ובכן, היום מתחילה העונה השניה

גלבטרון

New member
ובכן, היום מתחילה העונה השניה

13 הפרקים שהיו אמורים להיות חלק מהעונה הראשונה אך עקב החלטה של אולפני פוקס הפקתם נדחתה לשנה לאחר מיכן ונהפכו לעונה 2. אך כמו בעונה הראשונה גם פרקי העונה השניה לא שודרו בסדר הנכון. אבל! שלא כמו בעונה הראשונה, פרקי העונה השניה גם לא הופקו לפי הסדר הנכון. פרקי העונה השניה ישודרו, ככל הנראה, כפי שפוקס שידרה אותם: 1 - Into The Mystic 2 - Love Gods 3 - Gillian of the Spirit 4 - The Good, The Bad & The Wealthy 5 - El Sid 6 - Time Again and World 7 - In Dino Vertias 8 - Post-Traumatic Slide Syndrome 9 - Obession 10 - Greatfellas 11 - The Young and The Relentless 12 - Invasion 13 - As Time Goes By אך הפרקים הופקו בסדר אחר: 1 - Time Again and World 2 - El Sid 3 - Into The Mystic (היה אמור להיות מופק ראשון אך פוקס לא רצתה בהתחלה שישודר ראשון, לאחר מיכן הדבר סודר) 4 - Love Gods 5 - The Good, The Bad & The Wealthy 6 - As Time Goes By 7 - Gillian of the Spirit 8 - Obession 9 - Invasion 10 - Post-Traumatic Slide Syndrome 11 - In Dino Vertias 12 - Greatfellas 13 - The Young and The Relentless פרקי העונה השניה לא עוקבים זה אחר זה (כמו ארבעת פרקי העונה הראשונים) אין ממש בעיה לראותם אותם בכל סדר שהוא (בדיוק כמו שפוקס רצתה), אבל דבר אחד ברור הפרק Into The Mystic הוא הפרק הראשון של העונה. לגבי הפרק האחרון יש ויכוח בין האוהדים. יוצר הסידרה, טרייסי טרום, תיכנן כי Invasion יהיה הפרק האחרון ופוקס הסכימו איתו אבל הם ראו את הפרק As Time Goes By כחלש ושהוא לא יביא רייטינג רב ולכן שידרו אותו אחרי Invasion. ככה שאנו למעשה רואים פרק רגיל אחרי הפרק שאמור להיות סוף העונה. הפרק The Young and the Relentless , למרות שהופק אחרון, הוא לא תוכנן להיות הפרק האחרון לעונה (למרות שיש אוהדים שחושבים שהוא מתרחש אחרי Invasion). הדיון על הנושא הזה עוד עמוק ולכן אני חושב שכדי שנדבר עליו יחד כאשר העונה תסתיים. בינתיים, צפיה מהנה לכולנו.

Lord VoIdemort

New member
../images/Emo58.gif מעליי

לא הייתי מוחק, כי אז לא היית יכול לשחזאר, וזה דיי חבל P: אמ, תודה רבה

Lord VoIdemort

New member
המ

שמות פרקים לפעמים יכולים להגיד על חלק ממה שיהיה בפרק >< וגם, כל משהו שעוד לא פורסם, מוגדר כספויילר.

Fairywitch

New member
נאאא, בקושי...

אני ראיתי את הסדרה פעמיים- והשמות בכ"ז לא אומרים לי כלום...
(חוץ מLOVE GODS, שנדמה לי- רק נדמה לי- שמקושר לי למשהו...). מרגיזים אותי השינויים האלה. בעיניים הסדר הנכון הוא חשוב יותר מפרקים חזקים או חלשים- כאלה יש בכל סדרה, ובכ"ז לא היינו רוצים שישנו את הסדר, לא?

Double U

New member
הפרק היום היה...עצוב

זאת הייתה אחלה מחווה לקוסם מארץ עוץ! זה היה אדיררררררררררררררררר. "What was that?"
ענק! אחד הסרטים האהובים עליי, על אף שהסרט יצא כמה עשרות שנים לפני שנולדתי ועל אף גילי המופלג. והקטע שהם נכנסו לתוך החדר של המכשף והחדר עצמו נראה ממש כמו בסרט (רק שבסליידרס זה היה כתום).

GrandPrix2006

New member
שימו לב לסאונד בעונה הזאת

שזיכה את הסדרה במועמדות לפרס האמי ב-1996. מבחינתי העונה השנייה היא הטובה ביותר מכל הבחינות (אפילו טובה יותר מהראשונה) והיא גם האיכותית ביותר עם סיפורים מעולים והרבה סתימות חורים. רק חבל שהיא כל כך קצרה...

למעלה