ובכן,זרקתי אותם לכל הרוחות

marryw

New member
ובכן,זרקתי אותם לכל הרוחות

לביאה, בהמשך לשאלתך אם אין לי חיים בעבודה הזו אז לא אין לי חיים, כבר הזכרתי את זה שהבוס אמר שכל עוד אין לי ילדים אני צריכה להיות זמינה גם עד הלילה ?? ובכן,יום ראשון הגעתי לעבודה והבחורה שחופפת אותי עשתה לי רשימה של השעות שעשיתי ואז באה המכה, לא רק שזיכמו איתי א' ואמרו לאחר מכן ב' ועל עניין השעות שצצו כמו שפן מהכובע, היא אמרה ששבוע וחצי אני אקבל 23 שח'לשעה ומהרגע שהיא חזרה מחו'ל אני אקבל גלובלית 5000 כולל נסיעות ושזה לא מעניין אותה שנשארתי כל יום עד 22.00 פה כבר לא יכולתי יותר ואמרתי לה שמבחינתי העניין הסתיים כי לא רק שאין לי חיים דיברנו גן על סכום אחר ולא כולל את הנסיעות ואני לא מוכנה לזלזול הזה. זהו עכשיו אני מחפשת משרה אחרת אבל אני נתקלת בבעיה אחרת כיוון שהחלטתי לאחיר שדחיתי במשך שנים את עניין הלימודים להרשם לקורס מקיף של שנתיים פעם בשבוע משעה 15.00 וכל מי שמתקשר אלי בעניין משרה רלוונטית,מיד זה נהפך ללא רלונטי כי אני אצטרך לצאת מוקדם יותר ביום חמישי. איפה נשמע דבר כזה, הרי בכל מדינה נאורה ובמקום ראוי מעודדים אנשים ללמוד,להתפתח ובטח לא יורקים להם בפרצוף או נותנים קנס. מה אם היה לי ילד ,מה אם חלילה היה לי קרוב חולה והיתי צריכה להעדר. העבודה שלי תהיה מספיק טובה וראויה גם אם אצא יום אחד ב14.30 ואשאר יום אחר קצת יותר מאוחר כדי להשלים את השעות. אני לא מבינה איפה אני חיה? אני עכשיו צריכה לחפש עבודה סטודנטיאלית ושוב לחזור אחורה ולמה?? בגלל שעתיים שצריכה לצאת מוקדם יותר ?שכן,אני נותנת מעצמי 200 אחוז בעבודה ובלויאליות שלי . אני לא מבינה מדוע מעסיקים לא רואים את זה כשמקבלים עובדים. נכון שחשוב שעובד יתן מקסימום רווחיות אבל מצד שני לא יותר נכון לתת את הגיבוי לעובד להתקדם ולשאוף במקום זה שישאר ממורמר. תקנו אותי אם אני טועה

את צודקת 100%

לבינתים תקחי עבודה סטודנטיאלית. במקביל תחפשי עבודה בשקט. את בטוח תמצאי מקום שיתן לך לצאת מוקדם יותר, ושאת תשלימי את השעות בשאר הימים. סבלנות זו מילת המפתח

למעלה