ובשוונג ספרותי זה

ובשוונג ספרותי זה

ספר יכול להיות טרק מסעיר בארץ רחוקה אבל יכול גם להיות נסיעה כיפית ברכבת הביתה נכון או לונכון?

estersh

New member
ואם זה ספר של מאיר שלו

זה יכול להיות במקום אלף דברים אחרים, חשובים פחות. כנ"ל לגבי גרסיה מארקס.

פארפרזה

New member
ובדרך אגב שאלה...

כמה ספרים יש למאיר שלו פשוט בספריה היו אתמול שניים, אז בחרתי עמוס עוז. ומי זה השם השני שהזכרת?

estersh

New member
אוי ווי איז מיר!

אתה ועמוס עוז! פעם הבאה תתקשר להתייעץ. ובהודעה שלפני הוזכר גם גבריאל גרסיה מארקס, אחד שזכה ושני ספרים שלו נכנסו לששת הנבחרים של עם עובד (מושגים ארצישראלים) מה שכנראה לא מהווה אינדיקציה לכלום כי גם התפסן בשדה השיפון היה שם, אבל יש אנשים (דולי?) שיגידו שאתה לא יכול להחשיב את עצמך ל?? אם לא קראת אותו. אני לא חברה שלו. את סתו של פטריארך ומאה שנים של בדידות סיימתי רק מתוך העיקרון ואת אהבה בימי כולרה דווקא חיבבתי ואתה יכול לבקש מהטבריינים שלנו שיביאו לך אותו למחר. ולמאיר שלו יש הרבה ספרים, וביחד עם ספרי הילדים שלו (ותודה למיתוס על המידע) זה באיזור העשרים. ולמה הפריע לך לקחת ספרים של סופר שיש רק 2 שלו על המדף?

פארפרזה

New member
מה מוזר?

דווקא מאוד אהבתי את הספר (פנתר במרתף) קצת בסיגנון של גרוסמן יש ילדים זיגזג. ובקשר למספר הספרים הבעיה היא רק שלא שמעתי אף שם מאלו שהיו שם

esterssh

New member
שמע, ילד

חפש את הספר "רומן רוסי" למאיר שלו. כשתמצא אותו תביא גם לאחותך לקרוא.

estersh

New member
יא מעתיקנית!

ויש לי את רומן רוסי. כלומר, יש לאחת החברות שאני מנויה על הספרייה שלהן, רק שהיא בוחרת לי את הספרים וכרגע ישלי שניים ממנה (סאראמאגו וסולובייציק, הרב). וחידשתי השבת את המנוי בספריה נוספת (מן הסוג הנ"ל) כשהשלל הוא אלזה מורנטה אחד בשם ארצ'לי. שווה?

esterssh

New member
אהמ

וואי, שניכם מתקיפים אותי חזיתית. שניה. הולכת להביא ערכת מגן. 1. בקשר למורנטה- לא קראתי את הספר הזה, אבל זו מורנטה אז נסי. 2. בקשר לשלו- אני מה? מה אני שלו? בקשר אליו? רק ציינתי שהוא סופר טוב, ובהחלט אחד משלושת המועדפים עלי (כשהשני והשלישי הם.. אהמ.. ובכן, צריכה לחשוב על זה). 3. אתה ילד כי אתה ילד כי אתה ילד. 4. ילד זו מחמאה! לאנשים שאני מחבבת אני קוראת "ילד". לא שיש פה הצהרה כלפיך, חלילה, אבל.! 5. הורדתי מסכה והלכתי לישון. 6. ליל"ט. גם לטובי. במיוחד לטובי. לכל השאר זה סתם מתוך נימוס.

estersh

New member
נא לא לשאול מחר מה עשיתי בנט בשעה

כזו. (אבל אגלה לך שישנתי עד עכשיו.) תודה על המידע ולילה טוב.

estersh

New member
והודעה מרגשת ביותר..

את לא תאמיני, אבל ניקולאוס ביקר שוב בסגור. למה הוא מתכוון כשהוא כותב "ההוא..", לזה שהסברתי?

זה תלוי..

זה תלוי מה ברוק אומרת ואם כריסטוף באמת לא אוהב אותה. טובי - מאמין גדול בשילוב בין היפים והאמיצים (חסרי המיץ?) בריל וורלד. זמשנקרא ריאליטי טיווי

esterssh

New member
אין לי שמץ ירקרק

אהמ. לפעמים קשה להבין אותו, הניקולאס הזה. אבל מה שבטוח, יש לך מעריץ מושבע.

esterssh

New member
כן, ודאי שגם אתה.

[אנוכי, שמשתדלת להתחנף לכל ברבי ורב]

פארפרזה

New member
שלום לפיצול בהתגלמותו

זה שאת דלוקה על מאיר שלו לא הופך אותי לילד ובכלל מה זה קשור אליך? ולמקורית עוד לא הגבת לי!

למעלה