וביום ראשון מתגייסים...

wakshlak

New member
וביום ראשון מתגייסים...

שלום לכל חברי מהפורום!!! ביום ראשון אני מתגייס לצה"ל (תותחנים), אז כפי שתבינו מהר אני אבקר כאן בעיקר בסופי שבוע... זה עדיין לא אומר שאתם לא מוזמנים לעזור ולהגדיל את מאגר המידע של skyscrapers.com (בעיקר על ישראל כמובן). זאת אומרת, שאתם עדיין יכולים (אם אתם רוצים) לשלוח לי אי מייל (יצורף למטה) עם מידע ו/או תמונות של מגדלים ובניניים גבוהים ברחבי הארץ... (מינימום 12 קומות, אך עדיף כמובן להתרכז בגבוהים יותר... :) ). רק תצפו לזה שיקח קצת יותר זמן עד שהמידע יעלה לאתר (כי אני אהיה כאן רק בסופי שבוע). אני מקווה שיהיה גיוס קל! המשיכו בדיונים המעניינים כאן (אני אעקוב אחרי הנעשה...) סופשבוע מצויין! אסף. [email protected]

fireman

New member
אסף אחי

כבר דיברתי איתך באיי סי קיו אבל אני חושב שצריך להוסיף כאן קצת ברכות בפורום... אז שיהיה לך המון בהצלחה....קח הכל בקלות ובסבבה וככה יהיה כל השרות שלך..... במסגרת שירותך העתידי בשבטה...ייצא לך לעבור בבאר שבע לא מעט...באזור הסיטי איפה שנמצאת תחנת אגד. מגדל הרכבת הוא השכן הצמוד. ממול נבנים מגדלי לב הסיטי. מימינם נבנית קריית הממשלה מאחוריהם נמצא היכל המשפט מימינו מגדלי קרן ומימינם מלון פרדייס נגב את כל אלו תוכל לראות ב5 דקות בבאר שבע
המון בהצלחה!

TheIllustrator

New member
לדעתי הוא משקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי אסף משקר... בטח שאין לו יותר כוח אלינו ואין לא גם כוח להוסיף עוד מידע לאתר שלו, אז ככה הוא מצא תירוץ כדי שהוא יוכל להפסיק לעבוד!!! חחחחחחחחחחחחחח
נב. אסף - בהצלחה.

oren*

New member
כתוב לך למטה שזה פרוייקט בית ארקא

בפתח תקווה, אז איך הגעת למסקנה שהם יהיו בתל אביב?

oren*

New member
../images/Emo65.gif שיהיה בהצלחה ושירות קל

בהחלט נחכה שתחזור בסופי שבוע ונמשיך לעדכן אותך בחדשות ותמונות.

wakshlak

New member
תודה רבה לכולם!!!

תודה רבה לכולם. אני באמת מקווה שיהיה שרות קל וטוב. אני אמשיך לעדכן ולעבוד על נושא זה גם בזמן השרות... אסף.

danezeq

Member
בהצלחה../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק כל אחד נותן לאסף תמונה של מגדל ב"מתנה" חחחחחחחחחחח

למעלה