ובינתיים במעדניה: כתף בקר של יחיעם
קודם כל ולפני ההצעה שלי כל הכבוד על היוזמה. תמיד חשבתי על מקום כזה ברשת שנותן לי מקום להמליץ ולקבל המלצות אז שוב, סחתיין ולסיבה שלשמה התכנסנו: תמיד כשאני הולך לסופר יש 2 אזרים שמועררים בי משהו: א. האזור של החומצים ליד המעדנייה תמיד מעורר לי את מיצי הפה ואני מתחיל לאכול כמו איזה הומלס למרות שכולם דוחפים לשם אצבעות ב. המעדניה של הנקניקים. עשיתי סקר פעם סביב הנושא של כתף בקר...פשוט קניתי 100 גרם של כל החברות (עוף טוב, זוגלובק, יחיעם ואני לא זוכר אם לטירת צבי היה כזה אבל נראה לי שכן) וטעמתי לאחר מקצה טעימות עם השותף שלי שנינו הגענו למסקנה חד משמעית: אין על האיכות של כתף בקר יחיעם (אכב עדיף מפופל). בפעם השניה הלכתי למוכר באותו הסופר ושאלתי אותו מה הסיפור של יחיעם? הוא אמר לי שהבשרים שלהם בדרך כלל פחות מתובלים ולכן הם יותר חיים, טריים ובעלי צבע עשיר יותר זו ההמלצה שלי לבינתיים קנו כתף בקר של יחיעם ואל תדחפו אצבעות לחמוצים!
קודם כל ולפני ההצעה שלי כל הכבוד על היוזמה. תמיד חשבתי על מקום כזה ברשת שנותן לי מקום להמליץ ולקבל המלצות אז שוב, סחתיין ולסיבה שלשמה התכנסנו: תמיד כשאני הולך לסופר יש 2 אזרים שמועררים בי משהו: א. האזור של החומצים ליד המעדנייה תמיד מעורר לי את מיצי הפה ואני מתחיל לאכול כמו איזה הומלס למרות שכולם דוחפים לשם אצבעות ב. המעדניה של הנקניקים. עשיתי סקר פעם סביב הנושא של כתף בקר...פשוט קניתי 100 גרם של כל החברות (עוף טוב, זוגלובק, יחיעם ואני לא זוכר אם לטירת צבי היה כזה אבל נראה לי שכן) וטעמתי לאחר מקצה טעימות עם השותף שלי שנינו הגענו למסקנה חד משמעית: אין על האיכות של כתף בקר יחיעם (אכב עדיף מפופל). בפעם השניה הלכתי למוכר באותו הסופר ושאלתי אותו מה הסיפור של יחיעם? הוא אמר לי שהבשרים שלהם בדרך כלל פחות מתובלים ולכן הם יותר חיים, טריים ובעלי צבע עשיר יותר זו ההמלצה שלי לבינתיים קנו כתף בקר של יחיעם ואל תדחפו אצבעות לחמוצים!