ובכן...

ובכן...

חבר'ה תדעו שסדרה כזאת יוצאת פעם בדור לדעתי זה ממש נדיר למצוא סדרות איכותיות בימינו ואני מניח שכולם יסכימו איתי שהסדרה הזאת עונה על הדרישות של סדרה איכותית פעם בדור והלוואי שאם כבר יוצאת סדרה איכותית פעם בדור אד שהיא תהיה מוצלחת כ"כ כמו הסדרה הזאת... אני חושב שחוץ מהשחקנים הנפלאים בסדרה שממש עושים את הסדרה גם המוסיקה האיכותית הזאת שנשמעת תמיד ברקע ויודעת להפוך כל קטע להרבה יותר חזק ועמוק..

tamar112

New member
שלום לך...אתה המנהל החדש...

למה שלא תציג את עצמך? אני תמר...

galgaluna

New member
אתה אכן צודק...........

שלום שלום ! לפי מה שהבנתי אתה דקל עדין שמשחק את גילי בסדרה נכון ?!... קודם כל, אתה משחק ממש טוב ! אני נהנת לראות את הקטעים בהם אתה ושאול (מנשה נוי) משחקים!! הסדרה באמת איכותית ביותר, אני חייבת להודות שהרבה זמן לא יצא לי לראות כזאת סדרה ! השחקנים מצויינים ובכלל, הרעיון שכל פרק הוא בהשראה של פרשה אחרת מאוד יפה! השירים גם מצויינים וזה עוד דבר שמוסיף לאיכות ולייחוד של הסדרה. ואני בהחלט מסכימה איתך ש"פרשת השבוע" עונה על הדרישות של סדרה איכותית ! אז זהו... אה, שאלה לי אלייך......... אתם מצלמים המשך לסדרה ?!?! עכשיו סיימתי ביי ביי

tamar112

New member
דקל...אני מסכימה איתך לגמרי!

סדרה מ-ע-ו-ל-ה. והמוסיקה ממש ממש מוסיפה המון. ממש אהבתי את הפרק שיונתן בא להגר ושאול ואמר להם שיתנו לו כסף אם לא הוא יסגיר אותם. אז בסוף היה את השיר "cant buy me love"/ זה היה אדיר ממש! דקל...סליחה על הנדנוד...אבל אמרת שתתן לי טלפון של מישהו שאני אוכל להתקשר אליו בקשר ללהתארח ביום צילומים...מה קורה עם זה? סורי...

אבל אתה שחקן בסדרה D:

ברור שתגיד שהיא איכותית. בעיקרון אני ציפיתי לסדרה בסגנון של 'שבתות וחגים'. יש כמה נגיעות שם שנורא מזכירות את הסדרה אבל היא לא תופסת עניין כמו 'שבתות וחגים'. אבל איכותית היא כן.

למעלה