ובינתיים במעדניה: כתף בקר של יחיעם

tomericos

New member
ובינתיים במעדניה: כתף בקר של יחיעם

קודם כל ולפני ההצעה שלי כל הכבוד על היוזמה. תמיד חשבתי על מקום כזה ברשת שנותן לי מקום להמליץ ולקבל המלצות אז שוב, סחתיין ולסיבה שלשמה התכנסנו: תמיד כשאני הולך לסופר יש 2 אזרים שמועררים בי משהו: א. האזור של החומצים ליד המעדנייה תמיד מעורר לי את מיצי הפה ואני מתחיל לאכול כמו איזה הומלס למרות שכולם דוחפים לשם אצבעות ב. המעדניה של הנקניקים. עשיתי סקר פעם סביב הנושא של כתף בקר...פשוט קניתי 100 גרם של כל החברות (עוף טוב, זוגלובק, יחיעם ואני לא זוכר אם לטירת צבי היה כזה אבל נראה לי שכן) וטעמתי לאחר מקצה טעימות עם השותף שלי שנינו הגענו למסקנה חד משמעית: אין על האיכות של כתף בקר יחיעם (אכב עדיף מפופל). בפעם השניה הלכתי למוכר באותו הסופר ושאלתי אותו מה הסיפור של יחיעם? הוא אמר לי שהבשרים שלהם בדרך כלל פחות מתובלים ולכן הם יותר חיים, טריים ובעלי צבע עשיר יותר זו ההמלצה שלי לבינתיים קנו כתף בקר של יחיעם ואל תדחפו אצבעות לחמוצים!
 

העדשים

New member
../images/Emo127.gifהפסטרמות של יחיעם ללא מונוסודיום גלוטמט../images/Emo70.gif

היחידות שראיתי במעדניה ללא החומר הנוראי הזה (מזיק לפחות כמו טרטזן ואאל"ט - אפילו יותר) ובכ"ז טעימות מאוד בכל הטעמים. ד"א, מונוסודיום גלוטמט מוחבא לעיתים תחת השם "משפר טעם" או "מחזק טעם" - אפילו ברשימת המרכיבים מחביאים אותו כי יודעים עד כמה הוא מזיק לבריאות.
 
מונוסודיום גלוטמנט -מיתוס נוראי

אינו מזיק בכלל כמו השם שיצא לו. רק לאלרגנים אליו והכי גרוע שיכול לעשות זה פריחה. זה פירסום ככ מוטעה... חבל.
 

gesus

New member
את כותבת את זה בתור רופאה?

מונוסודיום-גלוטומאט בכמויות גדולות עלול לפגוע במחסום דם-מוח.
 

moshe alfasi

New member
אני מקווה שאת לא שותה קולה

או נסטי- כי זה הרבה הרבה יותר גרוע מכל מונוסודיום-גלוטומאט שאי פעם תפגשי :))
 
../images/Emo45.gif

הזוועה היא שהסינים ברחבי סין והונג קונג מכניסים מונוסודיום כמתבלן ומחזק טעמים. כשחזרתי משם הייתי ממש מכורה לזוועה הזו.
 
למעלה