ובכן היום הוא תאריך הופעת הכוכב ההוא

ובכן היום הוא תאריך הופעת הכוכב ההוא

שכפי שאמרו יהיה זוהר כמו הירח ודומה לו בגודלו...שזה קורה אחת למאתיים שנה וכו'. על כן אלך לקצה גבעה אחת גבוהה ככל שאוכל למצוא, על מנת להבחין בו במלוא גודלו והדרו. לא שלא ניסיתי לראותו אתמול ושלשום ולא היה לו אף לא זכר ושמץ, והירח שט לו בשמיים בבדידותו כי מזהירה באור כסוף כרגיל ובלי שום התרגשות. אז מחר אומר ואספר מה קרה היום

החיים הם עליית רגל אל המוות

מההתחלה עצמה המוות מגיע. מהרגע של הלידה התחיל המוות לבוא לעברך, אתה התחלת לנוע לעבר המוות. האסון הגדול ביותר שקרה לשכל האנושי\ הוא שהוא נגד המוות. המשמעות של להיות נגד המוות הוא אתה תפספס את המיסתורין הגדול ביותר של החיים, והמשמעות של להיות נגד המוות, היא גם, שאתה תפספס את החיים עצמם. מכיוון שהם קשורים באופן עמוק זה בזה. הם אינם שניים. החיים הם גדילה, המוות הוא פריחתם. המסע והמטרה אינם נפרדים, המסע מסתיים במטרה. ------- אושו -----

מגי 336

New member
איזה כוכב דוד? מה שמו?

הילד שלי ממש סקרן ורוצה לצפות בו

מוטב מאוחר מאשר...

ובכן מגי יקרה, בנך הסקרן יצטרך כנראה להמתין כמאתיים ומשו שנים. כמו כן גמני אמתין. שהשתלשלטת העניינים התנהלה כדלקמן. הלכתי אצל איזשהו מקום שאני נוהג ללכת אליו כל יום שני בערב באופן קבוע, כשכתבתי הודעה זו דמעלה תיכננתי מהלך מוצלח לכל הדעות, ואמרתי לי שניכנס (אני ועצמי ועוד) לפארק בדרך ונראה את הכוכבים הללו - ירח ומאדים - כיצד הם צועדים יחדיו בשמי עירי היפה מצד אל צד כזוג יונים ונענג עליהם את נפשנו, ומצאתי שם רק את ירח זוהר בבדידותו ועוד כמה נצנצים פזורים כרגיל במרחב. אמרנו שאולי זה קורה יותר מאוחר וזוגתו תצטרף אליו לשייט תענוגות שעל כיפת השמיים. כשחזרתי (וזה עכשיו) (גם קודם זה היה עכשיו רק שיותר מוקדם), חיפשתי שוב את הזוג הלז בפארק ולא היה. לאחר התייעצות שערכנו אני ועצמי ועוד וחיכיון לא קצר, החלטנו להמשיך הבייתה, שחניון מכוניתי הוא בגובה של חמש קומות ומשם הרבה יותר קרוב לשמיים ובטח המראה יהיה יותר ברור, ויש עוד סיכוי שאתפוס אותם את השניים בקלקלתם על חם. היה מקום פנוי בכניסה אבל אנחנו לא וויתרנו ועלינו עד למעלה על מנת להביא דברים על תיקונם ולראותם לאשורם. אכן השמיים קרובים שם הרבה יותר מאשר בפארק, אך ירח היה שם צף שוב לבדו וקורץ לנו בשובבות, פה ושם נצנץ השתרבב לו על פני יריעת השחקים, ושום מאדים לא נראה באופק. הוא חמקמק זה, זה על בטוח. מה שכן, יכול להיות שהם עשו זאת כשלא הסתכלנו לרגע ועירנותנו הייתה נמוכה. כמובן שירדנו בחזרה עד למטה על מנת לתפוס את מקום החנייה הפנוי שהיה שם, אך זה כבר סיפור שאינו ממש שייך, מה גם שלא מצאנו טעם מיוחד לשבת על הגג סתם ככה אז ירדנו וזהו. אחלה

מגי 336

New member
כן, הירח זהר

בבדידותו. היה לו לובן זוהר מואר ומיוחד, והוא אפילו חייך! בטח ידע שמסתכלים עליו. תודה דוד
הבן שלי מן הסתם נרדם עם חלון פתוח, גם אם היה הכוכב מופיע היה רואה אותו רק בחלום

מגי 336

New member
והנה כתבה על מאדים

לא פספסנו... הוא ימשיך להיות קרוב לכדור הארץ במהלך החודש הקרוב.

maysabel

New member
מגי יקרה

אכן אין כזה הדבר "פספוס"..לא פספסנו דבר.. אבל מה שהבאת קרה ב2003..הנה העתקתי את התאריך שבסוף הכתבה בשבילך :)) "הועלה בתאריך - 16/9/2003 ע"י קרן אטינגר" לא משנה..לא פספסנו..בעוד 280 שנה זה יקרה שוב(4 שנים עברו כבר מהר מאז..) חיבוק לך מחייך מאיזה נב-צפיתי אמש בלבנה עד חצות..בעצם לא רק צפיתי..גם התמזגתי עם אורו-מי אמר שאור מאדים לא השתקף בגוונו האדום גם -למרות שלא נראה לעין? :))

מגי 336

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

תודה מאיזה
איך לא שמתי לב לתאריך ??
הירח של אתמול בהק בלובנו והיום הוא מלא, מחייך וג'ינג'י ...

היתה זו שעה מיוחדת

קונסטלציה מיוחדת שליוותה את הגעתה של אנרגיה חדשה לכדור הארץ. היא נקראת "אנרגיית לב הזהב" שאת הסימן שבישר את הגעתה ראיתי. אם מישהו או מישהי מכם ראה או קלט אותה, אשמח אם תחלקו איתנו את תצפיותיכם.

abcd80

New member
מה זה בדיוק האנרגיה הזו?

האמת שעכשיו שאני קוראת את השרשור הזה נזכרתי שבאותו תאריך ב27.8 ביום שני שעבר ישבנו בחוץ מתחת לכיפת השמיים אני ובן זוגי לשעבר אחרי שניהלנו שיחה נוקבת וישבנו ככה בשקט בחיבוק ואז ראיתי פתאום את הירח זוהר ועגול . לא זוכרת שראיתי דבר כזה אי פעם.. ראיתי כבר הרבה פעמים ירח עגול אבל לרגע היתה לי הרגשה שהירח הזה היה עגול בצורה אחרת והיה קרוב יותר מכפי שנדמה לי.. מעניין. זה היה בערך בשעה 11 וחצי בלילה או 12 .

כל אחד חווה אותה באופן שונה

זאת כמובן אנרגיית אהבה צרופה. יש אסכולה שלמה עם סדנאות והדרכות ומדיטציות המוקדשות לאנרגיה הנושאת שם זה, אך כאמור זו אנרגיה חדשה. יש המאמינים שהיא צעד נוסף לקראת 2012. אם נוכחותה של האנרגיה אמיתית כמו החיזוי לגבי טיהור כל אנרגיות כדור הארץ ב-2012, הרי יש לנו תקווה לימים נפלאים המצפים לנו! חוץ מזה, כשראיתי את הלב העשוי נקודות אור בצבע זהב בוהק, חייכתי לעצמי בשמחה כי קלטתי שהמדריכה שלי מודיעה לי בסימן זה על נוכחותה ועל אמיתות המסר. אגב, האנרגיות של אור הירח הן בעלות אפקט ריפויי חשוב, מן הראוי ללמוד אותן ולהיעזר בהן.

אליה ל

New member
נדמה לי שכבר אמרתי שצריך מכונת

זמן בכדי לראות את מה שהיה לפני שלוש שנים או את מה שיהיה בעוד מאתים ושמונים שנה לערך. כך או כך, לילה נעים בחוץ והכוכבים תמיד זוהרים רק לא זה שאתה מחכה לו.

כמו שאינשטיין אמר...

בתיאוריה, רק כאשר יודעים הכל, שום דבר לא פועל. בפרקטיקה, כאשר הכל פועל, אף אחד לא יודע למה.

למעלה