ובינתיים ברוסיה....

cubano1

New member
ובינתיים ברוסיה....

נערכת התחרות האחרונה שתקבע את המשלחת הרוסית ללונדון.
הרוסיות נראות רע בעל קנה מידה. קשה לדעת אם הן נערכו לתחרות הזאת - או שהן סחוטות בגלל שהן מתכננות להגיע לפיק שלהן בלונדון.
בכל מקרה - השוואה עם אליפות ארה"ב האחרונה מותירות את הרוסיות הרבה מאחור...
מוספינה וקומובה מובילות עם סך יפה אך מנופח של 59.335 ו 59.234 בהתאמה. הסיבה העיקרית לסך הזה, שנקבע ללא אף קפיצת אמנאר הוא הניקוד הרוסי שמחלק בונוסים בתחרויות פנים שכאלה. כך קומובה רשמה 16.134 במקבילים - ציון לא הגיוני גם לאחת עובדות המקבילים הטובות בעולם.

הבעיה מחריפה אחרי המובילות - קסניה אפנאסייבה עם 55.435, ואחריה אנה פבלובה ויוליה אינשינה בתיקו עם 54.967

גרישינה לא התחרתה בגלל פציעה, ומריה פסקה ביצעה בהצלחה אמנאר.

נחכה לגמרים, ולסרטונים בשביל לראות מה באמת המצב שם רגע לפני האולימפיאדה.

NBI2

New member
אוי מביך

מקווה שהן יתאוששו לקראת המאני טיים (אם אני אראה פודיום של ארה"ב - סין - מישהו שהוא לא רומניה זה יהיה מאוד עצוב)

Itgs

New member
מחכה סרטונים

קשה לשפוט לפני שרואים סרטונים. בכ"מ, אני מאוד שמח לשמוע שמוסטפינה מקום ראשון אחרי קומובה. אני אישית חושב שהמתעמלת הכי טובה ברוסיה פצועה ולא השתתפה.

הבנתי שלקסניה אפנסייבה יש תרגיל קרקע חדש שהחליף את התרגיל איתו זכתה באליפות העולם (וגם אחד התרגילים היותר מגניבים שיצא לי לראות). מעניין אותי לראות אותו.

Mrpops

New member
ברכות לקומובה, ניצחה בתחרות.

הציון הכולל שלה: 60.767
אחריה מוסטפינה ואינשינה. אפנסייבה הגיעה רביעית.

לפי הערכות המשלחת הרוסית ללונדון תכלול את: גרישינה, מוסטפינה, אפנסייבה, קומובה וכנראה גם מריה פאסקה.
כפי שכבר נאמר פה הרוסיות לא באות בכושר שיא. הן בוודאי לא מתעלות על האמריקאיות. דווקא במצב כזה נצפה לתחרות אולימפית מעניינת ביותר.

Itgs

New member
מעניין

תחרות מעניינת. כל הכבוד לקומובה שעברה את ה- 60 (עם תוצאה מטורפת במקבילים).
סה"כ התחרות מעניינת והייתי שמח לראות סרטונים.
כמו שאמרתי, חבל לי שמוסטפינה לא ניצחה, ועוד יותר שגרישינה לא השתתפה.

לא חושב שהן באמת בכושר כל-כך נוראי, ואני כן צופה הפתעה מסוימת באולימפיאדה.

Mrpops

New member
גרישינה השתתפה בתרגיל המקבילים...

ונפלה לצערי...
אני לא חושב שהרוסיות מגיעות ללונדון כ"אנדרדוג". אבל הן בהחלט לא מגיעות כמועמדות לזהב (להבדיל מאליפויות העולם האחרונות). מוסטיפנה וקומובה עברו פציעות לא פשוטות...גרישינה מדשדשת ועדיין, רוסיה זאת רוסיה והיא תילחם בשיניים בלונדון.

למעלה