ובכן, הייתי אומרת

mingusit

New member
ובכן, הייתי אומרת

שאני חדשה, אבל אני ישנה יותר מכולכם... בעקבות התדרדרות והיעלמות הפורום לפני כמה חודשים הפסקתי לחלוטין להגיע לתפוז. היום, אחרי המון זמן, נכנסתי וראיתי להפתעתי שהפורום שוב כאן. מי מתנדב לספר לי מה קרה כאן ואיך הוא חזר לתחייה

Gorilla

New member
ברוכה השבה

אז ככה לפני שבוע וחצי בערך נתקלתי בטעות בפורום בדרך לא דרך, קראתי שעומדים לסגור אותו ופניתי להנהלת הפורומים בבקשה לנהל אותו (אבל בגלל שאני מתחיל מכינה אני לא אוכל לעשות זאת מבחינתי כמובן לא מבחינת ההנהלה). בקיצור גייסתי חברים מפורום מתכונים ועכשיו גם פאצ`נגה מפורום חיי לילה קופצת לבקר, ואנחנו עובדים בלי מנהל. אז אם את מעוניינת בתפקיד (במידה ויש לך ידע כמובן) את מוזמנת לפנות לנטע מההנהלה בנושא.

mingusit

New member
ובכן, נטע פנתה

בזמנו כמעט לכל מי שהיה כאן בהצעה לנהל, אך נענתה בשלילה. אני אישית לא פנויה לכך. האם יש כוונה להמשיך להריץ את הפורום ככה, בלי מנהל? בינתיים זה נראה די בסדר. ומה פירוש שההנהלה הכריזה על סגירה? הרי הפורום נעלם מהרשימה כבר במאי (או יוני?), וחזר כנראה רק לאחרונה. אני אברר אם יש מישהו שמעוניין ב"תיק" הניהול...

Gorilla

New member
הפורום לא נסגר פשוט זרקו אותו

לפינה אפלה, אז ביקשתי מנטע שתעביר את הפורום לרשימה כדי שמישהו אולי כן יוכל לנהל אותו, אני אשמח אם תמצאי אדם כזה כי אני עוד לא מצאתי.

למעלה