ובין לבין 2 סרטים של הסדרה תיקים באפלה...

1Shir

New member
ובין לבין 2 סרטים של הסדרה תיקים באפלה...

יצא סרט, וובכן, לא של הסדרה סיינפלד, אבל של היוצר סיינפלד, ואני בטוחה שכמעט 100% מהצופים שלו הגיעו מתוך חסד לסדרה האגדית... היום ראיתי אותו, ואני אמנם יודעת שיהיה קשה לסרט השני של אקס פיילס להשתוות לסרט הראשון, אבל אני מקווה (ומאמינה) שהוא יהיה הרבה יותר טוב מה"B-movie" של סיינפלד... (ובעברית "כוורת בסרט".. כ"כ מגוחך שזה כבר מצטלצל טוב) מצאתי בסרט של סיינפלד כמה אלמנטים שהחזירו אותי בנוסטלגיה לסרט הראשון הנפלא (נפלא זה אנדרסטייטמנט...): בראש ובראשונה - BEES... בשילוב עם אווירה ומוזיקה קונספירטיבית, מלא כוורות דבורים בשדה שמחפה על משהו גדול יותר המתוכנן היטב בידי האנשים הרעים... מזכיר למישהו משהו? מיד אחרי שקיבלתי את התחושה הזאת, אמרו בסרט: זאת רק תאוריית קונספירציה...! פתאום הדמות הראשית שם (למעט ג'רי סיינפלד הדבורה) נראתה ממש דומה לסקאלי עם הקארה הג'ינג'י שלה והמבט הלוחמני בבית המשפט... כשניסו לעכב שם את המשפט עשה לי פלאשבק לטונגוסקה/טרמה... והדבר שבסופו של דבר עזר להם להוכיח את ה"קונספירציה" (כשתוך כדי היא שולפת תעודה, שמצדי היה יכול להיות כתוב עליה FBI...), היה... עשן סיגריות! גם כאן הרעים מסומלים ע"י עישון! בקיצור, איזה טוב ומדהים היה הסרט הראשון. הלוואי שהשני יפול ממנו רק בחצי, ולא יותר מזה. אני אהיה מרוצה.

o n o f f

New member
היי היי

למה פסמיות....אני דווקא חושבת שהפסקה יכולה לעשות רק טוב לכל הצוות. העבודה על סידרה כל כך אינטנסיבית (וכבר נאמר על כך רבות...) מעייפת מאוד...מאוד ואולי אחרי הפסקה ארוכה הם דווקא יחזרו למה שהם היו פעם.... אני מאמינה שהשני לא ייפול מהראשון....ובהמשך אולי ספויילר, אני לא בטוחה.
מה גם שאם אנחנו יודעים שלא מדובר בעלילת קונספריציה, אלה בפרק מפלצת....אנחנו יודעים שבזה קרטר לרוב עושה עבודה טובה:)

1Shir

New member
זה לא עניין של פסימיות, חשבתי שהובן מההודעה

זה פשוט שהראשון כ"כ עצום בעיני, שיהיה מאוד מאוד קשה להשתוות אליו. חצי ממנו זה אומר סרט מצוין.

Gilliana

New member
|ספויילר|

אנחנו לא יודעים כלום - אנחנו רק משערים, לכן לומר "אנחנו יודעים שלא יהיה מדובר בעלילת קונספירציה" - זו אמירה לא נכונה בשלב זה.

Gilliana

New member
משהו במשפט הזה לא מסתדר

"מה גם שאם אנחנו יודעים" - מה פירוש "אם אנחנו יודעים"? או שיודעים, או שלא יודעים - אבל מה זה "אם אנחנו יודעים"? מקווה שהבהרתי את התהיה שלי די הצורך, מכיוון שאני לא הבנתי מה-"אם" הזה שמדובר בהנחה.

Gilliana

New member
לא

ממש לא - זו פרשנות אישית שלך. כאשר אומרים למשל "אם רוצים" או "אם עומדים ל..." - זו התניה ולא הצגת אופציה או הגדרת הנחה, ולכן הפרשנות הזו איננה נכונה מבחינת השפה העברית.

1Shir

New member
טוב ככה אני הבנתי את זה... נשמע ממנה אם זה גם

מה שהיא התכוונה.. אין סתירה, ההתניה יכולה להיות אופציה... אם היינו הולכים, היינו נהנים

o n o f f

New member
טוב כבודה הגיעה לעשות סדר...

אין לי מושג בחוקי לשון ומה נכון או לא נכון מבחינת עברית..אבל ב"אם אנחנו יודעים" התכוונתי שאנחנו מניחים שיהיה פרק מפלצת (כי זה מה שנאמר בפרסומים...) כמובן שאנחנו לא בטוחים ב100 אחוז.. וקצת מאוחר ואני עייפה...אז אני מקוה שעניתי על השאלה..אם כי אני כבר לא בטוחה מה היא הייתה... כן אני אלך לישון עכשיו....לילה טוב לכולם. וחולומות מתוקים. (על תיקים).

Gilliana

New member
תודה על ההבהרה

הניסוח לא היה הכי נכון שבעולם, אבל מילא - נסלח לך.

למעלה