ובפינת ההיסטוריה היום

Colfax

New member
ובפינת ההיסטוריה היום

השיר האחרון עד כה שהגיע למקום הראשון במצעד הקאנטרי של בילבורד ולמצעד הכללי של בילבורד - Billboard Hot 100. השיר שהה 8 שבועות רצופים במצעד הקאנטרי של בילבורד, יותר מכל להיט אחר בשנות האלפיים. מדובר על Amazed של להקת Lonestar, שבעיניי זהו שיר האהבה האולטימטיבי. http://www.youtube.com/watch?v=Cte-gPKaVDA

LeAnnDylan

Well-known member
אני מתה על השיר הזה ../images/Emo99.gif

לא יודעת אם זה שיר האהבה האולטימטיבי אבל וא בהחלט אחד היפים!

אחד השירים הטובים

אבל לצערי זה אחד השירים היחידים הטובים של הלהקה. אני לא מתה על להקות וואן היט וונדר

וחוץ מזה מה עוד הם עשו? מי שמע עליהם?

הם להקה שקיימת כמעט עשור אם לא יותר שכל מה שהיה להם זה להיט וחצי. זה הכי וואן היט וונדר.

Colfax

New member
הלהקה קיימת משנת 1992

9 להיטי מקום ראשון במצעד הקאנטרי של בילבורד, 10 להיטים שנכנסו ל- TOP 40 במצעד הכללי של בילבורד, HOT100.

טוב מבחינתי זה לא שווה כלום

להיכנס למקום ראשון לא שווה הרבה אם כבר בשבוע שלאחר מכן הסינגל צונח 20 מקומות. כניסה למקום ראשון יכולה להיות תלויה בהרבה דברים כולל גם תזמון. אם תסתכל על הטבלה של השנה-שנתיים האחרונות במוזיקת הקאנטרי ומי שהגיעו למקומות הראשונים. הסבירות שתמצא הרבה שירים שאין לך מושג איך הם נשמעים אם מי לעזאזל זה ששר אותם הינה סבירות די גבוהה. אם נדבר תאכלס ותלך למספר אנשים רנדומלים ברחוב (ששומעים קאנטרי, לצורך הענין) ותשאל אותם איזה שירים שרים להקת לונסטאר. אני לא חושבת שתמצא הרבה אנשים מתחת לגיל 25 שיודעים למנות מעבר לשני השירים שציינת למעלה ורק לצורך הענין אני יושבת עכשיו עם כמה חבר'ה ונכון לא כולם שומעים קאנטרי אבל בכל זאת אנחנו בארה"ב ויש להם יותר "גישה" למוזיקת הקאנטרי בין אם הם רוצים בכך ובין אם לא ואף אחד מהם לא ידע לציין יותר מ-2 שירים של הלהקה...

למעלה