ובכל זאת....הימנעו מלמסור פרטים !

מוטקה

New member
ובכל זאת....הימנעו מלמסור פרטים !

שלום רב לכולם/ן! ובכל זאת...למרות הערות של "רש" ושות´ שניסו להסביר לנו "שאין בעייה במסירת פרטים"... (שיוכנסו מיידית למאגרי מידע ברוב המיקרים),אני ממליץ לכולם להיזהר ולא למסור פרטים אישיים אלא במיקרים שחובה למסור וגם אז רק את הפרטים הרלבנטיים! לדוגמא:מישהו יכול להסביר מדוע מי שרוצה להימנות עם מועדוןשל רשת/חברה מסויימת צריך לתת מידע על מצבו האישי? מיספר הילדים?עיסוקו?משכורתו??... מדוע לא למסור שם כתובת ופרטים חיוניים בלבד לצורך החברות??? חומר למחשבה. מניסיון רב של רבים וטובים...עדיף לשמור על מידע אישי ולא למוסרו לכל דיכפין ללא צורך! בברכה! מוטי.

רש

New member
למוטי

אתה צודק והפעם אני מצטרף להמלצתך לא למסור פרטים לא הכרחיים. לדוגמא, קבלתי מאורנג´ שאלון ממש חצוף בו התבקשתי לפרט נתונים רבים שאינם רלווטיים לקשר העיסקי שלי אתם. זרקתי את הטפסים בבוז ואמרתי שזו חדירה חצופה ושערורייתית לחיי הפרטיים. יש פה ושם כל מיני גופים כולל אתרים באינטרנט שמבקשים מאתנו לתרום מידע רב על עצמנו בתהליך הרישום. אני פשוט לא מצטרף כעקרון לאתרים אלה גם אם הרישום היה מזכה אותי במשהו שאני מעונין בו .

odedg

New member
זהירות זהירות!

אני מצטרף ברוב הדברים לדעתכם. עם זאת, אני מאמין שיש צורך תמיד לעמוד על המשמר. למשל: אם קיבלתי פתאום דואר, הזמנה וכו שמהם נראה כי פרטי (מעבר למה שמופיע בספר הטלפון) ידועים להם, אני בודק מניין, ולא אחת לא מתעצל ודורש שימחקו אותי ממאגר מידע זה או אחר. שתהיה שנה טובה לכולנו!

למעלה