ובחלומי

BooBee

New member
ובחלומי

שוב פעם חלמתי עליה, וכבר לא נעים לי לספר לכם... כי אני יודעת כמה גם אתם רוצים, אבל זה היה חלום על משהו שחשבתי עליו. חלמתי שאני מחפשת אותה ומוצאת אותה בסוף עם איזו חברה, ו"מחליפה" אותה. אשכרה ככה. יודעת, שהנה החזרתי אותה, אבל בתמורה אני הולכת במקומה. אני מודעת לגמרי על הטרייד אין. מישהו במכונית בא ולוקח אותי, והוא אומר לי "את יודעת שאת לא חוזרת". אמרתי שאני יודעת. נכנסנו לאיזו מנהרה באוטו לבן, מלפנינו נסע מישהו על אופניים. הכל היה לבן. סובבתי אחורה את הראש להסתכל עליה והיא צעקה לכיווני "אני אוהבת אותך!!". אני כל כך שמחה שהיא אמרה לי את זה בחלום. היום סיפרתי לסבתא שלי על החלום וישבנו שתינו ודמענו בסלון, והיא אמרה "אוי, טלי, את חייבת לתת לה ללכת, זה מעסיק אותך כל כך". ואמרתי כן, מעסיק, ברור, זה טרי. אבל אני לא יכולה אחרת. עוד לא.

TaLoLaaaA

New member
בכל התוכניות בטלויזיה ...

תמיד הייתי רואה אמהות ואבות כשמראיינים אותם לאחר מוות הבן/בת והם תמיד אומרים: "למה ___ הלך? אני רוצה להתלחף איתו/ה! אני רוצה ללכת במקומו/ה" ותמיד לא הבנתי איך הם יכולים בכלל להגיד דבר כזה?! אבל כבר יותר משנתיים אני מבינה את המשפט הזה ומה עומד מאחוריו...עמוד מאחוריו עצב גדול! עצב יגון וכאב! רויטל יקרה, אם את אומרת את זה מתוך יגון כאב וצער אז אני חושבת שזה נכון...או בעצם אני מתכוונת שזה בסדר.... אבל אם את אומרת את זה מתוך אשמה חס וחלילה זה משהו אחר לגמרי... רציתי לשאול אותך אם את אומרת את הדברים האלה מתוך מחשבה שאת אשמה? אני ממש מקווה שהתשובה שלך לשאלה הזאת תהיה שלילית! טל.

מיכל בר

New member
יש משהו קסום בדרך שאת מספרת על

החלומות שלך..... ושמחה לך שאחותך צעקה לכיוון שלך שהיא אוהבת אותך...

BooBee

New member
כן, גם אני שמחה

כל פעם החלומות האלה מתחברים לי לסיפור שכתבתי על איילת וערן, ובכלל כתבתי אותו לפני בערך שנתיים וחצי אם לא יותר... ומאז שהיא נפטרה חשבתי אולי באמת יש לנשמות מכסת חלומות שהם יכולים לנצל בשביל לדבר איתנו, אלה שנותרו כאן, בחיים. שבת שלום לכולם, ושיהיה שקט... אני מחבקת את כולכם.

למעלה