ובפינת השאלה הטחונה - החלקת קרטין :)

The Blue Fairy

New member
ובפינת השאלה הטחונה - החלקת קרטין :)

היי :)
השיער שלי גלי- נוטה לחלק, נפוח ויבש מאד
אני שוקלת לעשות החלקת קרטין כדי שיראה טוב יותר וחלק יותר (אבל לא קרשים).
אשמח לדעת האם ההחלקה הזו מתאימה לסוג השיער שלי
תודה מראש :)

החלקת קרטין במראה טבעי

שלום
&nbsp
החלקת קרטין לרוב תיתן שיער במראה טבעי ולא קרשים (תלוי בשיערך כרגע ובסוג ההחלקה ובעבודה של הספר עם ההחלקה). ניתן לעתים לעשות זאת גם עם החלקות רגילות, אך הדבר תלוי בשיערך כרגע.
ייתכן, לפי מה שאת מתארת, שאת כלל לא צריכה החלקה מכל סוג שהוא, אלא פשוט שימוש בחומרים נכונים יותר עבורך (שמפו ומסיכה).
לגבי התאמת ההחלקה לשיערך - מבלי לראות ולהרגיש אותו ולדעת מה ההחלקה אשר את מתכננת לעשות, איני יכול לענות. ישנם סוגים רבים של החלקות (גם של קרטין). הסוגים המאושרים על ידי משרד הבריאות פחות מתאימים לשיער טבעי מכיוון שהם יתנדפו ממנו מהר יותר מאשר משיער צבוע/מובהר/פגום.
כדאי שתתייעצי עם הספר שלך.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

The Blue Fairy

New member
תודה על המענה :)

זה מצב השיער כרגע, בד"כ קצת יותר נפוח מהתמונה
ניסיתי כבר מסיכות ושמפואים של קרסטס, אבל כנראה בגלל סוג התזונה שלי מצב השיער לא משתפר.
ולכן אני מחפשת משהו שלא יצריך ממני יותר מדי התעסקות בבקרים ויראה טוב.
לפי מה שהבנתי החלקת קרטין עושה טוב לשיער, יש עוד החלקות מומלצות שלא עושות לו נזק?

החלקת קרטין

שלום
&nbsp
לצערי תמונה לא מספיקה על מנת לקבוע האם החלקת קרטין תהיה יעילה עבורך. כפי שציינתי יש לאבחן את השיער לפני ביצוע התהליך בהתאם לסוג ההחלקה אותה מחזיק מעצב השיער.
החלקת קרטין לא עושה טוב לשיער באופן כללי. היא טובה לשמור על שיער פגום. היא נותנת איזשהו ציפוי לשיערה וככה עוזרת לשמור עליה למשך תקופת זמן. היא לא מסוגלת לתקן את השיערה. בגלל אופן הפעולה של החלקת קרטין, על שיער טבעי היא פחות יעילה בדרך כלל (שוב, תלוי מאוד בסוג ההחלקה).
לגבי מוצרים - יכול להיות שאת צריכה להשתמש במשהו חזק יותר מקרסטס. ישנם מוצרים שמאוד מרככים ו"מפילים" את השיער. באופן אישי אני תמיד בעד לנסות קודם להתאים חומר נכון ורק לאחר מכן לבצע תהליכים כימיים כלשהם.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

למעלה