ובנימה זו

ג'פה.. LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

סעמק.. שלא יתפרקו

O L g i T

New member
ברט ממש מפחיד.

והשיער שלו כבר מתחיל להתחיל [LOL] מאמצע הראש =S

yaelrs

New member
OMG../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

קראתי בינתיים רק את ההתחלה וזה ממש עצוב..

yaelrs

New member
אוקי..../images/Emo192.gif

מדברים על זה שהם מתרחקים והם בקושי רואים אחד את השני ויש מצב להתפרקות

ממממממההההה???????../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה לא יכול לקרות!!! אסור להם!!! WHY?WHY?WHY?

O L g i T

New member
../images/Emo2.gif

מה התפרקות, הם כולה קיימים איזה 4 שנים! =\ =S o_O X_X =[

DisturbedDoll

New member
|:

זה כול מה שאני יכולה להגיב. לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! מתוך 24224 להקות שאני שומעת.. דוקא הם?! הם הלהקה הכי טובה ששמעתי בחיים שלי בלי הגזמות!!!!! ):

yaelrs

New member
טוב, אממ../images/Emo192.gif

אל תילחצו.. יש גם כמה קטעים יותר חיובים בכתבה.. בערך:-\ בקיצור, פשוט תקראו..

whatascene

New member
ממ.. לא לקחת את זה ככה

הם גם אומרים שברגעים שהם מופיעים ביחד על הבמה הם נראים כל כך ביחד וכל כך קשורים, בצורה שנראית כל כך אמיתית, שאם הם מזייפים אותה אז הרמה גבוהה כמו של פורנוגרפיה (במובן החיובי). העובדה שהם ביחד בלהקה לא אומרת שהם כולם צריכים להיות חברים הכי טובים, פשוט אין להם דברים במשותף.. זה קורה מה שכן, הלהקה היא הדבר הכי חשוב להם (לפחות לברט, אני מניחה שגם לשאר, ממה שכתוב ומכתבות\ראיונות אחרים) והיא נתנה ונותנת להם המון. הסיכום של ברנדן פשוט.. הוא לא אופטימי אבל הוא ישר, במקום לשקר ולהגיד שהכל טוב. הוא אומר שהם יכולים להישאר ביחד עוד 15 שנים, או עוד 15 הופעות. אנחנו רק יכולים לקוות לאופציה הראשונה, ונראה מה יהיה.

O L g i T

New member
אבל אני לא מבינה

ממתי הם התחילו כלכך לא להסתדר? ברט וקווין כבר לא חברים טובים כלכך כמו שהם היו? כבר אין לאף אחד שומדבר במשותף? מתי זה הספיק לקרות???

whatascene

New member
לא יודעת מה אתכם..

אבל זאת לא פעם ראשונה שאני קוראת על זה שהם לא חברים הכי טובים כולם.. זה היה ידוע שיש שני אוטובוסים, וגם שאין להם יותר מדי דברים במשותף.. ועכשיו כנראה בגלל שברט החליט שהוא מתנקה (נו.. מי יודע) הוא גם קצת מתרחק מקווין. אני לא יודעת איך הם בתור חברים שני אלה.. אבל כנראה שלא יותר מדי

למעלה