ובמה אתם כן מאמינים?

אלי פלס

New member
ובמה אתם כן מאמינים?

שוב לא נרדמתי הלילה... אני מעביר את הזמן בערוץ הכיף החדש שך Y-NET ועונה על מבחני אישיות. באחד המבחנים, מבחן על אמונות טפלות, התוצאה שלי הייתה זו: "בין 0 ל 30 נקודות: תגיד, אתה לא מאמין בשום אמונה טפלה? אתה אפילו לא מנשק את הקוביות בשש-בש? אין לך איזה חפץ או אביזר שעושים לך מזל? אתה לגמרי בקטע הריאלי. קצת אמונה מעולם לא הזיקה לאף אחד. אף אחד לא מבקש ממך לגדל ערוגות של שום בחצר,אבל לפחות תבחר מספר מזל" אז לא. לא בחרתי מספר מזל אבל רציתי לשאול אתכם. אתם מאמינים במשהו עליון?

מספרים על.. ../images/Emo97.gif

מספרים על המדען הפיזיקאי חתן פרס נובל, נילס בוהר, שמישהו נכנס למשרדו וראה על הקיר, חמסה. "מה??!!" הוא שאל בתמיהה, "אתה מאמין בזה?" "בטח שלא" הייתה התשובה, "אבל אומרים שזה עוזר גם למי שלא מאמין"

gaia20

New member
סליחה שנכנסתי בטונים צורמים...

הבה נתחיל מהתחלה... טוב, בשבילי כוח עליון הוא כוח הטבע. אני חושבת שכוח הטבע (הדבר שיכול להרוס בנינים בטורנדו ובאותו זמן לתת לנו חמצן לנשימה) הוא הדבר הכי גדול שגילו אי פעם. אני לא מאמינה ב"אלוהים" אלא באבולוציה, כן חברים אני מאמינה שמקורנו בקופים... יום טוב, גאיה.

אלי פלס

New member
היי גאיה - דיס איז שימפנזה ספיקינג

מי את? מה את? איך הגעת אלינו? אני אלי. נעים מאוד... יש כאן גם את חנה שמאתמול היא מנהלת יחד איתי את הפורום. ויש כאן עוד כמה ברנשים וברנשיות שבאחריות גמורה אני יכול לומר לך, הם מתוקים. אחד אחד.

יש לי אוסף של חמסות בבית../images/Emo57.gif

אז מה זה אומר? לא. אני ממש לא מאמינה שהחמסות יביאו לי מזל. אני פשוט אוהבת אותן מאוד ולא מפסיקה לקנות אותן (עדיף כאלה בלי "ברכה והצלחה, ששון ושמחה...") ברור לי שיש כוחות שאנחנו עדיין לא מכירים כמו שפעם לא ידעו מה זו אנרגיה והיום יודעים. זה לא אומר שהכוחות האלה עומדים לשרת אותי או שאני צריכה לעבוד אותם. הם שם ויום אחד נדע עליהם יותר. אין לי שום אמונה טפלה (טפו, טפו, טפו)

חכי חכי...

כשבתי נולדה, כל מי שפגש אותי אמר לי לשים סרט/ סיכת בטחון/ חמסה, בנשימה אחת עם - אני-לא-מאמין-באמונות-טפלות אבל כשזה מגיע לילדים.... וחלקם היו אנשים שבאמת כל קשר בניהם לאמונות טפלות לא קיים. כשזה מגיע לילדים שלנו כל הפחדים הכי ראשוניים עולים ומגיעים לפרופורציות שלא יאמנו (אבל פחד זה טוב, בלעדיו החיים לא היו חיים).

המזל שלי

טוב, אז אני ממזל קשת, וקשתים כידוע לא מאמינים במזלות

אני נוטה להאמין שלא יצליחו לשכנע

אותי לקשור מיני סגולות למיטתה של שיר, מהסיבה הפשוטה שיש לשיר צמד הורים עקשנים שלא מרשים לאף אחד להתערב להם בחיים. חברים ומשפחה מסביבנו היו המומים למדי לשמוע שאנחנו מגלים את השם של הילדה עוד לפני שנולדה ומביאים גם את כל הציוד הביתה בימים אלה כדי שהחדר יהיה מוכן ומזומן ולא תהיה עבודה אח"כ. כמובן שהשאלה שלהם היא "מה עם עין הרע?" אז אנחנו מסבירים להם שלעין הרע אנחנו לא מספרים כלום אז אין חשש....

|Y|

קראתי שאת חושבת שהולך להיות כואב - טיפ להפחתת הכאב: לקיים יחסי מין (והרבה) עכשיו. זה גם עוזר לזירוז הלידה (לא להקדמת המועד אלא לקיצור הזמן) וגם מחפה בקצת על הנזירות שתבוא... האמת, אני מקנאה בכם, איזה כייף לכם! ההתרגשות הזאת לקראת הלא נודע, החוויה הזאת היא פשוט מדהימה! קודם הצירים אח"כ הלידה ואח"ה הילדה. זה מרעיד את מיתרי הלב. את בטח כבר מתרגלת חוסר שינה... אגב, בעיני את כבר אימא לכל דבר לילדה בת מינוס חודש
סליחה על ה-
זה פשוט מרגש אותי. ותתחדשי גם על התפקיד החדש (איפה עוד יקדמו אישה בחודש השמיני, אה?) בהצלחה!

אלי פלס

New member
ספלית...

זה פורום פמיניסטי.
חוצמזה, שזה המקום היחיד בו מישהי בחופשת לידה יכולה להועיל יותר מאשר כשהיא עובדת.

gaia20

New member
הי אלי...

אני סתם בחורה- חילונית לגמרי... אני המון זמן קוראת את ההודעות שלכם אבל לא הגבתי כי אין לי על מה הגיב- אבל בכל זאת נחמד לקרוא אותן. החלטתי לצוץ כי הפעם היה לי על מה להגיב. גאיה.

adam222

New member
אב למה מתחת להודעה

המאוד מרגשת שלי???????????????? ססתתאאאאםםםם...!

אני מאמין בשדות השמש

בשחר מפציע ובליל אמש, בצחוק של ילד, אחרת לא הייתי שר. (חנן יובל) (זה שיר מקסים בעיני) אני מאמינה בהרבה דברים. אני לא חושבת שאחד מהם הוא משהו עליון. >ספל חמאה היא האלוהים (אהבתי)<

למעלה