ובכן.... החתונה של סיגליניב...

בולי27

New member
ובכן.... החתונה של סיגליניב...

העלתה לי מחשבות על .... החתונה שלי! אז אני אשתף אותכם, חמי וחמותי הגיעו באיחור של שעה. החתונה היתה ליד הבית שלהם ובערך שעה נסיעה מהמרכז (רב האורחים הגיעו משם) הם הגיעו אחרי כולם... גיסתי הגיעה עוד יותר מאוחר (גם בשבילה זו היתה נסיעה של 5 דקות) (לפחות הן לא לבשו לבן....) בחופה, בעלי ביקש מאמא שלו שאף אחד מלבדה ומלבד אבא שלו לא יכנס לחופה, אבל היא לא התייחסה לבקשה שלו. וקראה לאחותו בקולי קולות כשאנחנו כבר היינו מתחת לחופה!!! כאילו זה שוק, אנחנו צריכים לחכות שהאחיות המטומטמות שלו יכנסו מתחת לחופה על מנת שהטקס יוכל להתחיל... כשבעלי שבר את הכוס, והחופה הסתיימה הוא הושיט יד כדי לחבק אותי ולנשק אותי (אישתו הטרייה) אבל....אמא שלו הספיקה "לחטוף" אותו לכיוון שלה ולנשק אותו לפני שהוא הספיק להגיע אלי... אחרי שאמא שלו סיימה לנשק אותו (כמובן שהיא יותר חשובה מהכלה) אחותו קפצה עליו....כל הזמן הזה הוא מחזיק אותי בכתף כי הוא כל הזמן כאילו האמצע הדרך לנשק אותי....ואלי אף אחד לא ניגש מהמשפחה כי הם מחכים שאני ובעלי נתנשק... מה שיצא זה שרק אחרי שהוא נישק את אמא שלו (הבת ז _ _ _, מצטערת לא יכולתי יותר) ורק אחרי שהוא נישק גם את אחותו, הם הניחו לו לשנייה כדי שינשק גם אותי ואח"כ עשו עליו "עוד סיבוב", עד היום אני לא מסוגלת לראות את הקטע הזה בוידאו, כל פעם מתחשק לי לבכות... הם הרסו לי את הרגעים הכי סימליים בחתונה... אף פעם אני לא אזכר בחתונה שלי בחיוך מלא, תמיד תהיה לי צביטה ב-

הגנובה

New member
בולי יקירתי... צוחק מי שצוחק אחרון!

עכשיו הוא כולו שלך .... לא
... וחוץ מזה - תמיד אפשר לערוך את הקטע הזה בוידאו... פשוט לחתוך את הקטע של הנשיקות שלהם
- וליצור לעצמך מציאות חדשה - כמו שאת ובעלך רציתם
.... אז... קחי את הקלטת לחנות הקרובה שיש בה עריכת וידאו ובקשי מהם לחתוך את הקטע הזה כבר היום
מקיסמום - מחר
- וספרי לנו איך יצא

בולי27

New member
שום דבר לא ימחוק את האמת

אני תמיד אזכור את זה אפילו אם אני אחתוך את העריכה! (נ.ב. יש לנו מערכת עריכה בבית ככה שאני בכלל לא צריכה חנות) וחוץ מזה ככה כל מי שרואה את הקטע הזה תמיד מקבל "שוק", למה שאני יעשה יחצנו"ת למשפחה המגעילה שלו? שכולם יראו! שכולם ידעו איזה הורים מגעילים יש לו!!!

למעלה