ובקר טוב לערבים ולדמויי הערבים

ובקר טוב לערבים ולדמויי הערבים

לפני מס' ימים שוחררו הצעירים הערבים שנעצרו על רצח הצעירה שלי דדון. כבר מהלילה הראשון שאחרי הרצח, המקרה אובחן כרצח על רקע לאומני. לכן, נכתב המון נגד המחבלים שבקרבנו, על מה צריך לעולל לערבי הנוגע ביהודיה, על ענישה, על גירוש... אפילו חלק לה שמתייגים את עצמם כחברים הכי טובים שלהם ערבים (ציניות, ציניות) חטאו מהרגע הראשון. יש התנצלות? סליחה שאני מעלה את זה, כי נראה שזה נשכח. אגב, כדאי לעקוב אחרי הנושא, ואחרי נסיבות מעצר הערבים. מעניין ועצוב.

وصباح الخير من جنين.

עצוב

האשמות שווא ללא בסיס כל כך כאב לי על הבחורה ועל הסבל של המשפחה שלה וכל מה שהמוות שלה עורר אני מקווה שימצאו את האשמים
זה מקרה קלאסי לשנאה היוקדת שרק מחכה לגפרור כדי לפרוץ
תהני בגנין :)

גאל עצוב גאל

מתי לעזאזל היהודים יתעוררו ויתחילו להתנהג כמו יהודים במקום לחפש שעיר לעזאזל בקרב המיעוט שהפך להיות מיעוט רק כי הוקמה מדינה יהודית? על כל פנים, היה לי חשוב לכתוב את הדברים. חוזרת למעוני הבטוח. סתם כתבתי בג'נין. אני בבית.

פואד1946

New member
שמים אפשר גם בלי לשון השוק...היה חשד וחוקרים

כל כיוון..לשם כך יש משטרה..ועדיין לא תלו איש בגין רצח....אז תנמיכי את אש ההסתה....

תודה שאתה מזכיר לי כמה אנשים כמוך טיפשים

כשמאשימים יהודי, זו עלילת דם ואנטישימיות. כשמאשימים ערבי, זו פרוצודורה חשובה, ושאסור להתלונן. הסתה? בחיאת רבכ פואד, כשאתה קם בבוקר, אתה שותה את הקפה שלך מהצלחת?

אשי, ניהול מוצלח עם חבורת היהודים המטומטמים שאספת סביבך. אום כלת'ום מתהפכת בקברה כשגזען כמו פואד מעלה שיר שלה. טפייי

פואד1946

New member
שמיים אום כולתום נראתה אמש בחלום ובקשה

להשמיע לך את השיר הבא......והוא.כאות הוקרה לכל עשרות אלפי היהודים שאוהבים את שירה...

יאמא יאמא שוא האדה אל סוט.מאא אג'מלו......בס סוטוכי אנתי אתוול מאנכ....וחראם..

בעיד ענכ

Emile Zola

New member
התבטאויות מיותרות שאינן תורמות לכלום

המשטרה צריכה לעבוד בלי רעש וצלצולים, ולהגיע לתוצאה על סמך חקירה וראיות.

ובקשר לרצח, גם אם הוא על רקע לאומני (מה שבהחלט יכול להיות), זה כמובן לא אומר שכל הציבור הערבי רוצחים, כפי שכשכמה מפגרים מרססים "תג מחיר" זה לא מייצג את כל הציבור היהודי.

פואד1946

New member
אמיל עוד תתרגל להתבטאויות של שמיים שהופכת הכל

אפור עד שחור שחור כעומק הבאר....תן לה רק הזדמנות והיא כבר תעלה עשן..שחור משחור...

למעלה