ובעקבות חיים תדליק ת´אורות בבקשה:

אמיקה

New member
ובעקבות חיים תדליק ת´אורות בבקשה:

סדרות ישנות ואהובות. איזה סדרות (או סרטים שהקרינו כ"כ הרבה פעמים שזה כמו סדרה) אהבתם בילדות? מתחילה: "איים אבודים" (טוני מרק אנד דה-אה-יוויד אנה אנד סו יינג...
) "הצריף של תמרי הנגר" (שיוווו איך שאנחנו אהבנו את הסדרה הזותי - כל יום שישי בצהריים פונט, מגיעים כל הילדים ומתיישבים בשורה הכי קרוב לטלויזיה...) "קרובים-קרובים" (סדרה אדירה. גם היום - משדרים בלקט את הפרקים, אני נשבעת שזה מה-זה מצחיק אותי גם היום...חבל"ז!) "רגע עם דודלי" (הדובדבן של הימים ההם, כשהיינו חולים וכל מה שהיה זה הטלויזיה החינוכית) הסרטים המצויירים של השיעורים בחשבון (הקטוליטר ודקליטר..) דנידינה יואבי והגרי מי זוכר את : "..בופי בופי בופי בופי מי זה בופי אם תשאל...
" (שרון אומר שאני ממציאה. יהודית רביץ שרה..) מה שכחתי?

גלי ב

New member
נזכרתי בכמה תוכניות :

אני זוכרת את בופי - הוא היה סוג של רובוט...לא
חמוד כזה...
היתה גם את הסידרה המדהימה..."משפחת בובינוע.."
גם את טלאפלא ....
גם את קישקשתא החמוד....

fila

New member
היה כאן פעם שרשור ענק בנושא!

מאוד מומלץ למצוא ולהזכר
היה גדול!!! אגב יש תוכניות שכתבתן ואני ממש לא מכירה

daldan

New member
וגם:

"אנחנו חבורה צוהלת ושמחה, תמיד שרים ומספרים בדיחה , כן אתה וגם אני מצטרפים לחבורה................. בואו הנה נתחבאנה - חור גדול נפתח, ...." לא זוכרת את ההמשך רק שבסוף יש אינדיאני כזה שפותח את הפה.

גלי ב

New member
ויש גם את קסים קסם...../images/Emo13.gif

"היכנסי אל תוך הראי אל תוך הראי
אל תוך הראי.. תני לי יד ובואי איתי... כדאי לי
כדאי לך.. יש לי שמה חברים שעושים דברים יפים עם טיפ טיפ טיפ טיפ טיפ טיפ טיפ עם טיפ טיפת דימיון.... וגם טרילילילי
...."..... וכך הלאה.. מקסים מקסים...

Hadar p

New member
והיה גם את.....שכונת חיים וגם

את רגע עם דודלי והבית של פיסטוק שהם בהחלט מילאו את הזמן כשהייתי חולה ונשארת אצל סבתא...... האמת שאני כמעט ולא זוכרת את הסדרות האלו - הייתי די קטנה אז! בדרך כלל רוברט ואחותי נוהגים לדבר על כל התכניות ולשיר את השירים שלהם ואני קצת לא בעניינים! זה בהחלט זכור טוב לכל אלו בני ה- 26 ומעלה לדעתי! אני גם זוכרת את הסדרות שאנגלית שאף פעם לא אהבתי......

Hadar p

New member
וגם ריצ´רצ.....שיש להם שיר סוטה

לדעתי "את הריצ´ את הרצ´ את הריצ´רץ נפתח נגלה עולמות אחרים....."
אוףףףףףףף יש עוד תכנית שאני לא זוכרת את שמה.....
וגם "דובי דובי דוברמן.....איך כמוך חברמן
"

אמיקה

New member
שיווווווווווווו - ראש כרוב!!!!

איך שכחתי? זה עם גלי עטרי כשעוד היה לה שיער ארוך ארוך ומה-זה-יפה?! ענק!! יש לי תמונה של זה בראש, בשחור לבן.. וואלק איזה ענתיקה סחבק. וריצ-רץ הסוטה.. הדרי - סחטיקה, אףפ´ם לא חשבתי על זה ככה ... ומה עם "מג´יקסטיק" ? ולצעירות יותר: שלוש ארבע חמש וחצי החתול שמיל

גלי ב

New member
בטח... זוכרים את ....../images/Emo35.gif

" יש ראש לשועלים וראש לאריות...." - היה ענק.. כמו שהזכרת לי אמיקה היקרה - מגי´קסטיק עם גבי ודבי
וגם דן ועדנה - עם דופי הכלב הגדול הזה והמכשפה מגי (אהההה...פוף)
היה גם את החבורה העליזה...
ואת טלפלא הבלתי נשכח (מי יודע מי יודע- אילו דברים ילדים אוהבים..)
- מייטי מאוס....
- קולרגול - הדובון החמוד
- ציפיטפוט
- משפחת בובינוע כבר אמרנו.... ועוד המון המון המון....שאני אמשיך

אתי@

New member
והכי חשוב - רגע עם דודלי

הסדרה האהובה עלי "לא לוקחים מפתח של חבישתוש בלי רשות של רגע ודודלי"

אמיקה

New member
בטח שתמשיכי ../images/Emo13.gif

וואטצ יור ניים? מי ניים איז עדנה ואטס יור ניים ? מי ניים איז דן גוד מורנינג טו יו עדנה אנגד גוד מורנינג טו יו דן ... אני אדלה עוד כמה : דנידינה הולכים בשולי הדרכים (היה?) וגם הייתה את הסדרה המצויירת עם ה"מרים" (בכל הצבעים - כחול, אדום וכאלו..) נכון הכי המעצבן בבית של פיסטוק זה היה ההוא עם השיער הכחול? וגם היה "ביש וגדא" עם טליה שפירא ז"ל... (ממש הראו לנו את זה בבי"ס...) ומאיפה בא: "כמה טוב שיש שרף על העצים.."

אתי@

New member
......................../images/Emo94.gif

There is one melon there are 2 tomamtos near the 1 melon on the shelf in mr.Kashtan store La la la la la la la

אמיקה

New member
../images/Emo79.gif......./images/Emo77.gif

I have a package this is my package u have a package tooooooooooo

danonit

New member
וקולרגול?

והסיפור הקורע לב מרגע ודודלי "מוקי הכלב של דנה אמד
מי שמוצא נא להודיע מיד
" אמיקוש - נראה לי שגם זה עם השרף זה גם דרמה נוגעת ללב מרגע ודודלי, על היצור שלא הצליח להתנדנד על ענפי העצים אז הדביקו אותו עם שרף. וגבי & דבי? ודבי אין הוספיטל? עם הלהיט ההיסטרי: ONE DAY AT THE ZOO AN ELEPHAT LION AND KANGAROO ... אלו היו ימים...

אמיקה

New member
שרשור הלהיטים ...../images/Emo8.gif

טוב - אז יש לי עוד שיר מרגע ודודלי (השרף על העצים היה משמה? סגור העניין?!) אוקי הכי אהבתי (והתלבטתי קשות בסוגייה נשואת השיר) : מוכנים? (תתארו לכם את דנה הקטנה עונדת על ארגז ועושה תנועות של פסטגיל עם הברכיים:) "...ההההההההא-כי כדאי להיות קטנה, להיות קטנה, להיות קטנה זה הדבר הכי נפלא, להיות קטנה להיות קטנה להיות קטנה אם רק אפשר זה נהדר !.." ומצד שני - אחות של דנה הגדולה : הההההההההההההההא-כי כדאי להיות גדולה להיות גדולה להיות גדולה לה לה לה לה לה ... וגם כן לא לשכוח את מולי שעומד ושמר על הפודינג שוקולד (?) "לא. אין כאן דובים"

danonit

New member
ולציפיטפוט גיבורת ילדותי ../images/Emo151.gif

היה את השיר האולטימטיבי (אני לא סגורה 100% על המילים) |כחכוח בגרון|
ד-חלי ד-חלי דחלילים.... לא תאמינו מה הם יכולים... הם יודעים לקרוץ! הם יודעים לקפוץ! ויודעים לגרד את האף...

גלי ב

New member
כמה טוב שיש שרף על העצים ../images/Emo35.gif

הזנבנמים.... "יואש...אתה אתה יכול...אתה חזק
" גדול

למעלה