ובכל זאת אני מאמינה ....

מיטל+

New member
ובכל זאת אני מאמינה ....

למרות שזה לא מוחשי אני מאמינה בזה לפחות מקווה שזה נכון ובהזדמנות זו האם דלי ותאומים מתאימים כזוג???? אגב אני בת 16 אז אני מקווה שאתה מבין את הדילמה...

מאמינה במה ? תחליטי..

או שהם לא משפיעים עלינו כאן בכלל כמו שכתבת בהודעה, או שהם כן.. לגבי ההתאמה - זו התאמה כללית בין שני מזלות - וכן, כללית מאוד הם מתאימים.

THE-SORCERER

New member
על דלי ותאומים...יאיר-דעתך?

השילוב הינו שילוב מעניין. שניכם מזלות אויר, אינטיליגנטיים ומורכבים. ששניכם מרתקים,הדלי אוגר בו המון רגשות ומידע בצורה מדהימה, וכשהיא תרגיש בטוחה בידי התאומים, שיודע לסחרר, הרגשות יישפכו, והתאום יתלהב מכמות הידע והעומק האוגר בו הדלי. התאום עשוי גם להביא את השינויים והאקטיביות לה שואפת הדליה, וייקח אותה להרפתקאות. מה שבטוח, שניכם תוכלו לעשות חיים. הבעייה עשויה להיות, שהתאום אינו ``קרקע מוצקה``. הוא נע ונד, ולא ממהר להישתפך ברגשות. הדליה עלולה לראות בזה קליל מדי, ולרצות בו כידיד ולא בן זוג, ובמקומו לחפש מאזניים המחפש ריגוש, או קשת חזק-אופי.

heaven1

New member
כבת מזל תאומים

שנמצאת בקשר עם מזל דלי ממש בימים אלו אני יכולה להעיד שהרבה פעמים זה כמו להסתכל במראה למרות שנראה לי שהדלי הוא טיפה יותר אידיאליסטי מהתאומים הרוחני והמעופף בגלל שיש בהם המון דברים דומים יש בניהם הבנה מדהימה אצלי לפחות יש קטע חזק של טלאפתיה (אולי זה סתם מקרי) אני מכירה עוד הרבה דליים והם אנשים ממש טובים שכיף להיות בסביבתם , בדומה מאוד לתאומים הם מאוד חברותיים (הדליים) מאוד נותנים מעצמם בשביל אחרים בגדול כדאי להיות איתם בקשר כל קשר שלא יהיה :)

למעלה