ובכול זאות ביום כזה ...

ברק 188

New member
ובכול זאות ביום כזה ...

לברך את כי ילדי ארצנו החוזרים לספסל הלמודים, את ההורים ,מורות/רים, וכל העוסקים בהקשר: בברכת שנת למודים מוצלחת שקטה ובטוחה.

טומי*

New member
נברך את כל ילדי ישראל......./images/Emo104.gif

בברכה ליומם הגדול.

טומי*

New member
וכמובן נברך גם את ילדי הגן.../images/Emo24.gif

ואת הגננות ובניוחד את הגננת שלנו אלה

B T1

New member
ברכתי לשנת הלימודים החדשה...

לכל תלמידי ישראל ובניהם נכדי הרבים. (כל השניים)

יוליקה

Member
מנהל
מצטרפת לברכות

אחיין שלי מתחיל היום את התיכון בשעט"מ

ואצלי כאן יום ראשון לילדי בבית ספר

ובגן במדינה החדשה, הונגריה כמובן. הילדים קמו נרגשים מאוד בבוקר, ליאל דרשה ממני לעוף ממנה איך שנכנסנו לבית הספר שלא חס ושלום אעשה לה פאדיחות עם נשיקת פרידה היא הזהירה אותי, חחח... כנל מיקי נתן נשיקה וביקש שאתחפף מהכיתה שלו. נו אחרי הבית ספר לקחתי את קורל לגן ושם היה קשה, קורל שחשבתי שתשחרר אותי יותר מהר בכתה שהיא רוצה ללכת הביתה שהיא לא מכירה אף אחד והיא מפחדת, הגננת דרשה שאלך והיא תרגיע את קורל הלכתי פשוט בוכה מהגן ועתה נשאר לי לחכות לאחה"צ שהילדים ישובו הביתה אנחנו אוספים אותם ברבע לארבע, כך מסיימים פה בית ספר וגם בין רבע לארבע לארבע וחצי אוספים את הילדים. מעניין יהיה לשמוע איך עבר להם היום הראשון פה במדינה החדשה בבית ספר החדש ובגן. אני חייבת לציין שהילדה שיושבת ליד ליאל בכיתה ממש התחברה לליאל והן כבר מאתמול חברות, נחמד קבלת הפנים שעשו לילדי בשתי הכיתות.

vera2

New member
ליידי בל שלום נחמד שכתבת לנו../images/Emo140.gif

מאחלת קליטה קלה לילדיך ולך בהונגריה. האם הילדים מדברים הונגרית? ומה איתך את מצליחה להסתדר בהונגרית? כפי שאני שומעת מאחרים זאת שפה קשה. תכתיבי לנו גם פעם אחרת אשמח לשמוע דברים טובים. ד"ש לקרן.

ברק 188

New member
למשפחת בל...

ולילדי בלי בעיות ו
לשנה החדשה שמ-פו ומכל מקום.

אלהלה

New member
תודה לכם על הברכות והאיחולים../images/Emo13.gif

חבל שככה מתחילים שנה כשהסייעות שובתות, מזל שלי יש גן ממש פצפון - רשומים 10 ילדים אבל 3 יגיעו רק בעוד שבועיים שלושה, כך שהיינו היום רק עם 7 ילדים ולקחתי את האחיינית שלי שתעזור
והנה תמונה ישר מהתנור של ילדי הגן של השנה הזו - וכמו שרואים מאחוריהם חצבים ובגלל זה אנחנו גן חצב
ממש בכניסה לגן.

עב

New member
פשוט מתוקים.

ברכות לכל הילדים ולעובדי ההוראה באשר הם. שתהיה שנה מוצלחת!

אלהלה

New member
אה ושכחתי לספר

אנחנו הרי ממש על קו התפר, ובתוך הקו הירוק, היום הרגשנו ממש שיש איזה מתח באויר כנראה בגלל הפיגוע אתמול. בכפר ממול לא שמענו אפילו זבוב - בדרך כלל יש הרבה אללה הוא אכבר כל היום מהמסגד והיום היה שקט לגמרי. יש לי שומר בכניסה לגן - זה לא חדש - ויש גם לא מעט מחסומים בדרכים לחיפושים של מסתננים כאלה. אבל אנחנו מתורגלים, יש לנו לחצן מצוקה, יש מקלט שמידי פעם אנחנו הולכים לשבת קצת כדי שיתרגלו אם חס וחסה נצטרך, יש חומת מגן מבטון בצד שפונה לכפר. והאמת שאני מרגישה שם הרבה יותר בטוחה מאשר בלב תל אביב - שלא נזדקק לכל ההגנות האלה ושכל הבאלגן והפיגועים האלה כבר יגמרו!

B T1

New member
אלהלה--נא לא לדאוג...

אם אללה הוא עכבר אלוהים הוא חתול

vera2

New member
נראה לי שהחתול מנמנם../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

B T1

New member
אז למה אומרים ש:....

שומר ישראל לא ינום ולא ישן, כנראה שגם הג'וב הזה של אלוהים זה מינוי פוליטי של צחי הנגבי ולהק"בה אין מספיק קישורים לשמור על העם הנבחר היושב בציון.

kropacsek

New member
BT, אני תמיד טוען ש...

עם הקשרים הנכונים - לא צריך פרוטקציה!

B T1

New member
בהונגריה בזמן רקושי אמרו...

אם יש לך elvtarsi osszekottetes nem kell protekcio

כנראה שגם אנחנו לא צריכים לישון

אגב גם לנו יש עכשיו קשרים. קראתי ש LIVIA מתקשרת. אפשר לבקש ממנה להרצות לנו על כך במפגשנו הבא. מה דעתכם?

B T1

New member
בזמן האחרון, בבוקר יש תוכנית רדיו

עם ריקי משהו, שאמורה להיות מתקשרת פלוס, עקבתי אחרי התוכניות ולדעתי כ-50% אחוז מהנבואות שלה מתגשם, לכל אחד מאיתנו ללא יומרות ופלברות חצי מהניחושים מתקיימים (בכל דבר יש רק שתי אפשרויות- או כן או לא) למרות שהתחום מאוד מעניין, הייתי רוצה לראות מישהו העוסק בתחום, עם דברים ברורים וקבלות.

אלהלה

New member
מתקשרים או לא עוד אף אחד לא חזר

לספר מה באמת הולך שם, נראה לי שהם נהנים ועושים חיים כמו שצריך אז אין סיבה לחזור לספר
אני מאלה שלא מאמינים כמעט בכלום אז זה לא עושה לי את זה וגם לא יהיה קל לשכנע אותי שיש כאלה דברים. כמו שאמרת או קבלות או לא מאמינה

למעלה