ובכן.. הנה אוסף הדיסקים שלי - במיוחד לסריט..

bambina123

New member
ובכן.. הנה אוסף הדיסקים שלי - במיוחד לסריט..

אני מעריץ בערך מחודשיים אחרי ההופעה שלה בארץ... לצערי לא הלכתי כי לא ממש ידעתי מי היא.... עצוב. ולמי שלא יודע, הייתי בהופעה במדריד לפני כמה חודשים, היה מדהים וכל מילה מיותרת. איך האוסף...ממצה?

bambina123

New member
לגבי ההופעה במדריד

עקבתי אחרי לוח ההופעות באתר הרשמי עד שגיליתי שיש הופעה במדריד ושמחתי על ההזדמנות כי אני ואשתי חיפשנו מקום לנפוש בו לשבוע קצרצר... בעניין אשתי - היא ידעה שמדובר בחלום שלי (חלום מס' 1 - לא פחות) ורצתה להגשים לי אותו (כולם ביחד:"אווווו"). וזהו. נסענו, באמצע השבוע הייתה הופעה בקולוסיאום las ventas, מקום המיועד בעיקר ללחימה בשוורים (גם כן לחימה) ומרשים בגודלו ותפארתו. הבאסה היחידה שרכשתי כרטיס באזור A (הכי יקר) מתוך מחשבה שאני אהיה קרוב מספיק. הסתבר ש A אלו מקומות ישיבה... רחוק מהבמה. נאלצתי לקנא באלו שהיו למטה בעמידה.... אבל! עכשיו קיבלתי הזדמנות שנייה, ממש נס משמיים, בלי צחוק. ניפגש שם??

plants and rags

New member
הנה שלי

זה רעיון טוב, כולם יכולים לצרף את שלהם באמת. אז כאמור מצד שמאל האוסף שלי, ללא הסאונדטרקים שלא נכנסו לשולחן. אני חושב שניצחתי.

AnacondA2000

New member
:O

למה לא הוצאת בפוסט והומוג'ניק את התמונה הזאת מאוחרה.. של המבצע במחירי דובדבן,אם אני לא טועה.. תגלה שיש רקע אמיתי לאלבום.. חבל.. אני שונא שעושים את זה :( זה התערבות בטבע. אז מהר תוציא את זה!

plants and rags

New member
אני אאלץ להדיח גם אותך בסוף

הכנסת אותי לסרט בו אני חי בשקר כבר שנתיים. זה לא מאחורה, זה בשוליים, זה לא משהו שניתן להוציא, אלא אם כן יש לך צבת מאוד מיוחדת. נראה לי שלא ראית טוב. או שאני דביל.

AnacondA2000

New member
בטח שאפשר..

אתה רוצה להגיד לי שאתה פותח נגיד את "פוסט".. אז מתחת לדסיק אתה רואה איזה מצבע על כלמיני דסיקים מוזלים, ולא את הפרח הורוד עם האות B עליו? ובהומוג'ניק אתה לא רואה רקע אפור עם פרחים כאלה? :O צריך לפרק את הקופסה בשיבל להוציא, זה לא קשה..זה סתם דף שאפשר לזרוק לפח. אתה עוד תודה לי! :(

plants and rags

New member
אוקי יצאתי טונה

צדקת, אני באמת מודה לך. לא העליתי בדעתי שאפשר להוציא את השטות הזאת. כל יום לומדים משהו חדש, אני מניח. תודה.

סריט

New member
oh em gee!!!!!!!!!

Ive been living in a lie!!!!!!!!!!!!!! אנלאמאמינה. אבל בואנה, בפוסט אין כלום, זה סתם לבן, קנוניה

AnacondA2000

New member
hahaha

זה יותר גרוע מלגלות שאתה מאומץ.. סתם.. לא. וDEBUT בכלל צריך להיות מכסה שחור, לא שקוף, בגלל זה זה לבן.

סריט

New member
אומייגאד, מי אתה, השטן?!

אתה הורס לי את החיים כפי שהכרתי אותם ;[ תכף תגיד לי שאם מריצים קדימה בהומוג'ניק יש עוד 3 רצועות נסתרות או משהו

AnacondA2000

New member
../images/Emo190.gif /m\

למה שטן? יותר מושיע.. (A) וחוץ מזה מישהו צריך להגיד את האמת מתישהו >: )

למעלה