6 ק"ג, לא יוכל לבלות שבועיים במנשא. מה גם שיש לו אח גדול שדורש ממנו יכולת מוטורית. הדרישות, אם כך: 1. תשכב למצב 170 - 180, כדי שתינוק יוכל לישון ממש בתוכה. 2. בהמשך תהפוך לטיולון נוח לתמרון. 3. עדיף גרקו משתי סיבות: א. זול ב. שהכיסא לאוטו, שכבר קניתי, יוכל להתלבש עליה. אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר, אשמח לשמוע. 4. שיכולה לשאת כיסא לאוטו. זה סעיף לא הכרחי, אבל עוזר. 5. שלא תופסת המון מקום בבגאז'. 6. אבל בכל זאת שיהיה לה סל נוח לדברים. בתודה, ואני מקווה שיש לכם כוח לחזור לדיון האינסופי הזה.

re3

New member
../images/Emo91.gif ממליצה לך על גרקו מילניום

גם קלה, גם נוחה וגם יפה

irisgh

New member
מה זה?

לא הצלחתי למצוא את העגלה הזו. אפילו לא באתר של גרקו

קניתי היום

לקראת הנסיעה לארץ גראקו מטרולייט LE, קלה, הסל קל מתלבש עליה, ונשכבת כמעט לשכיבה מלאה. אם את לא צריכה את אופציית הסל קל, קחי את הסיטילייט, היא קצת יותר קלה. Metrolite LE Citilite בהצלחה.

לא, ממש לא

כי אני נוסעת לארץ ולא רוצה לקחת את העגלה הגדולה איתי לשם, ולא רוצה שיהרסו לי אותה במטוס. העגלות הקטנות יותר נכנסות לתוך תיק שאפשר לשלוח בטיסה, וכך לא אצטרך לדאוג שיהרסו לי את הריפוד או ילכלכו אותה.

בעיה אחת עם עגלות מקלרן

היא העובדה שיש להן שתי ידיות מה שמקשה על תמרון ותפעול ביד אחת, אם זה מעניין אותך.

זווית אחרת על המקלרן

אני משתמשת (המון) במקלרן ומרוצה ממנה מאד, ולמרות שיש שתי ידיות אין לי כלל בעיות תמרון וסגירה/פתיחה ביד אחת. החיסרון היחיד שאני יכולה להצביע עליו כרגע הוא כאשר העגלה במצב שכיבה (ללא סל קל) היא יחסית צרה. הקטנה שלי לא מתלוננת, נהפוך הוא - אם זה היה תלוי בה היא הייתה ישנה גם את הלילה בעגלה, אבל אני חוששת שכשהיא תגדל עוד קצת זה כבר פחות ימצא חן בעיניה.

ליאת127

New member
לי אין שום בעיה תפעול עם המקלרן

למרות שיש לה 2 ידיות. אני מאד מאד מרוצה ממינה. דרך אגב לי יש את ה-3 מצבים (היא לא יורדת ל180 מעלות).

irisgh

New member
האם הן עמידות?

אולי זה אמור לעניין אותי, כי יש לי עוד ילד. אבל יותר מזה, מה שמפריע לי (מלבד המחיר האסטרונומי), שהן נראות לי לא עמידות. כל המנגנון הזה מאחור, שבאמצעותו מקפלים לקטן כמו umbrela, שזה דווקא יתרון אדיר בשבילי, נראה לי לא עמיד. למישהו יש נסיון לגבי זה?

ליאת127

New member
אם את מתווכנת למקלרן הן עמידות

שלי בת 4.5 שנים. ועדיין כמו חדשה.

ronnieyuval

New member
כן, וגם סל קטן וגלגלים פיצפונים

שבשבילי אישית מהווים בעיה.

ממליץ גם על MACLAREN

משקל נוצה, קלה לתמרון, מתקפלת, בנויה מצוין, אפשר לעבור בה במקומות הכי צרים, והילד יכול לישון בה מצוין (דגם TECHNO XT).

15noonit

New member
לי יש פליקו של פג פרגו מעולה מומלץ

המחיר מאתים דולר זה יקר מאוד אבל היא נוחה לתינוקת שלי היא רחבה יורדת ל170 מתקפלת יופי נוחה לאיחסון קלה מאוד שתי הידיות זה גם יש בה זה כלכך נוח אני נהנית יופי אחלה עגלה לדעתי בהצלחה לך

irisgh

New member
בקשר למקלרן - עבירות?

ומה עם עבירות? האם הגלגלים הקטנים מקשים על העבירות, או שכמו שהם מפרסמים, לגבי דגם ה techno xt היא עבירה? איך זה יכול להיות עם גלגלים כאלה קטנים? ועוד משהו - מי שממליץ על עגלה, שיגיד גם איזה דגם יש לו, בבקשה.

ליאת127

New member
לא הבנתי מה הכוונה

לעבירות? אני לא יכולה להראות לך את הדגם שלי כיוון שהעגלה שלי היא ישנה אבל בדגמים שראיתי באחד האתרים הגלגלים הם זהים. ואין שום בעיה עם הגלגלים

למעלה