ובעוד שלא קראתי אפילו ספר אחד של

alond

New member
ובעוד שלא קראתי אפילו ספר אחד של

ניל (האליל) גיימן, מעניין אותי לדעת כמה דברים על סדרת ה-sandman שלו (באנגלית בלבד כמובן): 1. מהו הספר הראשון בסדרה? 2. זה ספר קומיקס או ספר פרופר? 3. טוב. אין 3 אבל הערות נוספות יתקבלו בשמחה...

הספר הראשון הוא Preludes and

Nocturnes. זאת סדרת קומיקס. עשרה כרכים. וזאת יצירת מופת. לא פחות מכך.

Boojie

New member
קראתי רק את הספר הראשון,

ואני מסכימה בהחלט שהוא מדהים. והכי מצחיק זה שכל הזמן אנשים אומרים לי שהוא הכי פחות טוב מכל הספרים. אז צריך מתישהו לקרוא גם את השאר, נכון?

alond

New member
אוף! אין לי כסף עכשיו. וחוץ מזה, יש

כל כך הרבה דברים טובים שם בחוץ! לפחות אני קורא אנגלית אז אין לי בעיות כמו לחברי קוראי העברית...

Boojie

New member
אוף, כן, כל פעם הקטע הזה עם הכסף.

אני לא מבינה איך עדיין לא עלו בממשלה על זה שספרים אמורים להיות חינם. לפחות בשבילי.

alond

New member
יצירת מופת. לא פחות מכך.

טוב. הראשון הוזמן. אם הוא לא טוב אתה יודע למי אני אבוא בטענות...

alond

New member
LOL

לא. אני ארדוף אחריך עד קץ סדרת כישור הזמן!!!

Boojie

New member
לא צריך להגזים.

כלומר, אני מבינה את הרצון לאיים באיוּם איוֹם ונורא, אבל לא צריך להתדרדר לעומקים לא אנושיים, באמת.

לאאאאא! חשוב מ-א-ד לקרוא לפי

הסדר. רק תדע שזה משתפר. ואז זה משתפר עוד. ואז זה משתפר עוד קצת. ובשלב כלשהו (אם זה לא קורה לפני הספר התשיעי, זה בטוח קורה אז) אתה מוצא את המוח שלך מפוזר על הרצפה ברסיסים קטנים.

alond

New member
אוי. אני גרוע בביקורות.

בגדול, היה טוב. זה ספר מאוד מושקע. קצת יותר מדי מושקע לטעמי האישי, כלומר, הוא משקיע המון בפרטים ובתאוריות החדשות-ישנות על העולם ובכלל מושקע. לא היה לי כוח להתעמק במיסטיקה הזאת (אבל אני משוכנע שזה חלק מהקסם של הספר. אני פשוט הייתי לא כל כך מרוכז ולא היה לי כוח לזכור. מה שכן זכרתי וקישרתי גרם לי הנאה ולכן אני מניח שמי שמרוכז יהנה יותר). לספר אין סוף. סיימתי אותו ולא הבנתי איפה אני עומד! כאילו הפסיק באמצע (מה שלא רחוק מהאמת). הספר הבא צועק אבל איך אפשר לסיים כך ספר ראשון ולפרסם את השני כל כך הרבה זמן אחריו?! אני מקווה שהשני יגיע אלי מהר (הזמנתי אותו לפני שבוע שבועיים מה שאומר שיגיע תוך שבועיים עד 3 חודשים...). בכל אופן, אם יש לך שאלות אז תשאל כי אני לא יודע לספר על ספר שקראתי. אני גם שונא לספר על העלילה כי אני הכי נהנה מספר שאני לא יודע עליו כלום מעבר לאיכותו ולצערי אני משליך את זה על אנשים אחרים...

למעלה