FunkyGiraffe
New member
ובנימה אופטימיות זו ../images/Emo19.gif - עדכונים!
סינגלים - הכאפה המצלצלת יצאה לרדיו בימים אלו ורק ביומיים האחרונים יצא לי לשמוע אותה בגלגלצ לפחות 5 פעמים ואני לא מאזין אדוק ששומע כל הזמן גלגלצ אני פותח בין לבין לקראת הערב קצת בצהריים וזהו.. זה אומר שהמצב טוב ושהכאפה הולכת יפה אצל חובבי המיין סטרים בארץ, למעט הצפונבונים-תלאביבים מ"קופסת הלהיטים" ושות' [יסלחו לי כאן חובבי הפופ] שמסרבים לצאת מהבועה של הMTV שיט. מצורף למטה עטיפות הסינגל "הכאפה המצלצלת" באדיבות ערן parnar. ------------
קליפים - הנה רשימת הקליפים של הדג נחש שאמורה לעלות למסכי ערוץ המוזיקה הישראלי עפ"י הסדר מהראשון לאחרון
עבריין [מתוך הסרט "צווארון כחול לבן" שבו שאנן וסגול מקבלים סצינת אורח, סרט גמר על עבריין המבריח סמים לארץ של סטודנט מת"א, מוקרן בסופי השבוע בקולנוע רב חן ת"א]
הכאפה המצלצלת [מתוך ההופעה בניצנים ב1.8]
מה נעשה - פרטים נוספים לא ידועים למעט הקליפ עצמו ------------
מכירות - נכון למידע המעודכן ל1 לאוגוסט עברנו את מחסום ה15 אלף, אנחנו במסלול הנכון לזהב שני בשנה
. -----------
הופעות להלן פירוט ההופעות הידוע לי: 18.8 - חוף פלמחים - חוף האקסטרים של סלקום - כניסה חופשית, הזדמנות אחרונה לראות את הדג נחש לייב בחינם בסלקום. מופע פותח: פישי הגדול, ש"ס, קוואמי דה לה פוקס. שעת עלייה של הדג נחש משוערת - 21:00 עד 22:00 מקסימום. מומלץ להגיע ב6 בערך להופעות החימום, הדיג'ייז, ותפיסת מקום טוב ליד הבמה. אני אהיה שם כנראה. 30.8 - עיר הנוער נהריה - לא ידועים כרגע פרטים נוספים - הופעה מקוצרת יחסית, כניסה חופשית. 14.9 - ראש 1 לייב - מופע מפוצץ באמני פופ טראנס מזרחית ושאר זבל - הופעה מקוצרת גם, לא כדאי. מחיר מוקדם - 89 ש"ח. מכירה בערב המופע - 149 ש"ח - האנגר 11 ת"א. 23.9 - עיר הנוער רעננה - לא ידועים פרטים נוספים - הופעה מקוצרת, כניסה חופשית. עד כאן הפרטים הידועים לי, עידו.