ובכן .....עידכון......!!!!ושאלה....

ובכן .....עידכון......!!!!ושאלה....

שלום ידידי ואחיי לסבל מהמוסד הגדול המר והמנוכר הנקרא צה"ל.... אפרט בפניכם את מעללי... נמאס לי ממצבי הנפשי ומהמילואים המעיקים עוד יותר..... הלכתי לפסיכיאטר בעירי חיפה.... אובחנתי וקיבלתי מכתב לצבא... פיקססתי אותו וזומנתי לפסיכיאטר ביחידה... הפסיכיאטר התרשם ממצבי והביא לי טופס 103 (הפנייה) לוע"ר .. תוך שהוא מציין...."ממליץ להפנות ולעדה רפואית ולשחרר בפרופיל 21 בגין האבחנה הנ"ל...." קצינת הקישור אמרה שהיא תקבע לי מועד לו"ער ותשלח לי מכתב עם זימון הבייתה.... שאלותיי.... האם זהו זה? מה יהיה בועדה הרפואית? האם הם מסוגלים לקבוע שהם לא מורידים לי פרופיל???? מה יהיה? האם ניתן לומר שאני יותר לא אעשה מילואים. מהי הועדה הרפואית??? תודה!

אז ככה

בתור אחד שהשתחרר מהצבא מאותם סיבות אני פיקססתי את האישורים שקיבלתי מהפסיכאטר פרטי אזרחי לצבא ואז אחרי כמה זמן שלחו לי את הפטור חתיכת דף שרשום פטור מהצבא מנסיבות רפואיות וזהו ניגמר הכול אז שיהיה בהצלחה

ggiill

New member
מה היתה האבחנה?

אותי הם מטרטרים פסיכולוג פסיכיאטר פסיכולוג פסיכיאטר צבאי אזרחי צבאי אזרחי(רסר"ית המילואים לא מבחינה בין פסיכ.. לפסיכו..) בינתיים יש הרבה ניירות מילואים לא עשיתי בגלל הניירת כבר שנה. אין פסיכיאטר /לוג מילואימניק שיטפל בי. באזרחות אין מושג כזה "אזרחות"

לא הבנתם את שאלתי......!!

האם אני עם רגל וחצי בחוץ??? האם יתכן שלא ישחררו אותי???בועדה???? מהו תפקיד הועדה? והמבנה שלה??? האם ידועים מקרים של אנשים שהגיעו לועדה עם המלצה לשיחרור בפרופיל 21 ולא שוחררו????

eranac

New member
לא לדאוג

לא נראה לי שיש לך סיבה לדאוג. ע"פ התרשמותי, הוועדה אינה מהווה אלא מעין "חותמת גומי" שתפקידה מסתכם באישור המלצתו של הקב"ן. סביר שישנם מקרים בהם ההמלצה נידחית, אבל הניסיון מלמד אחרת. בוועדה נוכחים ע"פ רוב שני רופאים אזרחיים במילואים (לא בהכרח פסיכיאטרים!) והתחושה לעתים מזומנות היא של מעין "סרט נע". בהצלחה.

niref1

New member
זהו - אתה בחוץ

אתה נכנס לוועדה, יושב שם שתי דקות, שואלים אותך אם אתה יודע מה זה פרופיל 21, יופי ביי. נותנים לך דף קטן, לפחות במקרה שלי כסדירניק הלכתי איתו לבקו"ם, קיבלתי פטור משירות מילואים ומסדיר, וזהו. אין מצב, חוזר ואומר, אין מצב, שלא ישחררו אותך. וועדה זה רק חותמת גומי. בהצלחה. אתה עם שתי רגליים בחוץ, לא אחת וחצי. בטוח במיליון אחזו אחי.

למעלה