ובכן הפעם אני מבקשת עזרה

ובכן הפעם אני מבקשת עזרה ../images/Emo13.gif

בתקופה האחרונה מקיף אותי נושא הנשימה: מטופלים רבים מגיעים עם קשיי נשימה (הם לא באים לטפל ישירות בזה אלא יש קושי פיזי אחר כמו למשל סרטן או מחלות אחרות אבל אחד הסימפטומים הוא קושי נשימתי), הבנות שלי שתיהן היו בהתקפי קוצר נשימה שבוע שעבר, ולמעשה אני גם אסמתית אבל הצלחתי בעבודת ריפוי עצמית למזער את זה מאד. אני תוהה מה קורה עם זה? ברור לי שיש עניין נשמה-נשימה. עדיין לא ישבתי ממש לשאול את מדריכיי (מעבר לדברים שצפים כל הזמן אינטואיטיבית) כי אני חשה שיש כאן משהו גדול. אבל חבריי המתקשרים רציתי לראות מה אתם מרגישים לגבי זה.

שלום הילה

מאז שקראתי את שאלתך אני חושבת עליה...ומתכוונת להתחברות לנושא בכדי לדייק את תשובתי כמה שאוכל... מעניין שאף אלינו בבית, שהאסטמה התלבשה חזק על בני ובעלי...והאינהילטור עובד שעות נוספות... ונתקלתי אף אני בשני מקרים של קשיי נשימה.... בדיוק התחלתי לנסח תרגילי נשימה, על מנת להענות לבקשה בעזרה להתחברות לתהליך התקשור (הידע נלקח בעיקר מיוגה..אך גם מהסמיכות שקיימת אצלי בין יוגה לתקשור) מצרפת כאן את שני השלבים הראשוניים לכל המעוניינים. עדיין לא ניסחתי את השלבים הבאים בקשר לקשר נשימה-נשמה.... במדיטציה שלמדתי פעם דובר על הנוזל הנשמתי שעובר בתוך גופנו...בקנה מקביל לקנה הנשימה (ולטענת המדריך אז , זו הסיבה שיש שני קנים מקבילים בגופנו) והוא מצוי בצ'קרות...נוזל שצבעו זהוב והוא בילתי נראה..מכאן ניתן להסיק שנשימה ונשמה הן שני חומרים המונעים במקביל ויש בניהם יחסי גומליון. נשימה והזמן. אני מקבלת מסר שאני לא ממש מבינה אודות שינוי תדרים שעומד לחול במוצאי שבת הקרוב (6/12). מועד פתיחה ללב...זמן טוב להתכונן לקראתו באמצעות תרגילי הנשימה שרשמתי..נשימה מלאה ונשימה בתנועה.

הילה, קראתי עכשיו את שכתבת,

פשוט עייפה ...אך לא ממש נותנים לי ללכת.... אומרים לי שיש עבורך תשובות, ( הייתי החודש בסדנת טתא הילינג מדהימה, שנוספה לארגז הכלים, צריכה כבר קונטיינר, ויש בשיטה דרך לשחרר " מטופלים" כאלו, את הכבלים האנרגטיים, וכן, גם לזמן את הנשמות המתאימות ( במקום "תאומות " ) צריכה לבדוק אם זה גם לטיפול מרחוק באחרים... בכל מקרה, לא עוזבים אותי, וכן אומרים לי, שעלייך לעשות שחרור אנרגטי, בינך לבין הנשמות ה"תואמות" אשר סובלים מבעיות נשימה, אפשר בדרכים נוספות, שאת מכירה. בקשי שמטופלים כאלו לא יגיעו אלייך . הם מגיעים אלייך, כדי לומר לך שלא סיימת את התהליך לשחרור הנשמה שלך , משהו שקרה כנראה בזמן הולדתך,ביום יציאתך לאויר העולם, בלידה ואת נושאת אותו עימך, והעברת את זה לילדייך. חבל שאת לא בסביבה, הייתי מטפלת בך, ואולי נוכל לדבר לבדוק מה אפשר לעשות ? לילה טוב אוהבת, אריאלה

../images/Emo13.gifתודה אריאלה ולאונרדו ../images/Emo13.gif

עזרתכם מדוייקת. אני אכן חשה שאני נושאת איתי משהו לא פתור בנושא מלידתי ואנסה לבדוק את התרגילים. אני אעבד את הדברים קצת בייני ובייני ובטח עוד נדבר בנושא

../images/Emo23.gif

מילדת פרחים אחת לאחותה... . להאזין לקולו של השקט (או תרגום מדוייק יותר 'לקולה של הדממה'....)

neophile

New member
זה משהו באוויר

שינויי מזג אוויר קיצוניים בדרך כלל יש תקופה של חצי שנה מחורף קר ולח לקיץ חם ויבש אבל כשהמעבר הוא חד מדי כמו בימים האחרונים הגוף מתקשה להסתגל במהירות . אולי כדאי לשאול את המלאכים ... מה נסגר עם מזג האוויר הזה ?

backbencher

New member
מה דעתך על נסיון למצוא הסבר טבעי, לשם שינוי,

במקום לחפש ישר "הסבר" אל-טבעי? אולי מדובר ב- HDM (ראשי תיבות של House Dust Mite), עובש, או טחב?

אסטמה= אשמה ../images/Emo18.gif

שלום הילה גם אני כמוך- מתקשרת. מדיום במקצועי וסבלתי מאסטמה מאד. הצלחתי למזער את זה עם הזמן. גליתי ש"אסטמה" החילוף אותיות = א ש מ ה . יש בך אשמה כלשהי לגביך, לגבי עברך, לגבי הוריך. ..משהו מן העבר שלך חוסם אותך בחיים. נסי לאתר ולשחרר אותו. כמובן שמצב סביבתי משפיע, אבק, אלרגיות לחומרים מסויים. דבר נוסף- גליתי שמוצרי חלב מחריפים התופעה. בכלל מוצרי חלב עושים נזק לגוף, ממתי הפכנו להיות עגלים ולינוק חלב פרה? זה לא אנחנו בכלל. בהצלחה עם הריפוי

backbencher

New member
"גליתי ש"אסטמה" החילוף אותיות = א ש מ ה".

חלש. אסטמה היא מילה לועזית. אשמה היא מילה עברית "בכלל מוצרי חלב עושים נזק לגוף, ממתי הפכנו להיות עגלים ולינוק חלב פרה?". א) אנו יונקים (mammals). ב) אם לא בריא לצרוך סוג אחד של תנובת בהמת-משק (חלב), אולי לא בריא גם לצרוך סוג אחר (בשר), ומשם לביצים (תנובת עופות משק) ולדגים, והיכן בכלל הגבול? האם את מטיפה לצמחונות או לטבעונות? אגב, שמתי לב לכך שאת מרפאה בעזרת חוצנים. איך את מתקשרת עימם? היכן הם מצויים?

למעלה