ובכן..

Idan91

New member
ובכן..

שאלה קצת טיפשית, אבל מילא.. מי היא הנסיכה/מלכה/דמות שווה מכל אגדות הילדים...? וכמובן, למה דווקא היא? אני בהלבטות קשה בין שלגיה וסנדרלה.. וגם אריאל...! הו, אריאל... מה אתם חושבים?

אם יותר לי להעיר - פוקהונטס האמיתית

(הסרט של חברת "דיסני" אינו מדויק היסטורית) אכן היתה נסיכה אינדיאנית. היא אף קיבלה תואר אצולה כשעברה לגור באירופה עם בחיר ליבה (אציל שלו היא נישאה). היא מתה לאחר כמה שנים בעקבות מחלה מסתורית.

Anthropos

New member
אין דבר מסתורי בשחפת פשוטה

כמו כן נדמה לי שהנסיכה לא עברה לגור באירופה אלא רק ביקרה שם, ומתה באמריקה בזמן שהיא מחכה לשובו של אהובה. כמובן שיתכן שאני טועה. נ.ב. "פאשיזם לשוני מוביל לפאשיזם פוליטי" - מרצה לבלשנות של רפרם ח.

n o l i

New member
בל [היפה והחיה]

וגם אריאל
the little mermaid דרך אגב, עידן זאת ליטל מהסאמר שיניתי שם

Outlast

New member
וול, זה תלוי...

תמיד הכי אהבתי את שלגיה, לא יודעת למה, היה לנו קשר מיוחד...
בקשר לנסיכות- יש את הסימפטית, השווה, המושלמת, מעצבנת, מעוררת הערצה וכו´... מעוררת הערצה- רפונזל. נכון שגם אצלה היה מעורב איזה נסיך בסיפור ההצלה, אבל היה לה חלק לא מבוטל (ובעיקר הרבה שיער), ואח"כ היא גם החזירה לו והשישבה לו את מאור עיניו... עוד מעוררת הערצה- יסמין. הלכה בעקבות האהבה (כמה רומנט!) אחרי קרימינל הומלס (ע"ע- אלאדין), התנגדה לאבא סולטן ולשם שינוי לא היא התחילה את הסיפור בתור מסכנה ואומללה. מושלמת- סינדרלה כמובן. מושלמת בתור הנערה האומללה שעברה התעללות וסבלה מיד אמה ואחיותיה הרעות, עד שהגיע הנסיך והעניק לה חיי מלכות וכו´... אגב- אפילו לזה היא לא הגיעה בעצמה. מה היא הייתה עושה בלי הפיה הטובה? מעצבנת- בת הים הקטנה (אז בדיסני החליטו לקרוא לה אריאל, סו וואט?). לא יכולת פשוט לתקוע בו סכין ולחזור לחיות כרגיל? למה להפוך לקצף, לא חבל? (אם מישהו לא מכיר את הסיפור אלא רק ראה את אריאל ופלאונדר בדיסני- לפי הסיפור [שאני מכירה בכל אופן] אחרי שבת הים הצליחה להגיע בעזרת הכישוף של המכשפה לספינה של הנסיך ולגור שם קצת, אבל לא לגרום לו להתאהב בה, האפשרות הייתה להרוג אותו ולחזור לחיות בתור בת ים או לתת לו להתחתן עם האישה שאיתה הוא עמד להתחתן, ולהפוך לקצף ים. נחשו במה הטיפשה בחרה.) הסימפטית- היפהפיה הנרדמת. קודם כל- מסכנה. בגיל יומיים בערך כבר שנאה אותה איזו מכשפה בטירוףורצתה לנקום בה על משהו שההורים שלה עשו. אחרי שגודלה רחוק ממשפחתה, בגיל 16 היא נדקרת [נו, מה..] מנול האריגה וישנה במשך [הלוואי עליי] 100 שנים. כמובן שהנסיך האמיץ עובר את חומות הקוצים ומציל אותה, אבל למי איכפת, היא שיחקה אותה. השווה- שלגיה. כמה שהיא מוזרה, בכל זאת יש לה שיער שחור כעורב, עור לבן כשלג ושפתיים אדומות כדם...

HoNeY14

New member
אני אוהבת הרבה אבל...../images/Emo118.gif

את אריאל הכי אהבתי בגלל שהיא לא כמו כל נסיכה אחרת היאבת ים (וגם יש לה שיער אדום מהממממממם) דרך אגב אבא שלי היה בחו"ל והביא לנו פד לעכבר של כל הנסיכות(טוב שש- שלגיה, בל, אורורה-היפיפיה הנרדמת, יסמין, סינדרלה, ואריאל) הפד לא ממש נוח אבל הדמויות יפות וגם יש מקום להכניס תמונה שלי יענו אני גם נסיכה מהאגדות כמוהן *ג´סמין(באנגלית-יסמין) נשמע יותר יפה

Idan91

New member
חיחי

הודעה משעשעת הייתה לך. בכל מקרה בקשר לבת הים הקטנה.. גם אני חושבת שהיא הייתה צריכה להרוג אותו. עולים בי זכרונות מגיל חמש, שנאי צופה בקלטת של "בת הים הקטנה" בוידאו, ובנות הים האחיות שלה, זורקות אליה את הפגיון כשהיא נמצאת על אניה, ואומרות לה שהיא רק צריכה להרוג אותו ואז היא תחזור להיות איתן.. ואני בכל ליבי מקווה שהיא תתקע בו את זה כבר.. אבל.. נהה.. היא לא התנהגה כמו גבר. בהחלט לא. אוף, הנקבות הרכרוכיות האלה..
בקשר לשלגיה, אני יכולה לתאר לעצמי מדוע את מזדהה איתה: "שיער שחור כעורב, עור לבן כשלג ושפתיים אדומות כדם... " זה אומר הכל...

As I Am

New member
אוו... בת הים הקטנה..! ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

גם לי הייתה את הקלטת הזאת! איך אהבתי אותה...
(היא נפלה לי מהתיק כשהייתי בת 9 ונדרסה ע"י הג´יפ של השכנים שלנו
) אבל כזכור לי (ואחרי כל הפעמים שראיתי את זה אני חושבת שזכור לי נכון...) בקלטת הזאת היא לא הפכה בסוף לקצף אלא טבעה לאיטה עד שאלוהים (או מי שזה לא יהיה) שלח שני מלאכים והם העלו אותה בבועה למעלה למעלההה... כמה מרגש!
כמובן שאז, בהיותי ילדה קטנה וחסרת חינוך - לא ממש הבנתי מה עבר על הבחורה כשהיא החליטה למות במקום להרוג את הנסיך הארור (שגם ככה ברח לאיזו מישהי שבכלל לא הייתה זו שהצילה אותו! >.<), לקבל את הקול שלה בחזרה ולחזור אל מתחת למים... ... אבל אחרי הכל, זו הייתה ה
אהבה
שגרמה לה לעשות את המעשה האצילי הנ"ל... *מבט חולמני מוזר* *סוטרת לעצמי* He?! What am I saying?!?!

Outlast

New member
אהבה? וואט אהבה?

הבחור כפוי טובה! לתקוע בו סכין ולגמור עם זה... אוי, נקבה רכרוכית...

WizMaster

New member
אף אחת מאלו...

היחידה שבאמת אהבתי היא פיונה משרק! זאת נסיכה אמיתית!

Die † dIE

New member
ללא ספק.....

אריאל.......וגם בל! הם כאלה יפות...אבל בעקרון לכולן יש את אותו תוי פנים.....

Idan91

New member
מעולם לא מתּי על בל.. המממ...

או שפשוט לא אהבתי את "היפה והחיה". ברר.. החיה הזאת..

למעלה