ובחלומי... פורום שהייתי רוצה שייפתח

ובחלומי... פורום שהייתי רוצה שייפתח ../images/Emo249.gif

פורום קיומו חסר מאוד בעיני הוא פורום משטרה-קהילה. הכוונה לפורום בו יכול הציבור להעלות שאלות ומשאלות, טענות ומחמאות כלפי משטרת ישראל - ונציגי המטה הארצי והמחוזות (ואפילו המרחבים) יהיו שם כדי לתת תשובות בגילוי לב ובזמן אמת, ולא סתם סיסמאות יחצ"ניות. נדמה לי שאמון חלקים גדולים של הציבור במשטרה נמצא בשפל קשה ומעטים מאוד מבכירי המשטרה מכירים בהכרח לקיום דיאלוג פומבי שוטף עם הציבור - ובתועלת הצפונה בפורום כזה למשטרה עצמה. לא הייתי לוקח על עצמי ניהול פורום כזה - די לי במה שיש לי... - אבל הייתי שמח להשתתף בו. ואתם?

חחחחחח

נראה לך שפורום כזה יעלה להם את אמינותם??? אתה מתבלבל קצת. שום דבר לא יעלה אותם חזרה. שי

זוכר את עמיחי שי, שהיה מפקד תחנת לוד?

שמעתי שבתקופתו התנהלו הדברים אחרת בתחום משטרה-קהילה, ותוצאות ניצפו בשטח. בלוד צריכים לדעת את זה יותר מכל עיר אחרת.

לא זוכר ולא מכיר

אבל יודע ששוטר אם לא בא מתוך שליחות , עדיף לנו שלא יבוא ! בלוד יש (בין היתר) קצינה שמשקרת ומתחמנת את האזרח, את הפרקליטות ואת בית המשפט. אוי לאזרח שיאיים עליה במח״ש! הוא צפוי למינימום 4 ימי מעצר וידה נטויה... אם אלו השוטרים, סבירות הטיפול האמיתי בפשע שואפת לפחות מאפס. שמה של השוטרת שמור אצלי ואני מוכן למסור אותו לכל אדם. שי

Jen74

New member
לא צריך לאיים על השוטרת במח"ש

בשביל זה יש מח"ש - לפנות אליהם כששוטר סורח וצריך להזכיר לו בשביל מי ובשביל מה הוא עובד במשטרה. לא מאיימים, פשוט הולכים ומגישים תלונה. ואם לא אחד נפגע מאותה שוטרת קצינה, מתארגנים בתלונה ציבורית. באופן אישי לא נזקקתי רבות לשירותי משטרת לוד ובמעט שכן נזקקתי קיבלתי מענה סביר פלוס לפנייה שלי.

infimum

New member
באתי לבקר מהפורום השכן אבל אני רוצה לומר משהו

על מח"ש. צר לי , אבל האמון שאנחנו נותנים בהם קצת גדול עליהם... וכן , מנסיון אישי על שוטר שסרח ומסר מידע לאדם שהתנהלה נגדו חקירה ומח"ש ממש ף אבל ממש לא עשו כלום ! שי , תבוא לבקר שם , משעמם בלעדיך....

איי הב א דרים...

יש לי חלום!!! ששוטרים יהיו בני אדם... יש לי חלום!!! שהפשע כבר לא ישתלם... יש לי חלום!!! שאתעורר בבוקר לחדשות טובות... יש לי חלום!!! בעצם...הרבה חלומות.... שי

למעלה