ובנימה שונה - שירשור מסעדות

Taz Mania

New member
Me Va Me ../images/Emo21.gif

Me Va Me פתחו סטקיה ב: Bathurst & Steel Plaza מישהו היה בפתיחה? המלצה או ביקורת על האוכל? כמה כוכבים? Taz

Dry Martini

New member
ראיתי את זה כבר מזמן

וזה לא אחד האזורים שאני פוקד הרבה. תארתי לעצמי שזה קיים מזמן.

drz400e

New member
זה היה רק השלט....

במבט יותר קרוב היית רואה שהמסעדה לא היתה פתוחה. גם אני חשבתי כמוך ,עד שלפני שבועיים גם רציתי לטעום...וגיליתי שעדיין לא פתחו. אז טוב לשמוע על עוד מקום חדש

Maple Leaf

New member
מעניין ...

זאת מסעדה מזרח-תיכונית או Steak House ממש? אם כן אני מצרף אותה לפרויקט החדש שלי: Best steak in TO שיכלול בדיקה יסודית של הבשר בעיר הזאת ורשימת TOP 10 פרטית משלי.

יש אחד

על יאנג ו7 מאחורי הקולנועים שם. יש עוד אחד בסביבות שדה התעופה, לא זוכרת כתובת מדוייקת.לכן אני מצרפת לך את האתר שלהם כבר מכוון על הדף של אונטריו.. ויי מסתבר שיש הרבה יותר משלושה שאני הכרתי. שיהיה בתאבון. מומלץ לקחת את סטיק ה"מלבורן".

Taz Mania

New member
Steak House ../images/Emo80.gif

You should try Morton at Ave & Bloor They also have an amazing Godiva Chocolate Souffle Expensive buy excellent A cheaper choice is the KEG Taz

sivani

New member
מורטון יש גם בוונקובר

הלכנו 4 אנשים עם ההורים שלי, ושילמנו 130 דולר על חתיכת ברוקולי שאני אכלתי, תפוח אדמה ושני סטייקים!

sweet pita

New member
אם כבר סטייקים אז במקום הראשון

לדעתי זוכה The Keg !! אבל בשביל החוויה שווה ביקור בסניף בדאון-טאון בJarvis. זה נקרא The Keg Mansion וזה בעצם בתוך בית ענק עם מלא חדרים מרוהטים היטב ונותנים הרגשה של בית. בקומה העליונה אפשר לעשן ולאכול (וכמובן לשתות) מה שהקל על האורחים מישראל שקצת חוטפים שוק מחוקי העישון כאן ... אבל אני יודעת שאתה לא מעשן

xrouge

New member
בסקר סטקיות שהיה בעיתון מקומי

הוזכרו השמות הבאים (אני לא זכיתי לדגום אותם, כך שזה על אחריות המשתמש): Morton´s of Chicago Le Biftheque Ruth´s Chris The Keg George Bigliardi´s Bardi´s Silver Rail North House of Chan

Yoav R

New member
סטייקים...

היי שמחתי להגיע לפורום הזה. אני משתתף גם ב- YNET תחת השם יואב.ר למי שמכיר. בנושא מסעדות סטיקים הייתי מדרג במספר 2 את Ruth´s Chris במספר 3 את Le Biftheque במספר 4 את Outback (נפתחים רק מ- 16:00 - הבצל טעים אבל לקבוצה שמן וסותם) במספר 5 את The Keg בסניף שלהם למטה בעיר ואת מספר 1 !!! בכמה רמות מעל כולם את Harbour 60 זה מקום מאוד יקר. חובה לנסות בארוע ששווה את ההשקעה. כבר בכניסה תראו את ההבדל. זה ליד Air Canada Center כך שאפשר לשלב את זה אחרי נצחון טוב בהוקי ואיטלקית מדהימה שגילינו לאחרונה ברחוב סיינט קלייר 1163 - מרצ´לו. פשוט כמה רמות מעל האחרות. היא הופיעה בביקורת המסעדות של NOW (עיתון שבועי למי שרוצה להיות מעודכן) כאחת מהמסעדות הטובות לשנת 2002. הלכנו ונחזור. מצוין ומחיר סביר. בתאבון

למעלה