ובתום המחזור ה19...

מוצארט

New member
ובתום המחזור ה19...

אחרי הפסד למכבי אח"י נצרת, אנו ניצבים כעת במקום השלישי עם: 31 נק' , יחס שערים חיובי של 21-28 (+7), ומחכים למשחק מאוד קשה בשכונה מול: בני-יהודה, הניצבת במקום החמישי עם 29 נק', והפסד במחזור האחרון להפועל ת"א 3:0. במשחק הבא, ייעדר ולדימיר אנדונוב הפצוע, ולפי מיטב ידיעתי, השאר כשירים למשחק. קשה לתפוס את זה, שאתה מפסיד בדקה ה-94 לקבוצה האחרונה בטבלה. שאלת השבוע? אז יש או אין לקבוצה אופי?

מוצארט

New member
ועוד משהו...

קשרה של בני-יהודה, מאטה באטורינה, ייעדר במשחק הקרוב מול הפועל שלנו.

מוצארט

New member
...חדשות...חדשות...חדשות...

דייגו סיסטון ייעדר בין שבועיים לשלושה. פירוט באתר ONE.

ADOM BALEV

New member
שכחת!אבל אנחנו במקום הרא

אבל לצערנו במדד הגיזענות!זה לא מתאים לנו ליהיות שם!אופי?אין אופי ואין כלום!אם אנחנו מפסידים בבית לקבוצה שאין לה עינין בליגה!כניראה שאליפות היא כן מילה גסה!נקווה שבשבת ניראה יותר טוב!ונחזור עם שלוש נק`.

מוצארט

New member
חבל מאוד שאתם לא משתתפים

כאן בפורום... אף-אחד לא כתב כאן השבוע. השאלה שלי, האם כדאי לי בכלל לנסוע עד לר"ג, כדי לקחת עליי את הניהול של הפורום הזה? למחשבה... אגרסיביות?

g i l 1 7 8

New member
צריך יותר פרסום

תשמע, כבר אמרתי לך, יש צורך בפרסום של הפורום אולי ברדיו דרום או בכריזה באיצטדיון... לא צריך להתרגש, זה עניין של מנטליות. גם הקהל של ביתר שהוא הרב ביותר בארץ כמעט ולא כותב בפורום וידוע שהקהל הבארשבעי דומה לירושלמי,צריך סבלנות ד"א: הייתי בטדי במשחק עם מכבי, מה אומר ומה אדבר!!! הלוואי עלינו כזה איצטדיון שיכול להפיק כזו אויירה, תענוג גיל

g i l 1 7 8

New member
צריך יותר פרסום

תשמע, כבר אמרתי לך, יש צורך בפרסום של הפורום אולי ברדיו דרום או בכריזה באיצטדיון... לא צריך להתרגש, זה עניין של מנטליות. גם הקהל של ביתר שהוא הרב ביותר בארץ כמעט ולא כותב בפורום וידוע שהקהל הבארשבעי דומה לירושלמי,צריך סבלנות ד"א: הייתי בטדי במשחק עם מכבי, מה אומר ומה אדבר!!! הלוואי עלינו כזה איצטדיון שיכול להפיק כזו אויירה, תענוג גיל

ADOM BALEV

New member
כולנו מיתלוננים!

כל אחד אומר שאין כאן תנועה!בואו ניקבע שלפחות פעם ביום ניכנס ניכתוב מה חדש!נגיב האחד על השני!אנשים יראו שזה פורום עם הרבה תנועה אז הרבה ביצטרפו! מה אומר?

מוצארט

New member
זה מה שאני ניסיתי לעשות

אבל מסתבר שרק הנהלת הפורומים כותבים כאן
באמת שאני משתדל, אך אני פשוט לא רואה אנשים שמגיבים... אז מה הטעם?

ADOM BALEV

New member
תיראה מה נעשה!

אתה בתור מנהל הפורום,תיכתוב הודעה שהפורום הולך ליהיות רציני וכל מי שרוצה להישתתף שיכתוב את שמו!ותיכתוב שכל אחד פעם ביום יכנס ויכתוב מה שיש לו לומר!וגם יגיב על אחרים!תחליט אתה איזה שעה מתאימה! וניראה איך זה מיתקדם!

למעלה