ובכן

ToryMaster

New member
ובכן

מחר הולכת לפסיכיאטרית, ואני בסכנת אישפוז חמורה, כי אני לא מתפקדת אני אעדכן את נחמיה (Ganooov), הלא הוא שותפי לניהול פורום סופרים צעירים לגבי מה קורה איתי, ואם אני מתאשפזת אז... אז באסה אני בלחץ אטומי, תעשו משו

sh53

New member
לא סכנת אשפוז, כי זה לצורך בריאותך

קודם כל אני שמחה שאת מטפלת בעצמך ולוקחת אחריות לחייך, כל הכבוד לך
לחיות זאת לא סכנה ולא דבר שלילי. אם כדי לחיות צריך לעבור אשפוז, אז האשפוז זה "הכלי" באמצעותו תגיעי אל המטרה העיקרית - לחיות. כמו שכתבתי למעלה, אני שמחה שאת פונה לאנשים שיכולים לעזור לך, לאנשים שיעזרו לך, לאנשים שיודעים את המקצוע ויש להם את הכלים לעזור לך - שמחה כי בחרת בחיים ובחרת להיות איתנו

ToryMaster

New member
מוקר

לחוצה מה זה לחוצה? מטורפת מלחץ, הרגע אכלתי קערה של קוקו (עם הג'ירפה) ונדמה לי שאני אקיא את זה עוד מעט, זה כמה אני לחוצה. לפני שנה, בפברואר, אושפזתי במחלקה הפסיכיאטרית בבית החולים זיו בצפת, תוך יומיים וחצי עשיתי להם שם סצינות בכי מטורפות והחלטתי שאני רוצה להשתחרר (אני אישפזתי את עצמי מרצון), מאז רק המחשבה על המקום הזה מעבירה בי צמרמורת נוראית

sh53

New member
אולי הלחץ מהמקום/חוסר רצון לטיפול

הם שגרמו לך לפני שנה לשחרר את עצמך מהאשפוז. בהתחלה הלכת ואשפזת את עצמך כדי לקבל טיפול (וזה יפה וטוב), אבל אולי נפלת קצת, אולי לא יכלת לעמוד בזה, אולי היה לך קשה מדיי, אולי ראית שזה לא גן עדן וציפית למשהו קל שתעשי אותו טיק טאק - ואז שחררת את עצמך? בגלל שרצית משהו קל? בגלל שפחדת מהלא נודע? או שאולי היה לך קשה להתמודד עם זה? אז עברה שנה כבר. את יודעת שלא טוב לך בחיים היום. התבגרת בינתיים ואת יודעת מה את רוצה מעצמך. אז אולי הפעם יהיה לך קל יותר? הרי פעם אחת כבר חווית מה זה אשפוז, היום את יותר בוגרת וחזקה ורוצה לטפל בעצמך - אז אולי הפעם תעמדי בזה יותר טוב? אולי הפעם תמצאי בעצמך את הכוחות שלא היו לך אז? אולי הפעם זה לא יפחיד אותך כמו אז? אני באמת מקווה בשבילך שלא תרימי ידיים מהר, שגם אם קשה קצת תתמודדי עם זה, שאם יום לא הולך לך ונפלת אז תחשבי על יום המחרת שיביא לתוצאות יותר טובות ותשאפי שיהיה לך טוב. מקווה ומאחלת לך שיהיה לך המון טוב ושתעברי את הטיפול בהצלחה

DesertRose1

New member
אפשר לשאול למה האשפוז? ../images/Emo11.gif

מה הסיבה שבגללה את מתאשפזת?

ToryMaster

New member
ובכן

מבחינתי אפשר לשאול ואפשר גם לקבל תשובה החשוב הוא שהפסיכיאטרית החליטה שאני דכאונית, אלא "בעלת אישיות בלתי יציבה בעליל", אז היא רוצה שאני אוריד את הכדורים בהדרגה, והיא לא אישפזה אותי

DesertRose1

New member
טוב, לא הכי פירטת.. ../images/Emo11.gif

אבל בכל זאת, אני מקווה שיהיה טוב. אשפוז זה לא דבר קל בכלל. מייאש, וקשה. אני מקווה שלא תצרכי לחזור לשם. אלא אם כן, את מרגישה שזה ממש יעזור לך! אני איתך

מרשה להחזיק לך יד?../images/Emo24.gif

אישפוז טורי, אינו סכנה. באמת שלא. אישפוז הוא "אירוח למטרות ריפוי והחלמה" ... בואי נשנה מינוח - ואז תראי כמה יקל עלייך. אירוח, נחמד ? לא? תתארחי לך למספר ימים, כן, אני יודעת שבתי ההארחה לחולים אינם מלונות חמישה כוכבים, אבל מ'כפת לך לדמיין? דמייני בית הארחה סוג ג' נגיד. שלוש - לפעמים חמש ארוחות בינוניות ליום. משרתים סביב השעון. אז מה אם הם לובשים לבן ותלוי להם חבל עם מקרופון על הצואר? הם משרתייך הנאמנים ומצווים למלא אחר בקשותייך כל זמן ה"אירוח"... מקלחת משותפת, מים בלי חשבון, ולפעמים אפילו חמים (הכרתי בתי מלון עם מים זורמים רק מהניאגרה....) חשמל ללא תשלום.. אירוח טורי, חשבי על זה כך. וכשאת מתארחת שם, לנו יש פורומים לנהל... אז איפוא הבאסה??? שלחי לנו עזרה בבקשה, וסיימי את האירוח בריאה וחזקה. ובכל מקרה, אני מחזיקה לך את היד חזק חזק.

למעלה