ובשביל לשבור את מעגל הדמים

• פותח הנושא OBZ
  • פורסם בתאריך

OBZ

New member
ובשביל לשבור את מעגל הדמים

לדעתי הדיסק האחרון של פאט מת´יני - TRIO>LIVE הוא בין הדיסקים הכי מדהימים שנוצרו אני פשוט מעלה הערה זו בכל פורום חדש שאני מצטרף אליו למישהו יש תגובות על הדיסק הנ"ל?

greblin

New member
לא שמעתי את הדיסק אבל...

אבל לדעתי אין ספק שפאט מתיני הוא אחד התותחים הגדולים כיום

greblin

New member
סבבה תודה

אתה מכיר את: Scott Henderson Allan Holdsworth זה יותר פיוז´ן אבל אם אתה אוהב פיוז´ן ואתה לא מכיר אותם אז כדאי לך מאוד...

OBZ

New member
על הראשון לא שמעתי

אבל על הולדוורת´ שמעתי ואני מנסה הרבה זמן למצוא דיסק מומלץ שלו שנקרא SECRETS אבל לא מצאתי כך שלא שמעתי אותו בינתיים בקשר לפאט - שמעתי לא מעט דברים שלו והדיסק האחרון פשוט מתעלה על כולם. הבנאדם פשוט מפלצת זה דיסק כפול , אגב - אבל שווה כל גרוש

atazur

New member
Scott Henderson יותר קורב לרוק

מאשר לג´אז. נכון, הוא מנגן פיוז´ן, אבל לא מהסוג שמת´יני מנגן. פיוז´ן זה הכלאה בין 2 סגנונות, במקרה שלנו רוק (וכלים חשמליים) עם ג´אז. אלא שיש אומנים שבאים עם רקע ג´אזי ומוסיפים לו אלמנטיים רוקים (מת´יני, מיילס) ויש כאלו שמגיעים עם רקע רוקי ומוסיפים לו אלמנטיים ג´אזיים (הנדרסון, ווטן).

greblin

New member
לא נכון

סקוט הנדרסון ופאט מתיני מנגנים סגנונות שונים לגמרי אבל סקוט הנדרסון לא קרוב יותר לרוק מאשר לג´אז, אז זכור לך הוא ניגן עם צ´יק קוריאה ונגנים אחרים, אבל מה שנכון זה שהוא יותר קרוב לרוק מאשר פאט מתיני. אבל בנאדם כמו סקוט הנדרסון שמנגן משהו כמו 17 שעות ביממה, אין לו בעיה לנגן את שני הכיוונים, למרות ששומעים בדיסקים שלו מוטיבים של רוק, אבל אלה דיסקים פיוז´ן נטו, שונים מאוד משל מתיני אבל פיוז´ן.

V.W

New member
אם אתה תוכל לעשות המלצה יותר מורחבת

זה יהיה נחמד.. ואז אני גם יכניס את זה למאמרי הפורום

OBZ

New member
אתה מדבר שאני אעשה המלצה?

אני אשמח זה בין הדיסקים המדהימים ששמעתי ושמעתי אותו המווווון למרות שיש גם כתבה מפורטת על הדיסק באנגלית באתרו של פאט מה אתה מעדיף? לינק?

V.W

New member
אני מעדיף שאתה בעיקרון

כהה זה יהיה גם בעברית אבל אם לא אז שים לינק

למעלה