ובכן כמו שהבטחתי לכם ......... כמה מהצילומים שלי צילומים ראשונים
B ...Blue New member 20/12/02 #4 צילומים מרהיבים שוגר בייב..../images/Emo8.gif כל אחד יכול לראות בהם כל מה שרק ירצה.. מזכיר את המערכון של הגשש.. "ואיפה אתם בתמונה"? "אנחנו בדיוק כאן..פה היה עץ...מאחורי העץ"..
צילומים מרהיבים שוגר בייב..../images/Emo8.gif כל אחד יכול לראות בהם כל מה שרק ירצה.. מזכיר את המערכון של הגשש.. "ואיפה אתם בתמונה"? "אנחנו בדיוק כאן..פה היה עץ...מאחורי העץ"..
ח חוף מבטחים New member 20/12/02 #8 בלו גם אני נהנתי מתשובתך. אני אפילו צוחקת בקול רם. זה בדיוק מה שנקרא: והיופי הוא תמיד בעיני המתבונן........
בלו גם אני נהנתי מתשובתך. אני אפילו צוחקת בקול רם. זה בדיוק מה שנקרא: והיופי הוא תמיד בעיני המתבונן........
ש שוגר בייב New member 21/12/02 #12 חחחחחח טאקי לא הצליח לי לכן.... שלחתי לחוצי כמה תמונות שהיא תשים פה בשבילי אולי פעם הבאה אני אצליח יותר בכוחות עצמי מקווה
חחחחחח טאקי לא הצליח לי לכן.... שלחתי לחוצי כמה תמונות שהיא תשים פה בשבילי אולי פעם הבאה אני אצליח יותר בכוחות עצמי מקווה
M Mוניk New member 21/12/02 #13 שוגרית מאמי בלי לחץ יש לי זמןןןןןן אבל אני מחכה לא מוותרת רוצה לראותתתתתתתת שוגר ממי קחי לך ת´זמן מוניק
שוגרית מאמי בלי לחץ יש לי זמןןןןןן אבל אני מחכה לא מוותרת רוצה לראותתתתתתתת שוגר ממי קחי לך ת´זמן מוניק
י ישנוני מתעורר New member 21/12/02 #16 אין שום סבלנות, שוגי את לא רואה שאנו לחוצים? חוץ מזה למה החשבונית עבור הפיל טרם שולמה? יאללה תמונות, תמונות רק היום...בשקל..בלירה..במשקל..במבצע.. חוצמיזה שוגי אם את לא בתמונות אין טעם. הייתי
אין שום סבלנות, שוגי את לא רואה שאנו לחוצים? חוץ מזה למה החשבונית עבור הפיל טרם שולמה? יאללה תמונות, תמונות רק היום...בשקל..בלירה..במשקל..במבצע.. חוצמיזה שוגי אם את לא בתמונות אין טעם. הייתי