וב אז זהו נגמר החופש שבא עלינו לטוב

me like fire

New member
וב אז זהו נגמר החופש שבא עלינו לטוב

ה ומי שלא יודע ה - extrem freak שהיה וממש נהנתי בו קריית אונו שביקרתי בה האנשים היפים שראיתי אז עכשיו חוזרים למציאות אההה רגע, לא, מה באמת?!, ישששששששששששששששששששששששש כן, מחר יש לי גדנע, אז עד יום שישי אני לא כאן באמת, אז נדבר... ובזה אני פותח עוד שרשור חגיגי מה את/ה עשיתה בחופש והאם נהנית או לא נהנית ממה שעשיתי חוויות רעות וטובות שפכו הכול... אז לילה טוב לכולכם... ונקווה שיהיה טוב בגדנע... ודנה אני פשוט אוהב אותך... כן וגם אותך יעל ואלון ואת רויטל ואת עינב ואת סיגי ואת מעיין ואת בני ואת כול מי שכאן בפורום חולון אזור, וגם מי שלא. לילה טוב ירח לילה טוב כוכבים לילה טוב לכם אנשים אהובים...

leory young

New member
ממ..

אם התכוונת למעין יא מן אז זה "מעין" עם י' אחת, אבל לא נורא נסלח לך כי אתה נשמה:) טוב אז מה עשיתי בחופש.. נסעתי לתל אביב עם רותם היקרה שלי ועשיתי קעקוע
אחרי זה מה עוד עשיתי מה עוד עשיתי מה עוד עשיתי.. אה הייתי בקומזיץ בבן גוריון והייתה כזאת נוסטלגיה שכמעט בכיתי שם.. (אליאס, רותם, אני, ענב, זוהר..כל כך כמו לפני שנתיים..אבל אסף היה חסר..היה בצרפת טיפס על הרים:)) וחוץ מזה השתכרתי אצל רועי איזה פעמיים עם ולי, ופעם אחת גם נעמה הייתה (מותק-בלי להרוס יותר את המסורת שלנו
) הייתי בים פעמיים וראיתי את שני החלומית שלי הייתי אצל רותם ואני מצטערת שנרדמנו אצלך אני ועמרי על הריצפה..:( והיה שברולט פעם אחת, והאקסטרים פריק המחורבן היה חרא! חוץ מהנשיקה שקיבלתי
והיום, ביום האחרון של החופש, ישנתי עד שש בערב ואז מלול הטמבל העיר אותי וזיין לי תשכל שעה ומשו, ואחרי זה דיברתי עם רותם ואחרי זה קמתי ואחרי זה אחכלתי ואחרי זה ירדתי למחשב:) זהו. זה החופש שלי. וחג'י, גם אני אוהבת אותך

מה עשיתי? וואלה לא זוכר

הייתי בקרית אונו. הייתי בקומזיץ בבן גוריון, הייתי בצילומים בשברולט, הייתי בצילומים בקניון חולון, היו אצלי אנשים לא מעט כי היה לי בית ריק בתחילת החופש, הייתי בכושר קרבי, הייתי באיזה מושב לבקר את בני דודי היקרים (ואיכשהו הספקתי להגיע לשברולט באותו יום) והייתי באקסטרים פריק שהיה מסריח... לא נהניתי כמעט בכלל...

RevitallicA

New member
../images/Emo41.gifאוהבת חזרה../images/Emo41.gif

אצלי האמת עד ה-16 לדצמבר כל יום הוא חופש...
לא עושים כלום... משתדלים לעשות ספורט אבל

Anna Karenina

New member
ההממ...מנצלש"ת, בערך...

(בעקבות ההודעה של רויטל...) בגלל שהתקבלתי לקורס, דחו לי את הגיוס ביומיים שלמים!!רעים כאלה....
במקום שאתגייס ב-18 באפריל, (יום השואה, אגב..) אני מתגייסת ב-20 באפריל. בדיוק חצי שנה מהיום. בעעעע..!!

RevitallicA

New member
חח ולי הקדימו...

אגב, ביטלו לגמרי את גיוס אפריל בגלל עומס בנות! ולאיזה קורס, אם זה לא מסווג?

Anna Karenina

New member
אז ככה...

אני מאוד מסווגת, אל תשאלי...!!
קורס מ"כיות... ואת כל גיוס אפריל לא ביטלו, פשוט פיצלו. בנות כלל צה"לי, כמוך, הקדימו לדצמבר, וכל שאר הבנות, לפי קורסים.

RevitallicA

New member
שיאאאאאאאאאאאו../images/Emo70.gif

|מקנאת בך| שיאאאאאאאאו
איזה כיף לך

n u t

New member
אפשר להגיד כזה דבר?

רק להשנה?
בכל מקרה, רק לשנה הזו?

RevitallicA

New member
כן...

ה-18 לאפריל הוא גיוס כלל צה"לי לבנות, ובגלל שיש עודף בנות פיצלו אותו...

Anna Karenina

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

תודה...גם אני הייתי בשוק כשהתקבלתי...
ואל תקנאי בי, אני בטוחה שאם תרצי משהו,באופן מיוחד, אז קצין המיון בטירונות יתן לך...

RutyTuti

New member
מה שעשיתי בעיקר..חרשנית שכמותי

זה ללמוד לתנך , נתנו לי וואחד עבודה על ספר מלאכים 150 עמוד יווווווווווו חירפן אותי

למעלה