וביום חמישי בערב יצאתי לראשונה לבר

skeep

New member
וביום חמישי בערב יצאתי לראשונה לבר

של הומואים רחמנא ליצנא...היה ממש מלחיץ. הלכתי לבד והרגשתי מאוד מאוד מוזר שם. לא היה לי כל כך נוח. ישבתי כמו טמבל לבד על הבר, משחרר הלצה פה ושם, וכמובן נתתי למבוכה להשתלט עלי לחלוטין. עשיתי כמה שטויות, כמו לעשן מספר סיגריות (הפסקתי לעשן לפני כמה שנים) ולשתות הרבה טובורג על מנת להרגיש פחות מטופש ואידיוט. מצד שני, שמתי לב שרוב החבר´ה שנכנסו לבר עושים רושם נורמלי/ת, חמוד/ה, חביב/ה, ומי שיצא לי להחליף מילה פה ושם לא טרף אותי. אומנם התרכזתי המון במשחק המטופש של הסלולרי (סנייק 2- יוחזר סנייק 1 !!!) ומדי פעם הרמתי את הראש לסקור את הסביבה. מוזר מאוד...אני בדר"כ לא יושב ככה לבד, נבוך...גם זה עבר. אם למישהו/י יש מה להגיד בנדון, מוזמן להשתרשר. אם לא, אז לא. הצלחה ואהבה. סקיפ.

MARMELAD

New member
סקיפי ../images/Emo6.gif יפה לך סנייק

אבל איזה מצחיק אתה? חוק מספר אחד - לעולם לא ללכת לבד לגיי בר בפעם הראשונה. אתה צריך ללכת עם מישהו שיפטפט איתך, שיכיר כמה אנשים, שיחכה לך בזמן שאתה הולך להתחיל עם מישהו...... כשהולכים לבד בדרך כלל גם חוזרים הביתה לבד. מבזבזים את רב הערב על להסתכל על הנעליים. לא חבל? יאללה - קבע עם מישהו - מישהו מהפורום, ידידה, לא חשוב מי. את הפעם הבאה תעשה איתו או איתה - וזה יהיה הרבה יותר מוצלח! אבל בכל זאת - סחת´ן על האומץ!!! לאן יצאת דרך אגב?

לירונר

New member
אם הוא היה אומר לי....

היינו שנינו הולכים בפעם הראשונה לגיי בר ככה שנינו היינו מתפדחים אבל הכל היה יותר ורוד ~לירון~ נ.ב.. אני יודע שזו הודעה מוזרה אבל מה לעשות...

skeep

New member
בקפקא...

מצאו למקום הזה שם...ואגב, למה אין שם לעזאזאל בירה מהחבית????

למעלה