ובכן

Neomi Dyllen

New member
ובכן

שוב אני כאן,עצובה כל כך. לפני כמה ימים חזרתי מהעבודה ואחרי שהמחשב שלי קפא לפתע אבל לא לפני שראיתי שכלום לא עוזר לי להסיח את דעתי ולא הצלחתי למצוא את גלולותי (נגד הריון)נתקפתי פתאם בחמת זעם מטורפת. "חבר" שלי טילפן אחרי שיחה קודמת שרבנו בטלפון והוא טען שאני חושדת בו ועוקבת אחריו(זה כל כך לא נכון שבא לי לצרוח) הוא התקשר בלילה והשאיר הודעה כדי לשאול אם אנחנו נפגשים כי הוא צריך לדעת ואני לא עניתי לו והתחלתי להפוך את החדר שלי, להעיף הכל מארון הספרים ואח"כ ישבתי ובכיתי. נראה לי שאני בדרך להתמוטטות עצבים.
 

lance-knight

New member
תראי

אולי אני החארון בפורום הזה שיכול לתת לך עצות. כי אף פעם לא הייתי בסיפור הזה- לא של פרידות וגם לא של אהבה. אז מה שאני אגיד- אולי רק תוצאה של קריאת ספרים רבים. ואל תפגעי. פשוט תתעלמי מההודעה שלי וזהו אם לא עשתה לך טוב. כי אין בכוונתי לפגוע. אם את מרגישה ככה- למה שתמשיכי? הוא אומר לך שאת עוקבת אחריו. או. קיי. תשאלי אותו למה הוא נבהל? מה יש לו להסתיר?
 

Neomi Dyllen

New member
אתה צודק

במאה אחוז ויש לו כמובן מה להסתיר למקק ולכן הוא מתיחס אליי בגסות כי הוא מנסה להפוך אותי לזאת שלא בסדר כדי שיוכל להצדיק את הבוגדנות שלו כלפי.
 

אני פה

New member
שינתי את שם המשתמש

יש לי תחושה ששלי עלה על הפורום הזה ומשתמש לטובתו וקורא מה אני כותבת פה לכן איין לי בררה לשנות את השם בכל מקרה אצלךהכל יהיה בסדר מחכה כבר לטלפון ממך אחרי שיחתנו היום בטלפון לילה טוב מ
 

אני פה

New member
שינתי את שם המשתמש

יש לי תחושה ששלי עלה על הפורום הזה ומשתמש לטובתו וקורא מה אני כותבת פה לכן איין לי בררה לשנות את השם בכל מקרה אצלךהכל יהיה בסדר מחכה כבר לטלפון ממך אחרי שיחתנו היום בטלפון לילה טוב מ
 

אני פה

New member
אחלה תשובה

אולי איין לך נסיון אבל התשובה הכי נכונה שיכולה להיות לילה טוב
 

Idan_Aharoni

New member
מה להוסיף...

תראי, להוסיף עוד משהו, אולי אני לא יכול. אבל אני יכול להגיד לך מה אני חושב. דבר ראשון, אם הוא חושב שאת עוקבת אחריו כשאת לא, את קוראת לו "חבר", ובא לך כבר לצרוח עליו אז אולי.. אולי הקשר הזה פשוט לא מתאים לך? את באמת רואה אותו בתור מישהו שאת תבלי איתו את שארית חייך (בהנחה שאת מחפשת קשר לטווח רחוק). אם הוא לא גורם לך אושר אז... זה אולי ישמע רע, אבל תעשי סדר בראש ותחליטי אם את רוצה להשאר איתו. אולי זה קשה אבל תחשבי שאולי תמצאי מישהו יותר טוב שיגרום לך אושר, שתירצי להיות איתו ולא יחיה במחשבות שאת רודפת אחריו. בקשר למחשב שקרס, תאמיני לי אני מבין בדיוק מה את עוברת. יש לי ימים שבהם הכל לא הולך כמו שצריך ואז שקורה משהו קטן כמו מחשב שקורס או כשמפספסים אוטובוס למרות שממש לא ממהרים, אפשר להשתגע מכעס וייאוש. הצעה שלי זה לעשות משהו שאת אוהבת. להקשיב למוסיקה, לראות טלויזיה - משהו שלוקח זמן, שאת אוהבת לעשות ולא יכול להסב לך עוד ייאוש וכעס. אחרי כמה זמן נרגעים לאט לאט ובכלל, אם הולכים לישון, קמים ליום חדש. זהו, אני מקווה שתחשבי על העצות, אני לא מומחה או משהו, אין לי כזה ניסיון חיים, ואני מקווה שלא עשיתי יותר מידי נזק. :) אם לא טוב לך - אולי את צריכה שינוי?
 

Neomi Dyllen

New member
נזק?

למה נזק?מכל עצה אני רק לומדת ואני פה היקרה השעה שלש חמישים ואחת בלילה לאחר פגישתנו,יש לי הרבה על מה לחשוב אבל כתבתי לו SMS חיובי מאד,שאלתי אותו איך עבר היום עם אחייניו ואמרתי לו שהתגעגעתי אליו היום ושמכיוון שבטח יקרא את זה בבוקר אז שיהייה לו בוקר טוב. נראה אם אקבל תגובה.
 
למעלה