ובכן......סקר חדש עלה לאויר........

קרנושה

New member
ובכן......סקר חדש עלה לאויר........

הסקר עוסק בשאלה איזה יום הכי נוח לכולנו (כולל כולנו !!) להיפגש לצ´ט בערב.....למי שלא יודע יש לנו חדר מסודר במלון תפוז...חחחחח...כיבוד עלי!! וכעת תשובות.....הרוב הוא הקובע כמובן... לחברי הפורום התאומים שביננו..יום, רוטרוט וכו´...אתם מוזמנים להציע רעיון לסקר הנוגע אליכם.....אתם כמובן חלק מאיתנו והייתי רוצה שתישתתפו גם בסקרים.....אז קדימה הציעו ואעלה את בקשתכם לסקר...

רז2

New member
קשה לי לדעת במדוייק

מכיוון שהפרש השעות ביננו הוא של שבע שעות, לא בטוח שהשעות שבהן אתן זמינו אני פנוי. סביר להניח שבשעות האלו אני עם הילדים שלי. אבל אולי בימי ראשון, שאצלנו זה עדיין סוף שבוע אוכל להשאירם טיפה עם בעלי. אבל כאן נכסות בעיות אחרות, כי בדרך כלל בסוף שבוע אנחנו נפגשים עם חברים וכו´. אז לא רוצה להפריע לכם לקבוע זמן מתאים. באופן כללי יום ראשון נראה לי הכי סביר לגבי (או שבת, אם אתן במחשב ביום זה).

רז2

New member
רק עכשיו שמתי לב שזה סקר אמיתי

אז הצבעתי גם שם!

טל של 4

New member
קרנושה בוקר טוב

מה היו התוצאות הסופיות של הסקר הקודם, נדמה לי שהיו 4 זוגות שישנו לפני גיל 3 חודשים, מעניין אותי איך הם עשו את זה??? אולי יש אזה פטנט שפיספסתי. לגבי ימי ההולדת, לא מצאתי איפה זה

טל של 4

New member
מצאתי... זה במאמרים לכל מי שסנילי

כמוני....טוב מותר לי אני הכי זקנה פה...
קרנושה יש טעות קטנה, עומר נולדה ב-14/5 (00:15) אבל רוני נולדה ב-13/5 (23:55) יום קודם! תודה.

קרנושה

New member
חחחחח טל ואני החלטתי ש......

זה בלתי אפשרי שהם תאומים ואחד נולד ב13 והשני ב14 אז קבעתי עובדה.......
.....טופ...אשנה את זה שם.....וכעת...אבקש משאר החברים להיתפקד לרשימת ימי הולדת שלנו ושל ילדינו.....תרשמו ואני אעלה זאת למעלה.... דבר נוסף.....הדרדסית עשתה לנו אתר רק שלנו......פורום תאומים ושלישיות.....מישהי היתה שם?

טל של 4

New member
מילא לכל אחת יום הולדת משלה...

אל תשאלי, גם כל אחת בלידה משלה, רוני ראשונה לידה רגילה עומר נכנסה למצוקה והופ ניתוח. בבית אנחנו צוחקים שיוכיחו שהן תאומות!!

טל של 4

New member
איזה קטע.....

איך היתה אצלך ההחלמה. אני ברחתי הביתה מבית החולים אחרי שלושה ימים לא יכולתי יותר. אז בכיתי לרופא שעכשיו הביתה!!!! ומייד!!! והוא הסכים. הבעיה היתה שהיה לי המוגלובין 7.6 בשיחרור אז ממש הייתי חלשה ובקושי תפקדתי.

יום.

New member
../images/Emo12.gif

איזו הפתעה איזו הפתעה הוחמאתי עד מאוד להחשב אחת מחברי הפורום לכבוד הוא לי
אל חשש קרן אני חושבת במרץ (של צבה במחזור) על שאלה לסקר ובקשר לסקר הנוכחי לא נוח לי בשבת בבקשה בבקשה לא בשבת ושישי לאאא (אני חושבת שהברהתי את עצמי לא!) ובקשר לאתר הנפלא וזה באמת רעיון נהדר הוא באמת עולה בצורה איטית אבל אני מניחה שזה כבר אשמת השרת רק הדבר הזה באנגלית (בררר) שרודף אחרי העכבר משגע אותי לפי דעתי הוא מיותר אממ וזהו איזה כייף לי אני חברת פורום חחחחחחחח יום נ.ב. אל תשאלו מה אני ומיכל עשינו הפכנו אלבומים טיפסנו על ארונות נברנו בארגזים שרפנו זבובים (טוב אולי זה לא
) מצאנו תמונה שאהבנו של שתינו באנו למחשב בשמחה ובששון לסרוק והעביר לפורום החביב אך אבוי הסורק מקולקל!!! וווווווואאאאההההה אני מקווה שהוא יתוקן בקרוב ונוכל לשים כאן תמונה שלנו וזהו סלאמת

למעלה