ובכן-הכנסו לסקר החדש
ובנוסף..

sagiberg

New member
ובכן-הכנסו לסקר החדש../images/Emo41.gif ובנוסף..

אני חוששת שאעדר מכאן לשלושה ימים. אנא שמרו על הגחלת עד שאחזור (ואז נוכל כבר לדעת מה נקרא החודש) להת'

Athaclena

New member
בחרתי במגדל הפורח באויר

באמת צריך להסביר למה? אבל אני לא יודעת אם כולם יוכלו להשיג אותו... ובכל מקרה אני מניחה שהוא לא יבחר. אחרת הייתי הולכת על צ'רלי - square sweets that look round

Athaclena

New member
מה, לא מספיק המגילה שכתבתי כבר?

הנה. ואם זה לא מספיק אני יכולה לכתוב עוד... השאלתי אותו ואני נורא מתגעגעת, לפחות בשבת אני אהיה אצל חברה שיש לה גם עותק. אני באה! (תדמיינו אותי רצה לעברו בזרועות פתוחות על רקע שקיעה בים וכו')

אה- לא זכרתי שזה זה...

אני דוקא קראתי את דברייך ואת הפתיחה באמזון ועשה לי חשק מאוד אבל לא קישרתי את זה לשם בעברית...
ואני אמנם מאוד רוצה לקרוא אותו אבל הבנתי שהוא אזל וקשה להשיגו כך שאי אפשר באמת לקבוע שיהיה ספר החודש...

אייני

New member
אני אחד מאותם "יחידי סגולה" שקראו

את "המגדל הפורח באוויר" הא?...חחחחחחחחח... בהחלט מומלץ! ספר מאוד יפה... הוא מזכיר את "אליס בארץ הפלאות" (לא בעלילה או משהו - אלא בכך שגם הוא ספר ילדים, שמסתיר מאחוריו הרבה דברים שיותר מתאימים לגדולים...)

stush

New member
זה נראה ש"המשחק של אנדר"...

הולך להיות הספר הבא....

מחשבת כפירה

בעצם עשינו עליו דיון השבוע בלי להתכוון, לא?... וזה למרות שהצבעתי בשבילו ואני בעדו. נצטמצם אבל לספר הראשון?- אי אפשר שכולם יקראו את כל הסדרה לקראת דיון...

Athaclena

New member
בוא נראה...

אנדר עצמו 3 המשכים "ישירים" 3 המשכים "מקבילים" (סדרת הצל) סה"כ: 7

תמר27

New member
טוב, המנהלת לא פה

אז היא לא תוכל לתקן, אבל יש טעות בשם אחד הספרים. צריך להיות "ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד", לדעתי. אה, הצבעתי והשפעתי. שאלה עקרונית: האם לדעתכם מי שסמוי (אבל קורא נאמן של הפורום) רשאי להצביע ולהשפיע ?

לך מותר!../images/Emo6.gif

אני עושה לך פרוטקציה... אבל בתנאי שגם תשתתפי בדיון
, סמויה יקרה שלי

למעלה