ובכן חודש ושלושה ימים אחרי הניתוח

ובכן חודש ושלושה ימים אחרי הניתוח

ואני עשר קילו פחות. איזה כייףףףףףףףף ברוך השם אני גם מרגישה טוב , אין לי בעיות של התקעויות או משהו דומה והתאבון צנח פלאים (בלי עין הרע). אני שומרת על מסגרת של כ-1000 קלוריות ליום ועושה נסיונות מזון הגיוניים כמו ירקות חיים לאכול סוף סוף , תפוח עץ מקולף ,בינתיים הכל הולך חלק. מקוה שכך ימשיך שיהיה לכולנו רק טוב בחיים חושבת ותוהה

RomiVais

New member
חושבת ותוהה יקרה!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

כמה שאני שמחה בשבילך!!!!
באמת כל הכבוד!!! ומה שלומך חוץ מזה? הכל טוב? אל תיעלמי לנו בבקשה... לא יפה...
המון המון
בהמשך הדרך, תמשיכי לעדכן ולספר לנו חדשות משמחות כל כך. לילה טוב והמשך שבוע נפלא, רומי

רומי מתוקה אני לא נעלמתי, אני קוראת

כמעט כל יום את הכתוב בפורם אבל לא תמיד יש לי מה להגיד. מה שלומך את? שיהיה לך אחלה יום חושבת ותוהה

RomiVais

New member
אצלי הכל טוב - תודה!!! ../images/Emo24.gif

אצלי תמיד הכל טוב
אני בקרוב עושה פסיכומטרי וזה טיפה מלחיץ, אבל פעם ישר הייתי רצה למקרר והיום להיפך - לא מתקרבת ואני ממש גאה בעצמי, כל יום שעובר - יותר... אני שמחה לשמוע שאת לפחות קוראת אותנו יום יום - כמו עיתון
בהצלחה בהמשך ושיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר!!! רומי.......

רוייקו

New member
כייף לקרוא, "חושבת.." ולראות פה

אותך ועוד אחרים פה (כמו עדי, למשל) שיכורים מהצלחה. זה בהחלט כייף, אולם, מרבית העבודה עוד לפניך. אל תתיאשי והמשיכי להתאמץ בעיקר בכוחות עצמך. לעולם אל תסמכי על הניתוח כיאילו הוא יכול לעשות עבורך את העבודה. כרגע, כפי שנוכחת לדעת, הכל עובר בטבעת, בלי בעיות, אולם, אחרי סגירת הטבעת, תתחילי בתהליך האמיתי. בהצלחה מכל ה
רוייקו

gal33

New member
רוייקוש, היא כבר בתהליך האמיתי

כל עוד אני כאן, תמיד נמשיך להתווכח על מינוחים שכאלה
. היא כבר בתהליך האמיתי. מסכימה שיש שכרון חושים מסויים
, ומבינה את הדאגה שלך שכדאי להתפכח ממנו מהר וכדאי לזכור טוב טוב שהעבודה היא שלנו ולא של אף אחד אחר ובטח לא של טבעת סיליקון
. עם זאת, היא כבר בתהליך האמיתי. תזכור שיש גם 15% שלא נזקקים לניפוח כלל, אז הם בטח בתהליך האמיתי להגדרתך. במחשבה שניה, שלישית, רביעית, לפעמים אני אומרת לעצמי שהלוואי שהייתי יכולה לקחת את התהליך הזה ככה בקלות ברמת ה- surface
, ולא להפוך אותו למסע נפשי עמוק כמו שהוא אצלי
. כנראה שאז גם הקילוגרמים היו נושרים להם יותר בקלות ויותר במהירות.
נכון שזה האייקון הכי גדול?

מירי,

New member
סוף סוף מישהי שמסכימה איתי!

אןף רוייקו!! זה שהטבעת פתוחה לא אומרת שהתהליך לא היתחיל!! יש דברים שניתקעים גם ככה , חייבים שינוי באכילה , אפילו היום שנה אחרי אם אני אוכלת הרבה מדי זה כואב חבל"ז! וגל , זהו תהליך שאי אפשר לקחת ב EASY , צריך לשנות שנים של חיים עם האוכל כמרכז, זה לא פשוט וזה לוקח המון זמן (לדעתי עוד כמה שנים) לא סתם אומרים שהצלחה נמדדת רק אחרי כמה שנים של שמירה על מישקל נמוך!

gal33

New member
וואלה ואפשר להמשיך לקטר על זה עוד

הרבה! אף אחד לא הכין אותי לעצירה של כמה חודשים ברצף
. אבל מה שהתכוונתי, זה שאני לקחתי את זה ככה בשאיפה עמוקה פנימה, וזה שלח אותי למסע עמוק חזרה מהילדות. לא בטוחה שחייבים לקחת את זה ככה. אני בניגוד לרוב כאן לא שונאת/שנאתי את מי שהייתי, נהפוך הוא!, קשה מאוד עד לכדי בלתי אפשרי עבורי להיפרד ממי שהייתי טרום הניתוח, ואולי בגלל זה יש לי בעיות עם עצם ההרזיה עצמה. אבל אני עובדת על זה, ומקווה לטוב
.

רוייקו

New member
מירי, אצלך ואצל עדי ועוד כמה אחרים

פה הטבעת נישארה פתוחה אולם, אתם מרגישים לחץ באכילה של כמות גדולה וכאשר אינכם לועסים - בדיוק אותה תחושה שיש לאלה שכן סגרו להם. תבינו, זה שלא סגרו לכם זה לא כי אינכם זקוקים להגבלה הניתוחית בכלל, אלא זהו מצב שדי דומה לאלה שסגרו להם את הטבעת היטב. זו לא חכמה להגיד אפשר להאר עם טבעת פתוחה. כל אחד זקוק לרמת הגבלה אחרת, אבל כולם באו כדי שהניתוח יגביל אותם מלאכול כמויות. כמובן, אם בהמשך המנותח מפתח כוחות משלו להתמודד ורוצה לפתוח ולאכול שפוי - ´תפדל, אדרבא, אבל ממש להשאר עם טבעת פתוחה ולא מגבילה - חבל. אני רואה לא מעט כשלונות, לכן אני מדבר גם על הצדדים שצריך לשים לב אליהם.

מירי,

New member
רוייקו הסבר נוסף!!

אני לא חושבת שאין צורך בסגירת הטבעת ,אני מזכירה לך שהיו שלבים שגם אניהירהרתי בזה... אני לא חושבת שצריך מיד לרוץ לנפח אבל בהחלט הניתוח הרבה פחות אפקטיבי כשהטבעת פתוחה... אבלללללללל , זה שהטבעת פתוחה עדיין לא אומר שהתהליך של שינויי ההרגלים והירידה במשקל לא היתחיל!

רוייקו על העידוד , אני חייבת רק

להוסיף שהבנתי לחלוטין שהניתוח לא יעשה עבורי את העבודה , אלא רק דרך לעזור לי ואכן על פי הגישה הזו אני פועלת. אני נמצאת בתהליך חדש וארוך של הקניית הרגלי אכילה חדשים ונורמליים ובעיקר תיכנות מחדש של הראש. אני יודעת שאתה מאוד בעד סגירת הטבעת אבל אין לי שום כוונה להעזר באמצעי זה עד שיגיע שלב (אם יגיע) שבו לא אצליח לעמוד בתהליך בזכות כח הרצון שלי קראתי מספיק על הסיבוכים שמתחילים כאשר עושים סגירה , כך שזה יהיה מוצא ממך אחרון ואם אפשר בכלל לא. חושבת ותוהה

רוייקו

New member
ל"חושבת".. אני לא מתלהב מסגירה של

הטבעת, אלא שאני חושב שמי שהגיע לניתוח הגיע כי הוא מעוניין בעזרה חיצונית על מנת להתגבר על אכילת כמויות גדולות. אין ספק שללא המוטיבציות של המנותח עצמו הסיכוי לכשלון גדול, אבל אם כבר ללכת על ניתוח אז ללכת עד הסוף. מדוע לגשת לניתוח עם כל המשמעויות של ניתוח בטן ולא להינות ממה שהוא מסוגל לעשות עבור המנותח ? הניתוח בא להגביל את כמויות המזון, אז מדוע לא להשתמש בו ? מדוע להתחיל לשאול שאלות של: בוא ניראה... אולי אצליח לבד, ללא הניתוח... יתכן שהמחשבה לא לסגור נובעת מתוך כך שאינך סומכת על הניתוח, שעשוי לאכזב ?! ברור הוא שברגע שסוגרים את הטבעת, נוצר לחץ גדול יותר על החלק העליון של הקיבה ובכך גם סיכוי לתזוזת הטבעת או התנתקות של הפורט מהצינורית המובילה לטבעת וכו´ אם המנותח ממושמע, יתכן ויצמצם את הסיכוי לסיבוכים על ידי לעיסה נכונה, במינונים ובמהירות הרצויה, ללא הקאות תדירות. מה יהיה אם תוכלי להמשיך ולאכול כאילו לא עברת שום ניתוח ?

gal33

New member
רוייקו כמו שה- foreplay מהנה

גם כן לפני שמגיעים עד הסוף, וההליכה עד הסוף היא לא הדבר הכי חשוב, כך יש חשיבות ועדיפות למיצוי יכולת הירידה לפני ניפוח.

פנינוש

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo50.gif ../images/Emo57.gif

חושבת יקרה
אני מאוד שמחה בשבילך על הירידה היפה במשקל .אני שמחה לשמוע שהולך לך חלק .ואני מקווה שימשיך כך. מאחלת לך יום מוצלח . ולכולנו אותו דבר

עדי.פ

New member
מזל טוב- המשיכי כך

אל תהססי לשאול אם יש לך משהוא לא ברור עדי

למעלה