"...ובחרת בחיים"

"...ובחרת בחיים"

בס"ד יהודים יקרים! תורתנו הקדושה בסכנה!!! במשך כל הגלויות העם היהודי נרדף בשל התורה הקדושה וכאן במדינת ישראל התורה נמצאת בסכנה גדולה!!! יש מזימה להקים ממשלה חילונית ללא כל צביון דתי במדינה, פירושו מלחמה נגד עולם התורה ונגד כל גדולי הדור!!! כל מי שנותן יד למפלגות חילוניות כלשהן, לאו דווקא שינוי מרצ ועבודה, נותן יד לעקירת התורה מישראל!!! גדולי ישראל מכל החוגים, שחלקם מעולם לא התערבו במערכת בחירות זועקים זעקות גדולות ומרות שתורת ישראל נמצאת היום בסכנה גדולה ומבקשים מהעם היהודי לתמוך במפלגות ש"ס ויהדות התורה. גדול הדור, מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א, גדול הפוסקים בדורנו, טוען שהיום אנחנו נמצאים בתקופה "ועת צרה היא ליעקב וממנה יושע" כי אין צרה כמו הצרה של התורה הקדושה. ולאור המצב, פסק מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א שכל מי שמצביע למפלגת ש"ס הוא מגן בזה על התורה בשעת צרה כה גדולה ושותף בזיכוי רבים כה גדול של הרבצת תורה בישראל ועל כן הוא נכנס ישר לגן עדן וכל עוונותיו באשר הם נמחקים!!! בנוסף, כבוד הרה"ג המקובל דניאל זר שליט"א, קובע ומבקש לפרסם שכולם ידעו שכל מי שמצביע ש"ס במערכת הבחירות הקרובה מוגן משמים מפני המלחמה עם עיראק! מדובר כאן בגדולי דור! מדובר פה בפסיקות שהם על פי התורה הקדושה! על פי דעת תורה! לא מדובר כאן בגוזמאות! אף אחד מהפוסקים בדורנו מכל החוגים, מכל העדות, לא יצא נגד הפסיקות הללו! מי שמאמין בקדוש ברוך הוא, מי שמאמין בתורה הקדושה, מאמין שבורא עולם נתן לנו רק בחירה ועכשיו הבחירה בידיכם: תורה קדושה או חלילה עקירת תורה מישראל, גן עדן או חס וחלילה... מי שרוצה לעשות צחוק מהתורה הקדושה ומכל דבר שבקדושה שיצחק על כל מה שרשמתי אבל "צוחק מי שצוחק אחרון!" ואני את שלי עשיתי. אתר על מפלגת ש"ס - http://shas.web-site.co.il

xflil

New member
אבקש למחוק את ההודעה

מזה השטויות האלה? אתה מוכן לציין מדינה מתוקנת אחת בה הדת מעורבת במדינה? אתם תשבו בשקט! תסתמו את הפה! תעשו את כל המצוות שלכם! ואם לא מתאים לכם שאוטובוסים נוסעים בשבת כי יש אנשים לא מאמינים שצריכים להגיע למקומות ואין להם ואן כמו שלכם יש ל-18 הילדים שלכם, או חנויות שפתוחות בשבת... אתם יכולים לעוף מהמדינה! אף אחד לא אמר לכם לקנות מצרכים במכולת בשבת! ואף אחד לא אמר לכם לנסוע באוטובוס בשבת! מזל שאתם לא אומרים לנו ללכת עם ציציות! מוצצי דם!!! אה כן ותעשו צבא סחטנים! אני מבקש למחוק את ההודעה הזאת על כן היא משומשמת לתעמולה מגעילה ומכוערת שמשתמשת במצב השביר של היום! בשנת 2000 אני גם נשארתי חי ואפילו לא התפללתי שום דבר לא נפל עלי מהשמיים ! תעוף מפה אידיוט!

xflil

New member
למה הרב כדורי קורא לא לבחור בש"ס

? המממ מעניין..אידיוט מוצץ דם

xflil

New member
נו די, אתה שם לב איזה שטויות אתה

מדבר? מה הקשר בין טרנספר לבין החאמס! וכן אני מת שש"ס יעופו לאלף עזאזל! כבר ביקשתי, אולי תענה לי שם של מדינה מתוקנת אחת שהדת מעורבת במדינה נו יאללה הרי זה כל כך ברור

xflil

New member
אני בעד טרנספר נחרץ לש"ס!!!

ואני לא יחיד!!! שיעפו לאלף עזאזל אחרים ושלא יחיו פה אם לעמוד בצפיר ההם לא עומדים, כופים עלינו חוקים שלהם! לוקחים לנו כסף! לא הולכים לצה"ל! מה הם עושים פה בכלל הנבלות האלה?! בכנסת הם יודעים לשבת! נכון?! אני בעד טרנספר לש"ס

sombol

New member
ותגיד שאתה נגד טרנספר לחמאס !

יפה שאתה אומר את האמת ולא פוחד להגיד מה דעתך על המדינה ומה דעתך על החמאס וערפאת ? גם טרנספר או לא ?

xflil

New member
תגיד אתה יודע בכלל מזה טרנספר?

כאילו, ברצינות זה שאני בעד להעיף את ש"ס מהממשלה אומר שאני בעד החמאס? אתה ידוע מה? סליחה סליחה על הכל אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אתה לא מכיר בעובדות, אתה בכלל לא יודע איפה אנחנו חיים.. אז תשתוק אתה מבזבז את זמני

sombol

New member
למה אתה מקלל ומשתיק ?!

אמרת שאתה בעד טרנספר לש"ס לא ?! אז שאלתי האם גם לחמאס או רק לש"ס ? ומה אם יהדות התורה ? או חב"ד ? למי צריך לעשות טרנספר ולמי לא ? יש לך תשובה רצינית בשבילי ? בלי לפחד ?

xflil

New member
לפחד? אני מאוד מפחד

אין לי שום דבר נגד אנשים מאמינים יש לי המון נגד ארגוני טרור, יש לי גם המון נגד חרדים שלא עומדים בצפירה לא עובדים יושבים כל היום בישיבה עושים 9 ילדים ואומרים שהם עניים לא משרתים בצבא כופים חוקים דתיים וכשאזרחי מדינת ישראל משלמים מכספם שלהם לחרדים אח"כ אם זה יש לי המון בעיה...... כן

xflil

New member
ואוו, למה אתה מתקשה?

אויב? ארגוני הטרור... וירוס? ש"ס

sombol

New member
אז אתה בעד טרנספר לטרור תצביע לנו !

בלי להתעצבן בבקשה אתה אומר שאתה בעד טרנספר לש"ס וגם בעד טרנספר לחמאס ! ובכן יש מפלגה שנקראת האיחוד הלאומי אם תרצה לשמוע עליה אתה מוזמן לבקר באתר שלהם שהם מציעים הסכם מדיני במהלכו יועברו אנשי הטרור למדינות ערב בצורה מכובדת במפלגה הזו יש אנשים מנוסים ותיקים ומכובדים יש פרופסורים ודוקטורים ואנשי צבא וכל מה שאתה רוצה אולי נתחיל בדרך הזאת של הבאת שלום לעם ואחר כך תעבור לוירוס שלך ? אני אצטט מהמצע שלהם כמה מילים: "האיחוד הלאומי חותרת לשלום אמת שלום האמת יבוסס על הסכמה בין הצדדים במסגרת הסכם השלום יש לפתור את בעיית הפליטים הפתרון המוצע הוא פינוי בהסכמה (חילופי אוכלוסין) ויישובם של הפליטים במדינות ערב בצורה מכובדת, במקום היהודים שעלו ארצה ממדינות אלה..." תחשוב על זה כי אנשים רצינים אומרים שזה אפשרי הומני והפתרון היחידי להבאת שלום לארץ.

xflil

New member
יא אללה..... פתטי לגמרי

דבר ראשון חאמס? למה חאמס? כל הפלשטינאים הם חמאס? דבר שני למה אתה חושב שטרנספר בהסכמה זה אפשרי? חחח למה אתה חושב שהם יסכימו<? הם עם! שרוצה מדינה! אתה לא תוכל לעצור את זה! אתה פשוט לא מבין.. תקשיב ותקשיב פה.... אני מסיים את הדיון בזה: תזכור טוב טוב מה שאני אומר זה יסתיים מחר, מחרתיים, שבוע הבאף עוד חודש, חצי שנה, שנה, עשור, יובל, ואולי אפילו מאתיים שנה..... אבל! זה יסתיים כשאנחנו נפנה את השטחים והפלשטינאים יקימו לעצמם מדינה בגבולות 67.... אין פתרון אחר גם אם זה נראה לך וגם אם לא.... . (נקודה)

Dool

New member
נננמאססססס מהדתיים!!!!!!!!

רוצים לעצור את מדינת ישראל מלהתפתח!! רוצים להפוך אותה למדינת ערב!!!! שיעיפו את כל הדתיים מהממשלה!!!!!!!! אוף~!!!!!!!!

למעלה