ובכן..

Musical Fruit

New member
ובכן..

נכנסתי לפורום הזה פתאום והתחלתי להגיב בנושאים כאילו אני איזה חכם גדול.. ואני ממש לא P: ולכן אני שואל שאלה דבילית קטנה: אפשר לחלוק פה יצירות? נגיד, לתת לינקים ללחנים וזה.. כי אני יוצר מוזיקה אלקטרונית בזמני הפנוי ואין לי הרבה קהל בד"כ.. אז אממ.. אשמח לקבל תשובה.

Musical Fruit

New member
שכחתי לציין את הרקע שלי

שמי מטר, אני בן 15 ולומד כבר שנתיים לנגן על אורגנית.. די קשה האמת, זה המון טכניקה ופרפקציוניזם של מוסיקאים. בכל אופן אני מלחין בזמני החופשי ואף כותב, אבל משמיד כל יצירה כתובה שלי. אל תשאלו למה - הסיבה אישית. וסליחה על הכותרת הממש לא עניינית בהודעה הקודמת. X:

hagarshtar

New member
בטח שאפשר רק../images/Emo118.gif

עדיף לנצל"ש או סתם לא לפתוח כל הזמן נושאים חדשים [: תודה

Beautiful Scar

New member
מטר!!!!!!!!!../images/Emo199.gif

חחח אלוהי. שלום לך^^ נו, זאת בתאל P= נו אתה כבר יודע ;; כלומר אתה יודע את הכינוי שלי כי הבאתי לך קישור לכאן ^^ ;; ואל תשכח לדבר אלי מחר
לילה טוב מיי דרלינג :]

inbal287

New member
ברור שאפשר!

בשביל זה נוצר הפורום
. כדי שיוצרים צעירים יוכלו למצוא כאן במה לחלוק את היצירות שלהם, מקום לפרסם יצירות, ללמוד, להעמיק, להחכים ולעזור לאחרים. כמובן, כל עוד הלחנים הם שלך, אחרת זאת עבירה על זכויות יוצרים והודעות יאלצו להימחק. אבל כל עוד אלו יצירות שלך, שים קישורים בכיף, אנחנו נשמח לשמוע.

Musical Fruit

New member
אני תמיד הייתי מקורי

ואני לא מתכנן להפסיק בקרוב. ;) תוך זמן קצר אפרסם פה יצירות שלי, אוהבי המוסיקה האלקטרונית, פסי-טראס, אם להיות ספציפי, יעריכו אותן. למרות שאני חושב שכל אמן\מאזין צריך להשאיר ראש פתוח. :)

למעלה