ובכן, תמונות

אודונים

New member
ובכן, תמונות

אחרי התיעצות עם יעל לגבי "חומרת" התמונות הנה הן לפניכם איליזרוב על רגלו של תומר לבעלי לב חזק בלבד שחר

Adoushi

New member
תודה על השיתוף

מחזיקים אצבעות ומאחלים הצלחה בטיפול. אני בטוח שתקבלו את התוצאות הרצויות אחרי המאמץ וההשקעה הזאת.

Adoushi

New member
אני לא חושב שזה מפחיד

יכול להיות בגלל שאני כבר מכיר ויודע איך זה נראה. איך ההתקדמות עד כה? מה אומר ד"ר בור?

אודונים

New member
הכל לפי התוכנית

ד"ר בור בהחלט מרוצה ותומר כבר ממש בסדר גמור מסתדר באופן עצמאי יותר ויותר תודה על ההתיחסות היא היתה חשובה לי שחר

שחרולה חמודה, טוב ששמת אותן

אני חושבת שחשוב לראות את כל האופציות בפורום הזה ולכן חשבתי שנכון להראות את התמונות. יש כל כך הרבה פתרונות לקלאבפוט בכל מיני שלבים שלו, גבסים, ניתוחים, סדים, נעליים, דניס בראון, וגם האליזרוב. שיהיה לכם רק טוב, שחר, ונשיקות לתומרון. בעיקר ברגל. אוי, כמה שאני נישקתי לטל את הרגל, ועד היום הוא קורא לרגל הקלאבפוטית שלו, "הרגל של אמא".... נשיקות, יעל

אני מודה שהמכשיר

על הרגל הוא באמת לא מראה נוח במיוחד, בפרט כאשר מדובר על רגל של ילד. אני יכולה מאד להבין את הצביטה בלב, שחר. אני מסתכלת על הרגל ומנסה להזכיר לעצמי - אורנית, קצת פרופורציות...תומר הוא ילד בריא ושמח ואחרי תקופה המכשיר ירד ותומרון ילך לו בחופשיות. הייתי כנה מדי? מקווה שלא פגעתי.
אורנית

עכשיו אני מרגישה מוזר

כתבת לבעלי לב חזק. קראתי לפני שראיתי את התמונה ותכננתי להזדעזע. האמת שהמכשיר לא נראה נחמד, ברור, אבל ממש לא נראה לי שצריך לב כל כך חזק. מספיק אחד כמו שלי. זה כן נראה תהליך מסובך ועדין. הרגל נראת ממש טוב, יפה, נקיה וישרה. אז אני מרגישה שאולי הייתי צריכה להזדעזע? אולי אני ההת חושים? איך הולך עם המתיחות? אתם מותחים לבד או רק אצל בור? כיף לקרא שאתם בשגרה. בעצם עשיתם כל כך הרבה בזמן קצר. למשל להסתדר לבד כשהבעל במילואים זה ממש שווה המון קריאות "הידד"
(בא לי כבר אביב.) חג שמח ומתוק לכולכם

אודונים

New member
ובכן את ממש לא כהת חושים

אבל אם תגדילי את התמונה תוכלי לראות טוב יותר את הברזלים שנכנסים לרגל וזה קצת צובט בלב, לי לפחות זה תהליך לא פשוט שתומר עשה ממנו פשוט, הוא בימים האחרונים "שכח" שיש לו טבעות על הרגל הוא זוחל על התחת בכל הבית ושקוע במשחקים שלו כמו בימים שלפני... את המתיחות אנחנו עושים פעמיים ביום עם מפתח 10 רגיל ובאים לביקורת פעם בשבוע-עשרה ימים,התוכנית היתה לעבוד על שלושה מישורים (פעם כשניפגש אני אסביר ביתר פירוט), היום בביקורת עברנו לעבוד-למתוח את המישור השלישי כלומר עוד מעט יהיה אור בקצה המנהרה... ולגבי המילואים אם זה היה תלוי בי לאהוד כבר מזמן היה פטור על פרופיל, קב"ן או כל דבר אחר, אבל הוא אוהב את הצבא והחבר'ה שאיתו אז לי נשאר רק לקטר ותאמיני לי אני לא מפספסת אף הזדמנות לעשות זאת ונסיים בחג שמח ומתוק לכולם שחר

לילה טוב

באמת הגדלתי את התמונה ובגלל זה כתבתי שזה נראה מסובך. מאוד מסובך, ועדין. מבינה אותך לגבי המילואים... אך איזה ילד
עידית

hanash

New member
רק לחזק...

רצינו רק לומר לך ודרכך לתומר כי אנו מתרשמים ממה שאנו קוראים כי אתם מאוד אמיצים, ואנו מקווים שעם ההתמדה תבוא הרפואה השלמה חזקו ואמצו!! וחג חנוכה שמח שלומי וחנה

רחליקה1

New member
היי שחרינקה,

אני מאד מאד שמחה שפרסמת כאן את התמונה של תומריקו. יש בזה המון נתינה בעיני, שולחת לכם הרבה כוח שמחה והחלמה מהירה וקלה. שלחי גם תמונות שלו משחק וזוחל על הטוח'ס... שבת שלום, רחלי.

../images/Emo6.gifהחומה הסינית

הקטנצ'יק הזה נראה כאילו הוא גורר את החומה הסינית אחריו. איזה מותק. כל הכבוד שהוא מסתדר עם המתקן הזה על הרגל. גיבור אמיתי. ממש. וסיוון נראה כל כך מתוק עם הקוקו-מזרקה הזה על הראש
נשיקות מכולנו ומתים כבר לראות אתכם מקרוב, יעל

למעלה